نقد و بررسی گوشی قدرتمند و جدید LG Optimus G

نقد و بررسی گوشی قدرتمند و جدید LG Optimus G
  • 1391/6/30
  • عليرضا شیری
  • 4

احتمالاً از مدت‌ها قبل در مورد گوشی قدرتمند LG به نام Optimus G مقالات و اخبار مختلفی مطالعه کرده‌اید و حالا زمان آن فرارسیده که در کره‌ی جنوبی شاهد عرضه‌ی این گوشی باشیم. 4 هسته‌ی قدرمتند Krait یا به عبارت دیگر چیپ‌ست Snapdragon S4 Pro محصول کمپانی Qualcomm در این گوشی به کار رفته تا قدرت پردازشی فوق‌العاده بالایی داشته باشد. پیش از این گوشی‌های 2 هسته‌ای زیادی با هسته‌های Krait در بازار دیده بودیم، این مدل‌ها با گوشی‌های چهار هسته‌ای که از هسته‌های Cortex-A9 استفاده می‌کردند، رقابت جالبی داشتند. اما 4 هسته‌ی Krait توان پردازشی بسیار بالایی دارد و به سختی می‌توان گوشی‌های موجود را با محصول جدید LG مقایسه کرد.

اما صفحه نمایش و سایر امکانات آن هم در خور توجه است و به بررسی کلی آن می‌پردازیم. در صورت علاقه به وب‌سایت منبع مراجعه کنید و جزئیات را به دقت مطالعه بفرمائید.

مشخصات اصلی Optimus G

اتصال اینترنتی: نسل دو، سه و چهار یا LTE پشتیبانی می‌شود

ابعاد: 131.9 در 68.9 در 8.45 میلی متر

وزن: 145 گرم

صفحه نمایش: 4.7 اینچ، True HD IPS Plus با رزولوشن 1280 در 768، لمسی خازنی، شیشه‌ی محافظ Gorilla Glass، چگالی پیکسل صفحه نمایش 318 پیکسل در اینچ (ppi) است.

چیپ‌ست: Snapdragon S4 Pro

پردازنده‌ی گرافیکی: Adreno 320

CPU: چهار هسته‌ی Krait با سرعت کلاک 1.5 گیگاهرتز

حافظه‌ی رم: 2 گیگابایت

سیستم عامل: اندروئید 4.0.4 (بستنی حصیری)

فضای ذخیره‌سازی (مموری): 32 گیگابایت

دوربین:دوربین اصلی 8 و 13 مگاپیکسل با فوکوس خودکار، عکاسی زمانی و شاتر هوشمند و دوربین جلو 1.3 مگاپیکسل.

دوربین فیلم‌برداری: Full-HD با سرعت 30 فریم بر ثانیه و فلش LED

اتصالات: Wi-Fi a/b/g/n، Wi-Fi Hotspot، A-GPS، خروجی 3.5 میلی‌متری هدفون، NFC، microUSB MHL نسخه 2.0

باتری: 2100 میلی آمپر ساعتی

سایر امکانات: شتاب‌سنج داخلی، Optimus U، نمایش‌گر چند لمسی (مالتی تاچ)، حسگر ژیروسکوپ و مجاورت، قابلیت QSlide، اسلات کارت microSD تا 32 گیگابایت، تکنولوژی Dolby mobile برای بهبود کیفیت صدا

بررسی بدنه و ظاهر گوشی

جلو و پشت گوشی از شیشه پوشیده شده و سطح کناری از پلاستیکی ساخته شده که طی فرآیند خاصی با به کار گیری لیزر 6 محوره، بسیار با کیفیت و بادوام تولید شده است. البته سطح پشت گوشی اثر انگشت را جذب می‌کند و از این مسأله چندان راضی نیستیم.

از نظر مقدار بازتاب نور خورشید هم صفحه نمایش در حد iPhone 4 است اما در کل مشکل خاصی با آن نداریم.

زاویه دید صفحه نمایش IPS بسیار خوب است، از کناره که به آن نگاه می‌کنیم، بسیار عالی به نظر می‌رسد اما از زاویه‌ی 45 درجه دچار جابجایی رنگ می‌شود و کنتراست (تضاد) آن کاهش می‌یابد.

سیستم عامل

درست است که از نسخه‌ی جدید اندروئید (Jelly Bean) و پروژه‌ی کَره (Project Butter) استفاده نشده، اما با وجود قدرت پردازشی بسیار بالا، کار با گوشی بسیار نرم و سریع است. اگر سیستم عامل به روز شود و شتاب‌دهی گرافیکی به صورت کامل فعال شود، سرعت پاسخگویی سیستم عامل باز هم سریع‌تر خواهد شد.

دوربین

عکاسی با لنز 5 المانی و حسگر 13 مگاپیکسلی که اندازه‌ی آن 1/3.2 اینچ است، در نور کم خیلی جالب نبود اما در محیطی که نور آن عادی باشد، کیفیت عکس‌ها خوب بود. توجه کنید که دوربین‌های عکاسی معمولی (مثلاً مدل‌های 400 تا 500 هزار تومانی) حسگر 1/2.3 اینچی دارند و به مراتب از بهترین دوربین‌های گوشی‌ها بهتر عمل می‌کنند. به دو نمونه از عکس‌های این گوشی توجه کنید:

اندازه ی اصلی 5 مگابایت، برای بزرگنمایی کلیک کنید
اندازه ی اصلی 5 مگابایت، برای بزرگنمایی کلیک کنید

مدلی که با دوربین 8 مگاپیکسل و لنز 4 المانی عرضه می‌شود، کیفیت کمتری و سنسور کوچک‌تری دارد. نمونه کیفیت فیل‌برداری گوشی را در YouTube ببینید.

عکس‌ها تگ‌گذاری مکانی (geotagging) می‌شوند، لرزش‌گیر نیز از قابلیت‌های معمولی دوربین است که این گوشی نیز از آن برخوردار است.

تست‌ها و بنچ‌مارک‌ها

اولین تست Benchmark Pi است، زمان کمتر یعنی سرعت بیشتر:

دومین تست Linpack است، در این بنچ‌مارک تمام هسته‌ها به خوبی مورد استفاده قرار می‌گیرد و نتیجه برتری عجیب Optimus G است:

تست همه‌جانبه‌ی بعدی Quadrant است، در این همه چیز از حافظه گرفته تا قدرت پردازنده‌ی گرافیکی مورد بررسی قرار می‌گیرد و در نهایت امتیازات به صورت زیر است:

تست پردازنده‌ی گرافیکی یا GLBenchmark در حالت offscreen که خروجی تمام مدل‌ها با یک رزولوشن است و سرعت اجرا مقایسه می‌شود نیز نتیجه‌ای به صورت زیر دارد و برتری پردازنده‌ی گرافیکی Adreno 320 مشخص است:

باتری

باتری 2100 میلی آمپر ساعتی در این گوشی به کار رفته و بر اساس صفحه‌ی مشخصات می‌توان تا 15 ساعت با آن مکالمه کرد. البته اطلاعات این صفحه قطعی نبوده و در عمل باید آن را تست کرد.

بررسی دیگری نیز توسط Anandtech صورت گرفته که در صورت علاقه می‌توانید مطالعه کنید.

منبع: gsmarena

دیدگاه خود را وارد کنید
تعداد دیدگاه ها : 4 دیدگاه
  1. نظر شخصیم اینه که باتری 2100 برای این گوشی کمه. طبیعتا با این بنچ مارک های خیره کننده و صفحه نمایش فوق العاده مصرف بالایی داره.

    1. من هم موقع آماده کردن خبر به اون عدد ۱۵ ساعت مکالمه که رسیدم موندم چه جوری بنویسمش! باید مصرفش زیاد باشه، باید در عمل نتیجه رو دید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *