راهنمای کامل نوشتن صفحه فروش قانع کننده

راهنمای کامل نوشتن صفحه فروش قانع کننده
  • ۱۴۰۳/۱۱/۲۲
  • زهرا معبودی
  • 0

صفحه فروش قانع کننده یعنی صفحه ای که پر از محتواهایی است که می تواند روی مخاطب خود اثر بگذارد و آن ها را به مرحله خرید یا استفاده از خدمات و یا دریافت پیشنهاد شما بکشاند. گویا آی تی در این مطلب تلاش دارد تا نوشتن صفحه فروش اقناع کننده را به شما بیاموزد. به طور کلی اگر شما بدانید که چه چیزی برای ارائه دارید، مخاطبین خود را درست بشناسید و بدانید که می خواهید چه مشکلی از آن ها حل کنید می توان مطمین بود که می توانید یک صفحه فروش اقناعی بنویسید. روی این راهنما تمرکز کنید تا بتوانید به طور عالی این صفحه حیاتی سایت خود را بسازید.

مرحله ۱: گزاره ارزش خود را مشخص کنید

می‌دانید چه کسانی بیشترین فروش را دارند و می‌توانند محصولات خود را به خوبی بفروشند یا خدمات خود را ارائه کنند؟

فروشندگانی که می‌دانند مخاطبین‌شان چه کسانی است و با چه مشکلاتی دست و پنجه نرم می‌کنند

در واقع این افراد اصلاً به قصد فروش محصول کار نمی‌کنند بلکه می‌خواهند زندگی آسان‌تر و بهتر را به مخاطبین خود بدهند. در واقع رویکرد آن هال حل مشکلات، بهبود زندگی و شاد‌تر کردن روحیه مردم است! به عبارت بهتری، این افراد نسخه بهتری از مخاطب را به خود مخاطب می‌فروشند.

بنابراین اولین سؤالی که باید در مورد محصول یا خدمات خود ارائه کنید این است که:

  1. محصول یا خدمات من قرار است چه مشکلی را از چه کسانی حل کند؟
  2. محصول یا خدمات من چطور به مردم کمک می‌کند تا به هدف‌شان برسند؟

پاسخ درست به این دو سؤال، در واقع دو جایگاه مهم در هنگام نوشتن صفحه فروش پر می‌کند.

  • عنوان
  • زیر عنوان

این دو بخش در بالای صفحه فروش قرار می‌گیرد و اولین چیزی است که به چشم مخاطب می‌خورد.

مثال:

به عنوان مثال شما محصولی دارید که یک کارتخوان است و به قرار است به فروشندگان کمک کند که در هر شرایطی بتوانند پذیرای وجه از خریداران باشند. برای چنین محصولی چنین عنوان و زیر عنوانی مفید است:

در هر کجا بفروشید

در اینجا یکی از ساده‌ترین روش‌های پرداخت (انواع پرداخت‌ها وجود دارد) تا شما در هر کجا که باشید فروش‌تان را از دست ندهید.

با پروسه کارت اعتباری موبایلی فروش‌تان را از دست ندهید.

در هر جا و هر زمان پرداخت‌ها را بپذیرید.

گام دوم: پیشنهاد خود را به وضوح توضیح دهید

ارزشی که می‌خواهید به زندگی مردم بیفزایید در واقع همان جمله یا جملاتی است که به مردم تأکید می‌کند که کار شما چیست و قرار است برای آنان چه کنید. با این پیشنهاد است که مخاطب احساس خواهد کرد که واقعاً ادامه این مطلب ارزش دنبال کردن را دارد‌یانه.

بنابراین در این مرحله باید نهایت تلاش را کنید تا متقاعد‌کننده باشید.

بهتر است در این مرحله ۲ سؤال زیر را صادقانه پاسخ دهید:

  1. محصول یا خدمات شما در نهایت چه کاری می‌کند؟
  2. چرا هدف نهایی محصول شما باید برای مشتری و خوانندگان مهم باشد؟اینکه محصول را شرح دهید کار نهایی را انجام نداده‌اید. مخاطب در درجه اول به دنبال شرح محصول نیست بلکه به دنبال مزیت‌های محصول است.

فراموش نکنید که در مورد محصول خود به مزایا نیز بپردازید. این مزایا می‌تواند راحتی، امتیاز یا هر نقطه مثبت مخاطب برای استفاده از محصول و خدمات شما باشد.

 

گام سوم: ادعاهای خود را ثابت کنید

اینجا موضوع اعتماد پیش می‌آید! خوانندگان شما، شما را نمی‌شناسند یا کم می‌شناسند! بنابراین چطور باید به شما اعتماد کنند؟

یکی از مهم‌ترین مراحل نوشتن صفحه فروش اقناع کننده این است که تا جایی که می‌توانید با آمارهای واقعی و درست و صادقانه اعتماد مخاطب را جلب کنید. در این مرحله برای افزایش اعتبار و قدرت متقاعدسازی خود، ادعاهای خود را با شواهدی مانند نتایج آزمایش، امتیازات رضایت مشتری، نظرات دقیق، یا تاییدیه‌های کارشناسان اثبات کنید.

نظرات مشتریان قبلی همیشه می‌تواند یکی از بهترین ابزار‌های قانع‌کننده باشد اما اگر اولین بار است که محصولی را RUN می‌کنید می‌توانید چند راهکار زیر را در نظر بگیرید:

  • محصول را با تخفیف ویژه به یک سری از مشتریان بدهید تا نظرات خود را اعلام کنند.
  • برای محصول خود یک دسته کاربر به طور رایگان و آزمایشی در نظر بگیرید و در این باره از آن‌ها نظر  خواهی کنید.
  • محصول خود را به عنوان هدیه به مشتریان قبلی عرضه کرده و از آن‌ها بازخورد بگیرید.

گام چهارم: به سوالات پاسخ دهید

  1. چرا کسانی که به صفحه فروش شما می‌آیند روی دکمه خرید کلیک نمی‌کنند؟
  2. آن‌ها چه سؤالاتی دارند؟
  3. تردید آن‌ها چیست؟

این وظیفه شما هنگام نوشتن صفحه خرید است که خودتان را جای مخاطب بگذارید و سؤالات او را شناسایی کنید و در لابلای متن و حتی در قسمت پرسش و پاسخ به سؤالات او پاسخ دهید.

حتی اگر تردید‌های مخاطبین چنان گسترده است که نیاز به توضیحات بیشتر دارد می‌توانید شرح مشکل آن‌ها و تردیدشان را در صفحه‌ای جداگانه توضیح دهید و یا حتی به کمک یک فایل صوتی تمام تردید‌های آن‌ها را از بین ببرید.

بهترین کار این است که به کمک دوستان و همکاران خود سؤالات و تردید‌های احتمالی مخاطبین را بررسی کنید و با یک همزاد پنداری دقیق، خود را جای خریدار بگذارید تا بتوانید سؤالات و تردید‌های او را درک کنید و پاسخ دهید.

 

گام پنجم: چاشنی تشویق به خرید ارائه کنید

آیا خوانندگان باید یک درخواست ارسال کنند؟

فرمی را پر کنند؟

در لیست ایمیل شما عضو شوند؟

یک محصول را به سبد خرید اضافه کرده و هزینه آن را پرداخت کنند؟

وقتی خوانندگان تقریباً آماده خرید هستند، آن‌ها را به اقدام تشویق کنید. برای مثال، به آن‌ها بگویید که محصولشان را چقدر سریع دریافت می‌کنند. یک تخفیف محدود ارائه دهید یا اعلام کنید که ظرفیت دوره شما محدود است (البته فقط در صورتی که واقعاً چنین باشد).

وقتی مخاطب شما هنوز درصدی تردید دارد، با یک پیشنهاد تشویقی احساس خوبی پیدا می‌کند و بدین ترتیب یک برآیند از تمام چیز‌هایی که دریافت می‌کند خواهد گرفت. اگر در چنین شرایطی مخاطب واقعاً با محصول شما مشکلش حل می‌شود، یا خدمات شما حالش را خوب می‌کند، قطعاً دکمه خرید را کلیک خواهد کرد. در غیر اینصورت یا هنوز باید روی نوشتن صفحه محصول خود کار کنید تا آن را قانع‌کننده‌تر کنید و یا باید صفحه‌تان را در دسترس مخاطبین درست‌تر قرار دهید.

 

گام ششم: ویدیو و تصاویر با کیفیت به محتوا بیفزایید

برای محصول خود تصاویر یا ویدیو‌های با کیفیت و قانع‌کننده درست کنید. می‌توانید این بخش را در پایین صفحه یا هر جا که درحال توضیح بخشی از محصول هستید تعبیه کنید. اما فراموش نکنید که این صفحه نباید انقدر پرحجم و طولانی باشد که مخاطب را خسته کند و نباید انقدر کوتاه باشد که مخاطب پر از تردید باشد.
هر جا که در حال توضیح محصول خود هستید، اگر نیاز است که مخاطب به این توضیحات توجه کند، حتماً ذکر کنید که علت چیست و چرا مخاطب باید به آن توجه کند.
درنهایت کیفیت تصاویر و ویدیو‌ها می‌تواند به مخاطب کمک کند که درک کافی پیدا کند. بنابراین تا می‌توانید روی کیفیت کار کنید.

گام هفتم: به سرعت لود صفحه دقت کنید

مخاطبین شما بیشتر روی موبایل اینترنت را کاوش می‌کنند یا از طریق موبایل؟ دسترسی آن‌ها معمولاً به کدام شبکه‌های اینترنتی است؟ در این باره توجه کنید که:
حجم صفحه کم باشد تا سریع صفحه برای مخاطب نمایش داده شود.
اگر حجم صفحه کم باشد مخاطب احساس از دست دادن ترافیک خود نخواهد داشت و این احساس مثبت را پاسخ خواهد داد.
سعی کنید عکس‌ها را با ابزار‌هایی مثل TINYPNG کاهش حجم دهید. این ابزار کمک می‌کند حجم عکس کاهش یافته در حالی که کیفیت عکس به قوت خود باقی می‌ماند.

گام هشتم: در مورد روش های پشتیبانی بنویسید

یکی از مهم‌ترین ارکانی که مخاطبین نسبت به آن تردید دارند، مخصوصاً هنگامی که قصد خرید محصولات فیزیکی دارند، نحوه پشتیبانی است. در رابطه با شرایط پشتیبانی خود، به طور کامل توضیح دهید و سعی کنید هر گونه تردید در این باره را از بین ببرید.

از بهترین ابزار‌هایی که پشتیبانی قانع‌کننده برای مخاطبین محسوب می‌شود امکان چت، امکان تماس گرفتن، پاسخگویی ۲۴ ساعته، و نظیر آن است. به هر حال مخاطب باید بداند که در صورت بروز یک مشکل چطور می‌تواند مسأله را با شما درمیان گذاشته و آن را حل کند.

گام نهم: در مورد گارانتی ها بنویسید

اگر محصول شما، محصولی فیزیکی است، مطمینا ضمانت محصول می‌تواند یکی از دغدغه‌های مردم باشد. این مسأله مخصوصاً در زمانی که قصد خرید محصولات گران قیمت دارند بیشتر به چشم می‌آید. بنابراین در مورد گارانتی‌ها توضیح دهید و تمام نگرانی‌ها پیرامون این مسأله را مرتفع کنید.

در آخر به این نکته توجه داشته باشید که باید صادق باشید  و واضح همه چیز را توضیح دهید. اجازه دهید که مخاطب بهترین تصمیم را بگیرد و صرفاً به دنبال فروش نباشید. این رویکرد مشتریان واقعی و راضی را بری شما به ارمغان خواهد آورد. اما فراموش نکنید که در نوشتن صفحه فروش باید توجه کنید که بهینه‌سازی را به خوبی و حرفه‌ای انجام دهید. در این باره راهنمای SEO محتوای حرفه‌ای گویا آی تی را بخوانید.

منبع کمکی: enchantingmarketing |heightsplatform | pptpop

دیدگاه خود را وارد کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *