معرفی سایت مهراستت آمارگیر سایت

  • ۱۳۹۰/۰۲/۰۵
  • ITTeach
  • 10

طراح و راه انداز و برنامه نویس این سایت آقای محمد قطب کریمیان می‌باشد که هدف از ایجاد این سایت را کمک به مدیران وبسایت ها و وبلاگ‌های فارسی زبان جهت مشاهده دقیق آمار وبسایت و وبلاگ می‌داند.

اما در وحله‌ی اول معرفی این سایت این سوال برای هر کاربری پیش می‌آید که؛ چرا اطلاع از آمار سایت یا بلاگ برای مدیر سایت مهم است؟

خوب جواب به این سوال کاملا بدیهی است زیرا با این روش مدیران می توانند دریابند که میزان موفقیت سایت یا وبلاگ آنها که همانا جذب بازدید کننده است به چه میزان می باشد.

برای برخی از مدیران بسیار مهم است که بدانند کاربران آنها از چه منطق و با چه روشی وارد سایت شدند و در کل ترافیک سایت آنها از طریق موتورهای جستجو و … به چه میزان بوده و چه کلمات کلیدی بیشتری آورنده را به سایتشان داشته و …

سایت مهر استت با توجه به این که ۴-۵ روز است که کار خود را آغاز نموده و در این زمینه رقبای بسیار جدی را در پیش رو دارد امید است با توجه به ارائه سرویسی بسیار دقیق و تا حد امکان شکیل و کاربر پسند مورد حمایت دوستان قرار گرفته و بزودی امکانات خود را گسترش داده و قابلیت های بسیار جدیدی را برای اولین بار در محیط سایت های فارسی به آن اضافه کند.

مروری بر سایت مهر استت:

امکان نمایش آمارگیر در سایت شما به دوصورت بسیار زیبا:

  1. نمایش تعداد کاربران آنلاین درگوشه‌های سایت
  2. نمایش دکمه به صورت ایستا

 

شما با یکبارثبت نام قادرید بی‌نهایت استت ایجاد کنید.

استتها قابلیت خصوصیسازی دارند یعنی شما قادرید کل استت یا بخشهایی از آنرا به شکل خصوصی قرار دهید تا فقط شما یعنی ایجاد کننده استت بتوانید آنرا ببینید و یا عموم بتوانند آنرا ببینند.

 

صفحه نمایش آمار یک صفحه کاملا شیک و ساده با تبهای‌ باز شونده می‌باشد که اطلاعات کاملی از آمار سایت یا وبلاگ شما رو به نمایش درمی‌آورد مانند:

آرشیو بازدید‌ها یا خیر

آرشیو بازدید ۳۰ روز گذشته

آمار بازدید ماهیانه

سیستم عامل بازدیدکنندگان

مرورگر بازدیدکنندگان

موتورهای جستجو

بیشترینکلماتجستجوشده

بیشترین لینک‌دهندگان

 

می‌تونید از این آدرس سایت مهر استت رو مشاهده کنید

بخش ثبت‌نام مهر استت

دیدگاه خود را وارد کنید
تعداد دیدگاه ها : 10 دیدگاه
  1. سلام میری جان
    ممنون بابت مقالت
    ولی من از هفته اول شروع به کار این سایت ثبت نام کردم .
    فعلا میتونم بگم که خیلی جا داره میتونه بهتر از اینم بشه

  2. این مدیرش خوش رو کشت
    از صبح تا شب تو هر بلاگ و سایتی کامنت میذاشت که مهر استت به این خوبی از وبگذر بهتره چرا معرفیش می نمی کنید؟
    حالا خوبه قالبش کپی وبگذره
    نه ریخت داره نه قیافه
    نه قدرت آنچنانی
    و نه حرفی واسه گفتم
    جور دیگه در موردت فکر می کردم گویا آی تی
    بارت متاسفام

    1. خداوکیلی دیگه موندیم چیکار کنیم
      همه میگن آقا چرا اینجوری میکنین و چرا اینجوری مینویسین، والله در مورد همون سایتای خارجی بنویسیم جماعت ایرانی راضیتر باشن و حرف و حدیثی نباشه

    2. حسین جان.

      کار شما در معرفی سرویس‌های ایرانی و بومی و ایده‌ها و وب‌سایتهای کارآفرینی هیچ نقصی نداره.

      اون افرادی که دوست ندارن ببینن دیگران دارن رشد می‌کنن و دوست دارن کشورشون همیشه وابسته به دیگران باشه و دوست دارن همیشه مصرف کننده‌ی خوراک اطلاعاتی غرب و شرق باشن باید تفکرشون رو عوض کنن.

      هر کسی هم که دوست نداره مطالب در مورد معرفی وب‌سایتهای کارآفرینی و ایده‌پردازانه ایرانی رو بخونه، می‌تونه نخونتش.

      ما کار خودمون رو با توکل به خدا و پشتیبانی مخاطبین عزیز مجله اینترنتی گویا آی‌تی ادامه خواهیم داد و هر هفته، موفقیت هم‌میهنانمون رو توی سایت به اطلاع دیگران می‌ذاریم.

      صبور باش که ان شا الله رو سفید می‌شی با انجام این کار.

    3. درسته محسن جان ولی خداییش با این انتقادا انرژی واست میمونه؟!
      خداییش داریم با جون و دل کار میکنیم و اینها انرژی منفی میده
      خدا خودش کمک کنه

    4. دوست من چرا اینطوری به قضیه نگاه می کنید؟
      این سایتی که معرفی کردید جز دسته سایتهایی حساب میشه که چند ماه فعالا بعد موقع امتحانات میشه طرف سایت رو جمع می کنه میزنه میره, یعنی این سایت اصلا توسط برنامه نویسان داخلی نوشته نشده و اسکریپ رایگان یا نال شده هست (ضریب احتمال ۹۹%)
      من فکر کنم مدیر این سایت سنش به ۱۸ سال رسیده باشه
      بهتر بگم این سایت کیفیت و ارزش این رو نداره که براش اینطوری مقاله نوشته بشه
      اگر شما می خواید از هموطنهاتون حمایت کنید از سایتهایی بنویسید که برای سایتشون واقعا زحمت کشیدن
      نمونه خدمتتون عرض می کنم (بنده هیچ ارتباطی با این سایتها ندارم و هیچی هم از اینا به من نمیرسه)
      سایت bazybaz یک سایت ایرانی برای بازی آنلاین هست که برخلاف بقیه سایتها فقط یک سایت که بازی های آنلاین سایتهای خارجی رو دانلود و در سایت خودش قرار داده باشه نیست و بازی ها رو خودش (تیمش, گروهش و…) طراحی کرده (bazybaz.net)
      وب آلفا بخش ابزار وبش که این هم تا الان ۴ امکان گذاشته که تا الان نمونه کاملا ایرانیش وجود نداشته و انصافا امکانات خوبی هم ارائه میده (tools.webalfa.net)
      سایت سی ام اس سرچ رو معرفی کنید که کاربران اکثر سیستم های مدیریت محتوا می تونن چیزی رو که در مورد سیستم مورد نظرشون می خوان رو در اینجا سرچ کنن تا نتایج دقیقتری رو بدست بیارند
      به عنوان مثال کسی در این جستجوگر سرچ کنه هک کاربران آنلاین ویبولتین, با خرید مجموعه آموزش هک مواجه نمیشه و نتایج بهینه شده هستن (cmstalk)
      و نمونه های بسیاری دیگر از این سایتها, اگر باز هم قانع نشدید و یا مایل به بحث بیشتر در این باره هستید از طریق ایمیل با من در تماس هستید بنده در خدمتتون هستم

      با امید اینکه چنین مطالبی در گویا آی تی دوباره نبینیم
      موفق باشید

  3. با عرض سلام خدمت همه دوستان و با آرزوی قبولی طاعات و عبادات
    بنده نیز به همراه دو تن از دوستانم سایتی آمارگیر به نام تاینی استت داریم که در صفحه index امکانات سایتمون را با وبگذر و پرشین استت مقایسه کردیم.
    خوشحال میشیم در خدمتتون باشیم.
    منتظر انتقادها و پیشنهادهاتون هستیم.
    با تشکر

  4. منم مدتیه که از تاینی استت استفاده میکنم
    میتونم بگم که به نسبت سایت های معرفی شده کاملا سر هست
    هم امکانات خوبی داره هم دقیق تر از پرشین استت و وبگذر میشماره

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *