روش های تولید محتوا و مطلب نویسی در سایت
یکی از مهمترین و پر دغدغه ترین کارها برای نویسندگان سایت ها این است که بتوانند محتوایی جدید بنویسند که تا کنون سایتی آن را ثبت نکرده است! خوشبختانه راه کار های ابتکاری زیادی وجود دارد که می توان با آن محتوای سایت را به طور کاملا بهینه و استاندارد تولید کرد. ما این روش ها را به شما توضیح می دهیم تا با تنوع شیوه ها بتوانید کاری لذت بخش انجام دهید. این مقاله پاسخ پرسش یکی از کاربران وب سایت ادمین یار است که شما می توانید با استفاده از این سایت به آدرس www.adminyar.ir هم به مقالات و آموزش ها دسترسی داشته باشید هم اینکه با خدمات ما آشنا شوید و علاوه بر این سوالات خود را بپرسید و از بین سوالات سایرین مشکلات خود را حل کنید.
تولید محتوای جدید
یکی از بهترین و معتبر ترین روش های تولید محتوا این است که روی محتوایی سرمایه گذاری کنید که عنوان آن هرگز در وب روی آن کار نشده باشد:
ترجمه: بهترین منابع برای این گونه محتوا استفاده از سایت های خارجی و مرجع است که به صورت ترجمه می توانید محتوایی تازه تولید کنید! 90 درصد محتوای جدید در ایران توسط ترجمه از طریق وب سایت ها با موضوعات خاص ارائه شده است. این روش یکی از بهترین مدل هاست که همیشه برایتان مطالب جدیدی وجود دارد. کافیست کمی از نظر زبان خارجی مسلط باشید یا توانایی استخدام چند مترجم را داشته باشید! قطعا موفق خواهید شد.
تولید محتوا از عکس: قبلا هم در این باره صحبت هایی داشته ایم، زمانی که شما با عکس های مرتبط با صنعت خود روبرو می شوید می توانید از دل عکس ها چیزهایی را برای نوشتن استخراج کنید و بدین طریق به تولید محتوایی نایل شوید که هیچ کس راجع به آن ننوشته است چرا که تولید محتوا از عکس به هوش و ذکاوت مربوط می شود و حس و دریافت ها در هیچ کس مشابه نیست.
تحقیق و بررسی: اگر صنعت شما به گونه ای است که می توانید مواردی را مورد مطالعه جمعیتی قرار دهید یا اینکه با آزمایشات و نظر سنجی ها به نتایج جالبی برسید، می توانید از این طریق هم به تولید محتوای جدید برسید. بسیاری از محتوا های جدید نیز می تواند بر اساس همین گزینه تولید شود. یعنی یک نظر سنجی اساس 10 مقاله شود.
آموزش: باز هم به صنعت خود برگردید، ممکن است که کاربرانتان نیاز به آموزش های خاص داشته باشند که شاید در وب هم وجود داشته باشد، اما این مهم است که شما متفاوت فکر کنید و به شیوه ای جدید برای حل مشکلات بپردازید و آموزش مورد نظر را پوشش دهید! آموزش این روزها بسیار برای مردم مورد نیاز است و می تواند شعبه های بسیاری داشته باشد و سایت شما را از نظر محتوا غنی کند.
پست های پرسش و پاسخ: اگر یک بخش پرسش و پاسخ برای سایت خود داشته باشید هر چند مدت می توانید پرسش های کاربران را جمع آوری کنید و در قالب یک پست، به طور متفاوت به آن ها جواب دهید! تولید محتوای جدید از این راحت تر وجود ندارد.
استفاده از محتوای موجود به منظور تولید محتوای منحصر به فرد
حالا شما می خواهید از محتوای موجود برای تولید مطلب استفاده کنید اما می دانید که کپی کردن کاری غیر اخلاقی و غیر حرفه ای است. روش هایی هم وجود دارد که می توانید از آن طریق برای تولید محتوا استفاده کنید که بر اساس مطالب موجود انجام می شود.
ویرایش یا
: زمانی که قصد ویرایش یا ادیت کردن محتوایی دارید باید قطعه ای از محتوا را بازنگری، تغییر موقعیت، اصلاح و بازنویسی کنید! در واقع باید روی بخش یا کل محتوا کار کنید و بهترین نتیجه زمانی عایدتان می شود که با مشارکت نویسنده این کار را کنید! البته اگر قصد ویرایش مطلبی دارید که خودتان قبلا کار کرده اید این کار ساده تر و سریع تر انجام خواهد شد. اما می توان این کار را برای بخشی از متن یا تمام آن استفاده کرد، اگر این کار را برای تمام مطلب انجام دهید می توان آن را در زمره محتوای جدید و ابتکاری به حساب آورد!
: این شیوه روی تغییرات گسترده توجهی ندارد بلکه بیشتر سعی در تغییر قالب بندی متن، اصلاحات نگارشی، غلط گیری و … می باشد. در این نمونه گاهی نویسنده با تغییر کلمات هم خانواده و یا افعال، به ویرایش محتوا می پردازد، البته می توان گفت یکی از شیوه های تولید محتواست که از نظر بار ارزشی محتوایی جدید کمترین ارزش دارد اما به سایت شما صدمه نمی زند.
برای اطلاع بیشتر شما یک نمونه از
را ارائه می دهیم:متن اصلی:
امروز من ایمیلی دریافت کردم که از سوی یک شرکت ترجمه ارسال شده بود. متن این ایمیل بدین صورت بود که ترجمه صفحه ای 1500 تومان! خب قیمت جالبی بود. شاید برای یک ترجمه که 20 هزار تومان پرداخت می کردیم با پلن مورد نظری که ایمیل شده بود 13 هزار تومان تفاوت داشت. به هر حال من برای شروع ایمیلی ارسال کردم و سوال خود را پرسیدم که برای ترجمه متن زیر چقدر هزینه دریافت می کنید. هنگامی که ایمیل پاسخ را دریافت کردم تعحب کردم ! چرا که نوشته شده بود:
هزینه برای 200 کلمه 1500 تومان ( در صورتی که در ایمیل نوشته شده بود برای هر صفحه 1500 تومان که عموما 500 یا 600 کلمه است)
متن
شده»امروز رایانامه ای برای من ارسال شد که از سوی یک موسسه ترجمه ارسال شده بود. محتوای این رایانامه به صورت ترجمه با هزینه صفحه ای 1500 تومان بود، خب این مبلغ هیجان انگیز بود. اگر برای یک پروژه ترجمه، بیست هزار تومان باید واریز می کردیم، با خدماتی که در این رایانامه ارائه شده بود حدود 13 هزار تومان باید می پرداختیم. برای اطلاع از کم و کیف، ایمیلی ارسال کردم و چگونگی محاسبه را پرسیدم، جالب این است که خدمات این افراد بعد از جذب مشتری به صورتی تغییر پیدا کرده و به صورت هر 200 کلمه 1500 تومان محاسبه می شد که حدودا 20 درصد از مبلغ عادی سایر شرکت ها بیشتر بود!
در مورد متن بالا دقت کنید که هر جا معنی کلمه یا جمله عوض شده، یا افعال جایگزین شده اند حالت
می باشد و هر جا که به جای جمله ها عینا جمله ای دیگر با مفهومی مشابه بکار رفته حالت می باشد، توجه کنید که نوشتن حروف و ارقام فارسی به ریاضی یا بالعکس جزو محسوب می شود.امیدواریم که با آشنایی با این شیوه ها توانسته باشید محتوای خوبی تولید کنید و ارزش و اعتبار سایت خود را بالاتر ببرید. تمام این موراد در واقع نشان از این دارد که شما دارید برای کاربرانتان کار می کند و این برای گوگل بسیار مهم است که برای مردم بنویسید و نه گوگل! و گوگل این گونه به شما ارزش و اعتبار می دهد.
نویسنده: زهرا معبودی – مدیر سایت ادمین یار
من مطلبی راجع به ۳ روش تولید محتوای تازه برای سایت خوانده ام که فکر می کنم برای کاربران جالب باشد . ۱ ) هدفمند تولید محتوا کنید معمولا کلمات و عباراتی که در زمینه کاری شما مرتبط هستند ولی دارای رقابت کمتری در جستجوی صفحه اول وجود دارد و یا به طور مداوم تغییر می کنند را شناسایی کنید و با توجه به آنها متن تازه خود را انتشار دهید. شاید در دو سه روز اول از ایندکس شدن توسط موتور های جستجو خبری نباشد اما نا امید نشوید در اینجا بهتر است که کلمات دیگر را مورد بررسی قرار بدهید چون ممکن است که از نظر موتورهای جستجو کلمات دیگری به عنوان کلمات کلیدی شناخته شوند پس بهتر است که شما هم بیشتر تمرکز خود را بر روی آن کلمات معطوف کنید تا به نتایج مطلوب تری دست پیدا کنید . ۲ ) مطالب قدیمی خود را زنده کنید گاهی برای ما این اتفاق افتاده که نتایج ما جزو نتایج اول گوگل بوده اما بعد از گذشت مدتی این جایگاه کم رنگ تر شده و از هدف اصلی خیلی دور شده است . اینجاست که احیا کردن محتوای قدیمی می تواند کمک به سزایی در این امر به ما کند و ما را مجددا به نقطعه اوج نتایج جستجو برگرداند . برای این کار تنها کافیست که یک پارگراف را به محتوایی که قبلا تولید کرده بودیم بیفزاییم اما نباید فراموش کنیم که این پاراگراف نباید بی ارتباط و گنگ با مطلب قبلی باشد بلکه باید بتواند محتوای قبلی مان را کامل تر کند. شاید برای مدتی واقعا مطلب جدیدی برای اضافه کردن و تازه تر کردن مطالب قبلی نداشته باشیم در این صورت باید مطلب جدیدی انتشار بدیم و با کد ۳۰۱ به صفحه قبلی ریدایرکت کنیم . این مورد بیشتر برای سایت هایی استفاده می شود که در زمینه دانلود فعال هستند و هر از چند گاهی امکان دارد که برای محصولات جدید آپدیت جدیدتری به وجود بیاید. ۳ ) استمرار در تولید محتوای تازه اگر شما عبارات و یا کلماتی را می شناسید که نسبت به محتوای تازه مناسب هستند به راحتی می توانید برای این امر صفحه ای را در نظر بگیرید که بتوانید از طریق آن به صورت مستمر اخبار و اطلاعات مربوط به آن را به روز رسانی نمایید. مثلا اگر شما یک سایت آموزش زبان فرانسه ساخته اید می توانید در آن یک صفحه ایجاد نمایید که اصطلاحات زبان فرانسه را به بهترین شکل و به صورت مستمر و روزانه به مخاطبان خود انتقال دهد البته این روشی است که وبلاگها در آن به موفقیت رسیدند اما گر کمی دقت کرده باشید در چند ماه اخیر آدرس یک وبلاگ کمتر در جستجو های بالایی به چشم می خورد مگر اینکه به طور تخصصی در زمینه ای خاص مطالبی را منتشر کند . این نکته را باید در نظر داشته باشید که تولید محتوای تازه به معنی تغییر دادن محتوای قبلی و انتشار مجدد آن نمی باشد . امکان دارد شما بخواهید مطالب قبلی خود را با حالتهای مختلف برای مخاطبان خود بازگو کنید اما جدا از تمام مسائل و نکات مطرح شده ، محتوای تکراری می تواند مخاطبانتان را ناراضی کند و همین امر باعث دور تر شدن و بی اعتمادیشان به شما می شود.
سلام مطالب شما راجع به تولید محتوا برای من جدید بود استفاده کردم در عین سادگی مطالب بسیار نکته بینانه بود البته برای من و من ممنونم.
من در باره سایتم و موضوع اصلی دچار سر در گمی شدم لطفا” به سایت بیائید و راهنمایی کنید. سپاسگذارم .www.from-world.com
زهرا میشه منابع بیشتری رو به من معرفی کنید