راهنمای Sign Out از Skype از راه دور

راهنمای Sign Out از Skype از راه دور
  • 1395/8/16
  • زهرا معبودی
  • 0

همه‌ی ما از مضرات خارج نشدن از حساب‌های کاربری شبکه‌های اجتماعی در کامپیوترهای غیرایمن خبر داریم. تجارب ناخوشایندی که در این رابطه برای مردم پیش آمده به ما می‌آموزد که همیشه در هنگام رها کردن کامپیوتر از اکانت مثلاً فیسبوک خود خارج شویم. اگر فراموش می‌کنید که این کار را بکنید، می‌توانید آن را به صورت از راه دور انجام دهید. این قابلیت علاوه بر فیسبوک در جیمیل هم صادق است، ولی به طور کلی سرویس‌های کمی از آن پشتیبانی می‌کنند. اگر یادتان رفت تا از اکانت اسکایپ خود خارج شوید، و اکنون به دنبال راهی هستید تا به صورت از راه دور از آن بیرون بیایید، باید بگوییم که این سرویس هم با یک فرمان ساده از این قابلیت پشتیبانی می‌کند.

خارج شدن از اسکایپ از راه دور

اگر اکانت شما بر روی سیستم یا موبایلی که دیگر به آن دسترسی ندارید باز مانده است، سریع‌ترین و ساده‌ترین راه برای خاتمه دادن به این جلسه ارسال یک فرمان از طریق یکی از مکالمات شماست. البته این فرمان برای طرف مقابل قابل مشاهده نخواهد بود.

/remotelogout

فرمان بالا بلافاصله همه‌ی جلسه‌های فعال اکانت اسکایپ شما بر روی سیستم‌ها و دستگاه‌های دیگر را می‌بندد. اگر مطمئن نیستید که اکانت خود را باز رها کرده‌اید یا نه، یک دستور دیگر وجود دارد که تعداد جلسه‌های فعلی اسکایپ اکانت شما را نشان می‌دهد. این فرمان را هم از طریق یکی از مکالمات خود ارسال کنید تا از شرایط موجود مطلع شوید. این دستور هم برای طرف مقابل قابل مشاهده نخواهد بود.

/showplaces

خروجی این دستور لیستی از دستگاه‌هایی است که با آن‌ها وارد حساب کاربری خود شده‌اید. البته ما متوجه شدیم که آمار این دستور گاهی اوقات ۱۰۰ درصد دقیق نیست، و حتی بعضی وقت‌ها پس از بستن یک جلسه آن دستگاه را از لیست خود حذف نمی‌کند. اگر شک دارید که اکانت خود را جایی باز گذاشته‌اید یا نه، بهتر است همه‌ی جلسه‌ها را با دستور قبلی ببندید. دستورات مذکور هم از طریق اپلیکیشن دسکتاپ اسکایپ و هم از طریق اپلیکیشن موبایل این سرویس قابل ارسال شدن هستند.

به طور کلی نظر شما در مورد اسکایپ و امنیت آن چیست؟ آیا فکر نمی کنید که این برنامه از بهترین نرم افزارهایی است که سال ها امتحان خود را پس داده است؟ برای خارج شدن از اسکایپ از راه دور چه ترفند های دیگری یاد گرفته اید؟ آن را با ما در میان بگذارید و با انتشار این مطلب روی شبکه های اجتماعی به نشر امنیت فضای مجازی کمک کنید.

منبع: addictivetips

دیدگاه خود را وارد کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *