بالاخره هواوی فروش آنر را تأیید کرد

بالاخره هواوی فروش آنر را تأیید کرد
  • 1399/8/28
  • زهرا حاجی
  • 0

با توجه به تحریم های اخیر آمریکا، کسب و کار هواوی به شدت محدود شد و هواوی مجبور به فروش زیرمجموعه خود شد. در هفته گذشته بعضی از رسانه های چینی ادعا کردند که جدایی آنر از هواوی قطعی شده است. در حال حاضر هواوی با انتشار بیانیه‌ای به طور رسمی فروش زیرمجموعه خود را تأیید می‌کند.

هواوی در یک بیانیه ای به شرایط دشوار ناشی از تحریم‌های آمریکا و دلایل فروش آنر اشاره کرده است:

«کسب و کار هواوی این اواخر به دلیل عدم دسترسی پیوسته به عناصر فنی مورد نیاز در بخش موبایل متحمل فشار شدیدی بوده است. از اینرو شرکت «هولدینگ و سرمایه گذاری هواوی» فروش تمام دارایی کسب و کار آنر به « Shenzen Zhixin New Information Technology» را در دستور کار قرار داد. این داد و ستد به تامین کنندگان و عرضه کنندگان آنر اجازه می‌دهد از این شرایط دشوار عبور کنند.

پس از نهایی شدن قرارداد هواوی دیگر سهامدار آنر و عضو هیئت مدیره این برند نبوده و در تصمیم‌گیری‌های آن نیز نقشی نخواهد داشت. این تصمیم توسط زنجیره صنعتی آنر و با هدف تضمین بقای آن اتخاذ شده است. پیشنهاد این داد و ستد ابتدا توسط بیش از ۳۰ کارگزار و توزیع کننده برند آنر ارائه شد.

آنر از زمان تأسیس در سال ۲۰۱۳، تمرکز خود را صرف جلب توجه قشر جوان با عرضه گوشی‌های مقرون به صرفه کرده است. آنر در طول هفت سال گذشته به برندی بزرگ در دنیای موبایل با صادرات بیش از ۷۰ میلیون گوشی در سال تبدیل شده است.»

شرکت Shenzen Zhixin به تازگی توسط یک کنسرسیوم با بیش از ۳۰ کارگزار و توزیع کننده تأسیس شده است. در این قرارداد ذکر شده که منافع مصرف کنندگان، کانال‌ها، تأمین کنندگان، شرکای تجاری و کارمندان محفوظ خواهد ماند و تغییر در مالکیت منجر به تغییر مسیر آنر نشده و مدیران ارشد نیز در جایگاه خود باقی می‌مانند.

بالاخره هواوی فروش آنر را تأیید کرد

دولت ایالات متحده آمریکا، هواوی را به دلیل اتهام تهدید برای امنیت ملی تحریم کرد و فرمان اجرایی ممنوعیت مراوده شرکت‌ها آمریکایی با این کمپانی چینی را صادر کرد. به دنبال این تحریم‌ها دسترسی هواوی و آنر به قطعات موبایل بسیار محدود شد و تأثیر منفی زیادی بر کسب و کار موبایل این دو شرکت گذاشت.

به طور مثال کوالکام که بزرگ‌ترین تأمین کننده چیپ موبایل در دنیا به شمار می‌رود، مراوده تجاری خود را به دلیل تحریم ها با هواوی قطع کرد. البته اخیراً مجوز فروش برخی از قطعات ۴G را به این شرکت بدست آورده است. گوگل پروانه استفاده از برنامه‌های خود توسط هواوی و آنر را باطل کرد که تا حدی بر فروش محصولات این دو شرکت در بازارهای غربی تأثیر منفی گذاشته است.

یکی از بزرگ‌ترین مزایای جدایی آنر از هواوی، امکان مراوده تجاری مستقیم آنر با شرکت‌های آمریکایی خواهد بود. انتظار می‌رود جدایی آنر از هواوی سبب در امان ماندن این برند از تحریم‌های آمریکا شود.

دیدگاه خود را وارد کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *