ایدههای تبلیغاتی خارقالعاده را در ایده یاب ببینید
گاهی آگهیهای تبلیغاتی خلاقانهای در ایمیلها یا فیسبوک میبینیم، که ایده به کار رفته در آنها ما را در شگفتی میگذارد. یا سازههای خلاقانهای که آرزو میکنیم خودمان از آنها در دکوراسیون خانه استفاده میکردیم. و یا تیزرهایی که در عرض چند ثانیه ما را مسحور خود میکند. متاسفانه از این اتفاقات در نمونههای ایرانی کمتر به چشم میخورد.
تمام طراحان در حوزه های مختلف، در مهمترین مرحله از انجام پروژه نیاز به ایدهپردازی دارند. طبیعتا دیدن ایدههای خلاقانه مرتبط با موضوع پروژه میتواند کمک بزرگی به خلق ایدههای جدید کند. اینجاست که وبسایت ایدهیاب به میدان میآید!
ایده یاب وبسایت مرجعی است که طراحان می توانند با جستجو در میان کارهای تبلیغاتی موفق، خلاقیت خود را پرورش داده و کارهای نوتری ارائه دهند. این وبسایت شامل صدها عکس و ویدئو در چهار دسته بندی طراحی های خلاقانه، تبلیغات شهری، تیزرهای تبلیغاتی و سازه های خلاقانه می باشد و روزانه با ده ها اثر خلاقانه جدید به همراه توضیحات فارسی و مشخصات کامل آنها به روز می گردد.
با ابزار جستجوی این وبسایت، می توانید رسانه تبلیغاتی و صنعت مرتبط را انتخاب نموده و به عنوان مثال «تیزرهای تبلیغاتی صنعت اتومبیل» یا «تبلیغات شهری با موضوع مواد غذایی» را از میان صدها اثر خلاقانه موجود در سایت بیابید و در طراحی های خود از آنها ایده بگیرید.
قابلیت دانلود تصاویر و ویدئو با کیفیت بالا، ذکر مشخصات طراحان و آژانس تبلیغاتی اثر، امکان امتیاز دهی، جستجو بر اساس کلمات کلیدی و دسته بندی موضوعی و… از ویژگیهای منحصر به فرد این وبسایت است. طراحان همچنین می توانند آثار خلاقانه خود را برای ایده یاب ارسال نمایند تا در این وبسایت نمایش داده شود.
– وبسایت ایده یاب: www.ideyab.com
– صفحه ایده یاب در فیس بوک: www.facebook.com/ideyab
ایده یاب وب سایت خیلی جالبیه
پور از ایده های خلاقانست
واسه ما که گرافیست هستیم خیلی بدرد بخوره البته اگه مداوم به روز بشه.
واسه من هم خیلی جالب و کاربردی بود….
تو ایران کمبود همچین سایتی احساس میشد…
این همه طرح های کپی شده از اثر های خارجی توی در و دیوار و … این شهره . این سایتم بهتره، البته واسه کپی کردن نه ایده گرفتن، غیر از اینم نیست.
جایی خوب نوشته بودن که میگفت: ” هنر نزد ایرانیان مردُ بس “
kheili bahali
che ghadar kheili ghashange
کاش یه جایی هم وجود داشته باشه که ایده های مردم رو جمع آوری کنه وببینه چه وسایلی نیاز هست تا ساخته بشه چون ممکنه هرکس بر حسب نیازهاش ایده ی جدیدی از یک وسیله ی خاص به نظرش برسه وخودش نتونه اونو تولید کنه اما اگه تولید بشه به درد گروه زیادی ازمردم بخوره
ببخشید ولی این ایده ها کجان نکنه هر کی منتظره نفر بعدیه ؟ البته ما ایرانی هستیم کاریش نمیشه کرد . تقلب کاری
سلام
فقط میشه از اینا تو طراحیام کمک بگیریم ! ایکاش آموزش طرح ها رو میزاشتین چون فقط با اینا میشه کپی کرد همین