گوشی میزو پرو ۷ و پرو ۷ پلاس با نمایشگر ثانویه معرفی شد
شرکت میزو، بهتازگی از دو گوشی جدید خود یعنی میزو پرو ۷ و میزو پرو ۷ پلاس رونمایی کرده است. برای جزئیات بیشتر پیرامون گوشیهای پرچمدار میزو در ادامه مطلب با وبسایت گویا آیتی همراه باشید.
شرکت میزو، گوشیهای میزو پرو ۷ و میزو پرو ۷ پلاس را در رنگهای مشکی، طلایی، نقرهای و قرمز عرضه خواهد کرد و یک صفحهنمایش با پنل Super AMOLD در بدنه پشتی آنها به کار گرفته شده است. صفحهنمایش مورد استفاده، E-Ink نیست و به عبارت بهتر، تمام رنگی خواهد بود. به همین جهت، به قابلیتهای مختلفی که برای این پنل کوچک درنظر گرفته شده است؛ در منویی مشابه با سیستمعامل اندروید، دسترسی خواهید داشت.
نمایشگر در گوشیهای میزو پرو ۷ و میزو پرو ۷ پلاس، بدون حاشیه نیست و حاشیههای زیادی در اطراف آن وجود دارد. نسبت ابعاد نمایشگر نیز در این دو مدل از استاندارد موجود، تبعیت میکند؛ به همین جهت، گوشیهای میزو پرو ۷ و پرو ۷ پلاس به ترتیب به یک نمایشگر ۵٫۲ اینچی و ۵٫۷ اینچی با نسبت ابعاد ۱۶ به ۹ مجهز شده است. رزولوشن نمایشگر در گوشی میزو پرو ۷، فول اچدی بوده و از آنجاییکه میزو پرو ۷ پلاس از یک نمایشگر بزرگتر استفاده میکند، شرکت میزو رزولوشن نمایشگر را به Quad HD ارتقا داده است.
شرکت میزو از دوربین دوگانه ۱۲ مگاپیکسلی با سنسور IMX368 سونی در گوشیهای میزو پرو ۷ و میزو پرو ۷ پلاس استفاده کرده است که دریچه دیافراگم آنها، f2.0 عنوان میشود. شرکت میزو از ترکیب دو سنسور مونوکروم و رنگی در گوشی پرچمدار جدید خود استفاده کرده است؛ همانند آنچه که شرکت هوآوی برای گوشی پرچمدار ۲۰۱۷ خود یعنی پی ۱۰ و پی ۱۰ پلاس انجام داده بود که باعث ثبت تصاویر بهتری در شب میشود.
با توجه به جایگیری متفاوت نمایشگر ثانویه گوشی میزو پرو ۷ در بدنه پشتی، کاربران میتوانند با استفاده از دوربین دوگانه اصلی، تصاویر سلفی بگیرند. همچنین، شاتر ۱۶ مگاپیکسلی در جلوی گوشی قرار دارد که امکان تصویربرداری سلفی را با دوربین دیگر گوشی امکانپذیر میکند.
میزو پرو ۷ و میزو پرو ۷ پلاس، گوشیهای پرچمدار جدید شرکت میزو هستند؛ با اینحال، چیپست هلیو ایکس ۳۰ مدیاتک به این دو مدل قدرت میدهد. تراشه مذکور، مبتنی بر لیتوگرافی ۱۰ نانومتری بوده و از ده هسته پردازشی استفاده میکند. فرکانس هستههای پردازشی نیز روی ۲٫۶ گیگاهرتز تنظیم شده است. این تراشه، به هیچ عنوان چیپست ضعیفی نیست اما شانسی کمی برای رقابت در مقایسه با Kirin 970 هوآوی، اسنپدراگون ۸۳۵ کوالکام و اگزینوس ۸۸۹۵ سامسونگ دارد؛ با اینکه تراشههای مذکور، هشت هستهای هستند اما قدرت پردازشی بیشتری دارند.
میزو پرو ۷ به چهار گیگابایت رم و ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی از نوع EMMC 5.1 مجهز شده است. برای مدل پلاس نیز، شرکت میزو از شش گیگابایت رم و ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی استفاده کرده است؛ با اینحال، اگر به دنبال فضای ذخیرهسازی بیشتری هستید؛ میتوانید نسخه ۱۲۸ گیگابایتی میزو پرو ۷ پلاس را خریداری کنید. حافظه به کار گرفته شده در این مدل، از نوع UFS 2.1 است.
میزو پرو ۷ و میزو پرو ۷ پلاس از نظر طراحی، شباهتهای غیرقابل انکاری به پرچمداران ۲۰۱۷ شرکت هوآوی دارد و علت این موضوع، به دلیل جایگیری سنسور تشخیص اثرانگشت در زیر نمایشگر است. این دو گوشی به ترتیب، از یک باتری با ظرفیت ۳۰۰۰ و ۳۵۰۰ میلیآمپر ساعت استفاده میکند. از آنجاییکه ظرفیت باتری به کار گرفته شده در گوشی میزو پرو ۷ کمتر است، این مدل از فناوری شارژ سریع mCharge 3.0 میزو استفاده میکند و مدل پلاس نیز با نسل جدیدتر این فناوری یعنی mCharge 4.0 راهی بازار خواهد شد که سرعت شارژ آن به حدی زیاد است که میتواند باتری ۳۵۰۰ میلیآمپری آنرا در مدت ۳۰ دقیقه تا ۶۷ درصد شارژ نماید.
هر دو گوشی میزو پرو ۷ و میزو پرو ۷ پلاس با آخرین نسخه از سیستمعامل اندروید، راهی بازار خواهد شد. همین موضوع باعث شده است تا رابطکاربری Flyme روی اندروید نوقا ۷٫۰ نصب شود. در جعبه گوشی، هدفونهای جدیدی تعبیه شده است که شرکت میزو، آنها را Meizu Flow مینامد. میزو پرو ۷ و میزو پرو ۷ پلاس، همچنین از یک تراشه پردازشی صوتی مجزا برخوردار شده است که ارائه صدای شفافتر را ممکن میسازد. به لطف جایگیری نمایشگر ثانویه در بدنه پشتی، نیازی به استفاده از صفحهنمایش اصلی گوشی وجود ندارد و با همین نمایشگر ۲ اینچی کوچک، میتوانید آهنگ در حال پخش را به خوبی کنترل کنید.
منبع: Softpedia