8 تصوير زیبایی که توسط دوربین نمای خیابانی گوگل گرفته شده است

8 تصوير زیبایی که توسط دوربین نمای خیابانی گوگل گرفته شده است
  • 1390/9/12
  • ITTeach
  • 5

دوربین نمای خیابانی گوگل گاهی اوقات می‌تواند مناظر و لحظاتی باورنکردنی را ثبت کند، همانطورکه آرون هابسون عکاس متولد پیتزبرگ هنگام گشت و گذار در اطراف لوس آنجلس استفاده از نمای خیابانی گوگل را بعنوان یک روش جدید عکاسی کشف کرد. هابسون پس از اعتیاد به نمای خیابانی گوگل شروع به کاوش مکان‌های سراسر جهان نمود. طولی نکشید که او تصاویر زیادی ار مکان‌های پرت و دورافتاده در روی زمین جمع آوری کرد.

من پس از ساعت ها رانندگی در روستاهای خالی، دشت‌ها و بیابان‌ها مکان‌های بسیاری را کشف کردم که با حس زیبابیی طلبی من همخوانی داشتند. تصمیم گرفتم نگاهم به جهان و انزوای برخی مردم و مکان‌ها را از طریق فناوری گوگل تغییر دهم. این فرایند در مورد فناوری شگفت انگیز نمای خیابانی گوگل و مکان‌هایی است که دسترسی به آنها فقط از طریق یک کامپیوتر و اینترنت امکان پذیر است. من در تلاشم تا مکان‌های دورافتاده زیبا و منحصر به فرد، مکان‌هایی که زندگی در آنها دشوار بوده و از جوامع بزرگ دور می‌باشند را به اشتراک بگذارم.

نانسی مسیه در NextWeb می‌نویسد: (( اولین نکته اینجاست که این تصاویر عکس‌های او نیستند چرا که وقتی از نزدیک به آنها نگاه می‌کنید، متوجه می‌شوید که تمام چهره‌های تصاویر تار هستند. آرون این تصاویر را که توسط چشم مکانیکی ماشین‌های نمای خیابانی گوگل گرفته شده بهبود بخشیده است.))

در زیر برخی از تصاویر GSV را مشاهده می‌کنید. برای اطمینان و موارد بیشتر وب سایت وی را بررسی کنید و اگر از آنها خوشتان آمده است مجموعه تصاویر جان رافمن را نیز خواهید پسندید.

 

قبرستان سنت نیکولاس- فرانسه

کیپتون- جنوب آفریقا

دیرگون- اسپانیا

مورون دل سانیو- ایتالیا

اینورالوچی-اسکاتلند

جاده 17-جنوب آفریقا

سائوجوآئو دل ری- برزیل

ساسکا-جمهوری چکاسلواکی

 

دیدگاه خود را وارد کنید
تعداد دیدگاه ها : 5 دیدگاه
  1. ممنون بابت عکس های قشنگ. فقط یکی دو تا مشکل ترجمه کوچیک بود. اون عکس اول ارتباطی با قبرستان نداره. Saint-Nicolas-de-la-Grave اسم شهرشه.
    بعدش هم south Afirca
    همون آفریقای جنوبیه نه جنوب آفریقا.

    1. البته اگر تا آخر کارش دوربیناش سالم و صحیح سرجاش بمونن… و تو چهار راهها نزنن داغونش کنن! 🙂

    2. بهتره که نیومده.چون گوگل با این روش یا دستگاه های آندروئیدی از محل ssid ها جاسوسی می کنه تا یک روش موقعیت یابی بسازه.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *