زندگی با Galaxy Note Edge [قسمت دوم]
پیشتر در گویا آی تی، بررسی دستگاه ها با عنوان ” زندگی با … ” را با آیفون ۶ و Galaxy Note Edge شروع کردیم. در صورت نیاز می توانید مقالات زیر را مطالعه نمایید.
قسمت اول زندگی با Galaxy Note Edge
در این مقالات، طی چهار قسمت به بررسی کامل دستگاه از هر لحاظ می پردازیم. این بررسی ها به اشخاصی که قصد خرید تلفن های هوشمند را دارند، کمک خواهد کرد تا تصمیم گیری راحت تری در این باره داشته باشند. ما دستگاه ها را طی یک هفته بررسی کرده و در آخر هفته، مقاله ها را در قسمت های مختلف ( چهار قسمت ) منتشر می کنیم. در این بررسی ها، انواع نیازهای کاربران و قابلیت های دیوایس بررسی می شود.
در این مقاله، قسمت دوم زندگی با Galaxy Note Edge را پوشش خواهیم داد. با گویا آی تی همراه باشید.
لمس و کار کردن با قسمت منحنی شکل
در ابتدای امر، باید خدمت شما عرض کنم که من تمامی دیوایس های خود را با دست چپ حمل می کنم و با آنها کار می کنم. گمان می کنم چپ دست ها با این تلفن هوشمند راحت تر کنار می آیند. حال آنکه افراد راست دست به نظر من، باید از قلم S Pen استفاده نمایند. سامسونگ در آپدیت جدید نرم افزاری، قابلیت چرخش صفحه نمایش در هر حالتی را داده است. پس اگر می خواهید قسمت منحنی شکل سمت راست، یا سمت چپ باشید، هیچ مشکلی وجود ندارد. به راحتی می توانید حتی در حالت برعکس از تلفن همراه مانند حالت معمول استفاده نمایید. می خواهیم دو حالت مذکور را بررسی نماییم :
۱ – قسمت منحنی شکل خلاف جهت انگشت شصت باشد.
زمانی که Note Edge را در دست چپ خود گرفتم، انتهای چهار انگشت من، کمبود فاصله بین بدنه و صفحه نمایش را کاملا حس کرد. در این حالت، استفاده دستگاه کمی سخت به نظر می رسد. زیرا راحت در دست جای نمی گیرد و احتمال افتادن آن وجود دارد.
این دستگاه خیلی کم ( در حد ۰.۱۵ اینچ ) عریض تر شده است، اما کامل برای کاربران محسوس خواهد بود. این موضوع هنگامی که بخواهید به گوشه صفحه دسترسی داشته باشید، کاملا معلوم خواهد شد. به این منظور، باید کمی گوشی را در دست خود جابجا کرده و انگشت شصت خود را کمی کش بدهید. البته یک قابلیت استفاده با یک دست در این تلفن هوشمند وجود دارد، اما فعال کردن آن زیاد راحت به نظر نمی رسد. چرا که کاربر باید یک بار از لبه صفحه به سمت مخالف و سپس برعکس سوایپ کند که این عمل تا حدودی موجب حرکت دستگاه در کف دست می شود و امکان افتادن آن وجود دارد. اگر بخواهیم مقایسه ای بین این دستگاه و ۴ Note انجام دهیم، با اینکه گزینه دوم از نظر ارتفاع بلندتر است و کار کردن با یک دست با آن سخت تر به نظر می رسد، اما با فعال کردن قابلیت استفاده با یک دست، به دلیل تخت بودن هر دو لبه دستگاه، استفاده از آن بسیار راحت تر خواهد بود.
البته افرادی که از فبلت ها استفاده می کنند، این موضوع را می دانند که اینگونه دیوایس ها، برای استفاده با یک دست طراحی نشده اند. با هم به سراغ حالت دوم می رویم.
۲ – قسمت منحنی شکل در جهت انگشت شصت باشد.
حمل دستگاه توسط دست راست، به کاربر امکان دسترسی راحت تری را به لبه منحنی شکل می دهد. اما با توجه به اینکه انگشت شصت زیاد خم نمی شود، باز هم امکان دسترسی راحت به کاربر داده نمی شود. جا داره خدمت شما عرض کنم که در این حالت نیز، کاربر احساس راحتی نمی کند و امکان لمس صفحه نمایش به صورت تصادفی وجود دارد.
۳ – استفاده در حالت معکوس!
بر اساس شکایات کاربران مبنی بر عدم وجود حالت معکوس در سیستم عامل، مسئولان سامسونگ را وادار کرد تا آپدیتی را برای این تلفن هوشمند عرضه کنند. در این آپدیت، به کاربران اجازه داده می شود تا به چرخاندن دستگاه در حالت های مختلف، سیستم عامل نیز به همان جهت بچرخد. طبق تجربه من، استفاده از Note Dge در حالت معکوس، تجربه ای عجیب و پیچیده است که استفاده از دیوایس را سخت می کند.
- لمس ناخودآگاه و تصادفی
بعد از دو هفته استفاده از این دستگاه، باید خدمت شما عرض کنم که هنگام تعویض دست برای استفاده از گوشی یا هنگام برداشتن آن از روی سطح صاف، امکان لمس صفحه به صورت تصادفی وجود دارد. برای حل این مشکل، باید در امن ترین حالت ممکن دستگاه را برداشته و در صورت باز شدن اپلیکیشنی به صورتی تصادفی، سریعا آن را ببندید. البته سامسونگ یک قابلیت غیر فعال کردن لمس صفحه را در Note Edge قرار داده است. توسط این قابلیت، اگر شما به مدت ۰.۵ ثانیه قسمتی از صفحه را لمس کنید، صفحه نمایش متوجه می شود که شما قصد لمس آن نقطه و عملکرد خاصی را ندارید و به صورت خودکار آن را از کار می اندازد. درست مانند حالتی که شما دستگاه را لمس نکرده اید. پس برای تعویض دست، می توانید انگشت خود را روی صفحه نمایش نگه داشته و دیوایس را به دست دیگر خود بدهید و مطمئن باشید هیچ اتفاقی نخواهد افتاد.
- قسمت منحنی شکل از لحاظ نرم افزاری
از بحث حمل دیوایس خارج شده و به قسمت نرم افزاری آن وارد می شویم. در وهله اول، آیا می دانید که پنل منحنی شکل، فقط در حالت معمول و هوم اسکرین نمایش داده می شود. به محض وارد شدن به هر اپلیکیشنی، به صورت ناخودآگاه پنهان می شود. این امر باعث می شود تا کاربر به صورت ناخودآگاه، آیکون های این پنل را لمس نکند. همچنین کاربر می تواند با سوایپ کردن از لبه منحنی شکل به سمت چپ، پنل آن را باز نماید.
همانطور که در قسمت اول این بررسی خدمت شما عرض کردم، در حال حاضر تعداد کمی از پنل ها برای دانلود وجود دارند. این پنل ها باعث می شوند تا کاربر، دسترسی سریعی به قسمت های دلخواه خود داشته باشد. این پنل ها به صورت مستقل و فقط در قسمت منحنی شکل ظاهر می شوند و بقیه قسمت های صفحه، در حالت معمول در دسترس هستند.
- نوتیفیکیشن و تماس ها
نوتیفیکیشن ها در قسمت منحنی شکل به همراه آیکون اپلیکیشن مربوطه ظاهر می شوند. همچنین به علت فضای بازتر، قسمت بیشتری از متن نوتیفیکیشن ها به شما نمایش داده می شود.
همانطور که عرض کردم، هنگام کار با اپلیکیشن ها، پنل به صورت خودکار پنهان می شود. اما هنگام دریافت نوتیفیکیشن، حس می کنید که برای شما محدودیت ایجاد می شود. چرا که قسمت از صفحه به این نوتیفیکیشن تعلق خواهد گرفت. این موضوع زمانی آزار دهنده به نظر می رسد که شخصی به حالت چت، چندین یپیغام پشت سر هم برای شما ارسال کند.
در زمان دریافت تماس، نوتیفیکیشن مربوطه به قسمت پنل انتقال داده می شود و شما می توانید همچنین به کار با دستگاه بپردازید. همچنین هنگام برقراری تماس، با لمس دکمه مربوطه، تماس به پنل گوشه دستگاه منتقل شده و صفحه نمایش آن، به صورت کامل در اختیار شما قرار می گیرد.
آخرین صحبت ها در مورد قسمت منحنی شکل
در نهایت، نظر شما راجع به قسمت منحنی شکل صفحه نمایش چیست؟
به نظر من، این قسمت بسیار کاربردی به نظر می رسد و دسترسی به یک سری از اپلیکیشن ها را سریع تر می کند. اما به نظر شما، ارزش عریض تر شدن صفحه نمایش و بالا رفتن قیمت را نیز دارد؟ اگر شما می خواهید یک دستگاه کاربردی خریداری کنید، پاسخ من به این سوال ” خیر ” است. به نظر من، Note Edge ارزش پرداخت ۱۲۰ دلار بیشتر نسبت به ۴ Note را دارا نمی باشد. اما اگر دنبای یک وسیله امروزی و تازه می گردید، Note Edge گزینه مناسبی به نظر می رسد.
قسمت بعد ( سوم )
تمامی حرف ها نسبت به قسمت منحنی شکل دستگاه زده شد. در قسمت بعد، در مورد رابط کاربری Note Edge با نام TouchWiz ، صفحه نمایش و قلم S Pen صحبت خواهیم کرد. با گویا آی تی همراه باشید.
پستتون خیلی جامع وکامل ممنونم
خواهش می کنم 🙂
شما لطف دارید. خوشحالم که مورد استقبال قرار گرفته 🙂
منبع رو ذکر نکردید. کار خوبی نیست.
منبع ندارد و جزو تحقیقات گروه گویا ای تی است