10 مکان شگفت انگیز زمین که می توانید با نقشه های ماهواره ای Google Maps انها را ببینید

10 مکان شگفت انگیز زمین که می توانید با نقشه های ماهواره ای Google Maps انها را ببینید
  • 1390/8/16
  • ITTeach
  • 15

در طول این سالها ما به شما کمک کرده ایم تا سفرهای مجازی بسیاری داشته باشید. خیلی واقعی نیست اما با استفاده از مرورگر خود می توانید در نقاط  داغ جهان پرسه بزنید و سرگرم شوید. Google Maps علاوه بر اینکه به ما کمک می کند راه خود را گم نکنیم استفاده های دیگری نیز دارد. حتی اکر شما یک کاشف بی باک هم باشید، شانس این وجود ندارد که بتوانید نقاط شکاف دار این سیاره آبی بزرگ را از نزدیک ببینید. سفر به برخی از این مکان ها امکان پذیر نیست. به همین دلیل است که مسافران باید به Google Maps رجوع کرده و تصویری اجمالی از این شگفتی های زمین را ببینند.

در اینجا به گلچینی از مکان های دیدنی زمین اشاره میکنیم:

 

بزرگترین ترمینال فرودگاهی دنیا

 

برای پرواز کردن باید به فرودگاه بروید. چرا فرودگاه دوبی که بزرگترین ترمینال فرودگاهی را دارد در برنامه سفری خود قرار ندهید؟ (ترمینال 3) بزرگترین شهر امارات متحده عربی یکی از قطب های حمل و نقب هوایی دنیاست. ویکیپدیا می گوید ترمینال 3 با هزینه 5/4 میلیارد دلاری اش تنها ساختمان بزرگ همکفی است که در دنیا ساخته شده است. (لینک Google Maps)

جزیره نخل دوبی

همچنان در دوبی می مانیم تا از آسمان نگاهی به این مجمع الجزایر مصنوعی بیاندازیم. به لطف نمایش ماهواره ای Google Maps می توانید ببینید که چرا این جزیره اینگونه نام گرفته است. (لینک Google Maps)

 

ساختمان دولتی امپراطوری

یکی از ساختمان های نمادینی است که قبل از مرگ باید حتما آن را ببینید. نمایش ماهواره ای Google Maps این کار را انجام داده تا بدون صرف هزینه بلیط هواپیما آنجا را ببینید. با این حال نمی توانید سبک معماری دکو را مشاهده کنید اما این حقیقت را می پذیرید که این بنا یکی از هفت بنای مدرن و شگفت انگیز دنیاست. (لینک Google Maps)

گودال شهاب سنگ والف کریک

گودال شهاب سنگ والف کریک به قطر 875 متر در استرالیا قرار دارد. این گودال از گودال عظیم وردفورت در آفریقای جنوبی که قطر آن 300 کیلومتر می باشد کوچکنر است اما والف کریک از بالا بسیار زیبا به نظر می رسد. (لینک Google Maps)

کولونل سندرز

اگر عاشق خوردن بال مرغ هستید باید کولونل سندرز را بشناسید. هیچ کس مرغ کنتاکی سرخ شده را به خوبی او درست نمی کند. من یکی از طرفدارانش هستم اما کسانی هم هستند که از جهت افقی آن را بخوبی به تصویر کشیده اند. هیچ تبلیغی مانند این نمی تواند توجه شما را جلب کند. (لینک Google Maps)

خانه های مشهور

فقط می توانیم تا درب ورودی آنها پیش برویم، همین. من میدانم چون امتحان کردم. اما با کلیک بر روی خانه های مشهور می توانید آنها را از بالا ببینید. بیایید خانه جان تراولتا را با هم ببینیم. او یک جت شخصی دارد که علاوه بر باند به پارکینگ هم نیاز دارد. چقدر جالب! (لینک Google Maps)

بزرگترین قبرستان هواپیما

بنویارد واقع در پایگاه نیروی هوایی دیویس-منهتن در توسان آریزونا محل استراحت هزارام هواپیمای بدون سرنشین و جت هایی است که بیش ار 4 مایل مربع طول دارند. می توان گفت که اینجا بزرگترین مکان تاسیسات نجات دنیاست. (لینک Google Maps)

برازیلیا

پایتخت برزیل نیز در اینجا ذکر شده است زیرا به سختی می توان باور کرد که یک شهر مدرن بتواند از سال 1956 در فهرست میراث جهانی یوسنکو جای بگیرد. این نمونه ای از برنامه ریزی مدرن شهری است. این مقاله ویکیپدیا را برای دیدن برخی از عکس های پانورامای این شهر بررسی کنید. اما تصویر منحصر به فرد این شهر را با کمک Google Maps ببینید.(لینک Google Maps)

فایرفاکس

احتمالا تمام این کارها را در فایرفاکس انجام می دهدی. حالا به جایی رسیده ایم که یکی از مناظر عجیب و غریب دنیاست. اما من با نمایش این لوگوی عجیب اما قابل فهم فایرفاکس در نزدیکی پورتلند زاویه ای حساس ایجاد کرده ام. قطعا بیگانگان نمی توانستند چنین چیزی درست کنند! (لینک Google Maps)

گوگل پلکس

کاری هست که با Google Maps انجام دهید؟ آه! من فقط می خواستم ببینم یک مکان چگونه بعنوان بهترین مکان کاری دنیا نام می گیرد. (لینک Google Maps)

زمین مکان بزرگی است. این مکان ها فقط برخی از شگفتی های زمین بودند که دیدید. مکان های مورد علاقه شما کدامند؟ در قسمت نظرات آنها را با در میان بگذارید.

منبع: makeuseof

دیدگاه خود را وارد کنید
تعداد دیدگاه ها : 15 دیدگاه
    1. بله،اون وقت که یه سری آدمایی مثه این پاشن و بیان این آشغالو راه بیندازن،انتظار داری ترجمش تحت اللفظی باشه،اوضاع از اینم بدتر می شه وقتی این مطلب از سایت دیگه باشه.خودت جست و جو کن تو گوگل میفهمی

    2. سلام
      ببخشيد مطلب از چه سايتي هستش؟
      ميشه ذكر منبع كنيد
      ممنون ميشم

    3. من منظورم این بود که به نظرم لازم نیست تمام متن اصلی رو عینا ترجمه کنید. مثلا این :
      «کاری هست که با Google Maps انجام دهید؟ آه! من فقط می خواستم ببینم یک مکان چگونه بعنوان بهترین مکان کاری دنیا نام می گیرد. (لینک Google Maps)»
      واقعا چه لزومی داره که این طوری عینا ترجمه بشه؟ بهتر نبود مثلا یه بار متن رو می‌خوندید بعد با توجه به برداشت خودتون، فارسی شده رو می‌نوشتید به طوری که با فرهنگ ایرانی هم سازگار باشه؟
      مثلا ما توی گفت و گوی معمولی‌مون معمولا نمی‌گیم «آه!». ولی اونا می‌گن. این نقل قول عینی، زیبایی متن رو از بین می‌بره. مثلا این متن بالا اگر این طوری ترجمه می‌شد به نظرم قشنگ‌تر بود:
      «به نظرتون هنوز کاری مونده که بخوایم با Google maps انجام بدیم؟ حتما! این تصویر، تصویر مکانیه که به عنوان بهترین مکان برای کار شناخته می‌شه.»
      ضمنا متن وبلاگ وحی و قرآن نیست که بخواید عینا ترجمه کنید و چیزی ازش کم و زیاد نشه!
      بازم ببخشید. زیاد حرف زدم. صرفا پیش‌نهاد بود. هر چند شما استاد مایید.
      والسلام.

  1. عااااااااااااااااااااااااااالی بووووووووووووووووووووود
    مرسیییییییییییییییییییی

  2. خیلی جالب بود .
    من از تصاویر کولونل سندرز و فایرفاکس خیلی خوشم اومد .

    مرسی حسین آقا ……..

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *