آموزش سی‌شارپ – بخش ۲

آموزش سی‌شارپ – بخش ۲
  • 1391/10/2
  • Jeff Mosawy
  • 27


به نام خدا؛

در بخش پیشین از آموزش زبان برنامه‌نویسی سی‌شارپ، شما نحوه‌ی ایجاد یک پروژه جدید و آشنایی با فایل‌هایی که در هنگام ساختن پروژه ایجاد می‌گردند را فرا گرفتید. به‌طور کلی، شما فعلا در دو یا سه جلسه نخست، تنها به آموزش کار با نرم‌افزار Visual Studio خواهیم پرداخت و پس از آن شروع به کدنویسی می‌کنیم!
در این جلسه شما را نحوه ذخیره کردن پروژه خود و … می‌پردازیم. طبق آموزش جلسه پیش، نرم‌افزار Visual Studio خود را اجرا کرده و یک پروژه جدید سی‌شارپ بسازید.
پس از آن تصور کنید که شما تغییراتی را در آن اعمال کرده‌اید و می‌خواهید که آن‌ها را ذخیره کنید. طبق تصویر زیر، از منوی فایل، گزینه‌ی Save All را برگزینید. (و یا کلید‌های ترکیبی Ctrl+Shift+S را فشار دهید.)

هنگامی که بر روی Save All کلیک می‌کنید، ممکن است که پنجره‌ی زیر برای شما به نمایش درآید:

در این صورت، شما می‌توانید برای پروژه خود نام موردنظرتان را قرار داده و در نهایت ذخیره کنید! دقت کنید که ممکن است که پنجره‌ی فوق برای شما به نمایش درنیاید، که کاملاً طبیعی می‌باشد و در هر صورت، کار شما ذخیره شده‌است.
برای این‌که فایل‌ها و پوشه‌های پروژه‌ی ذخیره شده‌ی خود را ببینید، می‌توانید بسته به نوع سیستم عامل خود به فولدر Documents یا My Documents بروید و با ورود به پوشه‌ی Visual Studio 20XX که XX نشان‌دهنده‌ی ورژن نرم‌افزار Visual Studio شما می‌باشد، وارد فولدر Projects می‌شوید.
در انتها، می‌توانید که همانند تصویر زیر، فایل‌ها و فولدرهای مربوط به پروژه‌ی خود را مشاهده کنید.

فعلاً همین‌جا این جلسه بسیار کوتاه را به پایان می‌رسانیم. در جلسه بعدی‌، شما اولین خط کد خود را خواهید نوشت و آرام آرام لذت برنامه‌نویسی با طعم سی‌شارپ را خواهید چشید!
در انتها هم مجداً ذکر کنم که اگر نظر، پیشنهاد و یا “سوالی” در رابطه با این مبحث (و یا حتی مباحث گذشته) دارید، حتماً حتماً با من درمیان بگذارید.

دیدگاه خود را وارد کنید
تعداد دیدگاه ها : 27 دیدگاه
    1. سلام دوست عزیز،

      بله حق با شماست. جلسه بعدی کاملاً آماده هست و فقط کافیه ارسال کنم.
      باعرض پوزش!

    1. سلام دوست عزیز،
      اگر خدا به ما عمر کافی بده، قطعاً‌ تمامی سعی‌ام را خواهم کرد که همه کسانی که دوست دارند این زبان را یاد بگیرند را به جایی برسانم که حتی دیگر از این آموزش‌ها بی‌نیاز، و برای خودشان یک برنامه‌نویس شوند؛ انشاءالله

  1. سلام، خواستم تشکر کرده باشم و بگم اگر برای هر مقاله امکان پرینت رو قرار بدید که بتونیم هر بخش از آموزش رو بدون حاشیه های اضافی و نظرات پرینت کنیم، ممنون میشم.

    1. سلام عزیزم،
      خواهش می‌کنم. قرار شده بود به درخواست یکی از دوستان هر بخش از آموزش رو بصورت فایل PDF قرار بدم که هم آرشیو کردنش برای شما راحت‌تر باشه، هم این‌که پرینت کردنش بدون مشکل باشه. شما و بقیه دوستان اگر برای یک چند مدت اگر صبر کنید، در یکی از جلسات آموزشی در ابتدا و یا انتهای همان جلسه، تمامی فایل‌های PDF، تا همان شماره‌ی جلسه را قرار خواهم داد.

    1. با سلام،

      خدمت شما: https://www.gooyait.com/1391/09/29/c-sharp-tutorial-part1.html

  2. سلام
    خوبید ..
    سال نو مبارک..
    یه سوال داشتم…
    میخام یه آرایه متغیر تعریف کنم چطور میتونم؟
    و اون آرایه رو توی لیست باکس نمایش بدم؟؟؟
    ممنون

    1. سلام دوست عزیزم،

      سال نو شما هم مبارک باشه. اول از همه اینکه آریه از چه نوعی می‌خواهید تعریف کنید؟ اگر فرضاً آریه‌ای از Integer بخواید تعریف کنید، به‌شکل زیر عمل کنید.

      int []Numbers = new int[n]

      حرف n نشان‌دهنده تعداد مورد نظر شما از آریه می‌باشد. بعدش برای اینکه توی یک شیء مثل ListBox نشان بدید، می‌تونید با استفاده از تابع Add() اون شیء و یک حلقه for و یا While، اون‌ها رو اضافه کنید و توی لیست نمایش بدید.
      جلوتر انشاءالله تمامی این موارد را ذکر خواهم کرد.

      موفق باشید.

  3. خیلی خیلی ممنونم امیدوارم همیشه در زندگی موفق باشی …
    من دو تا سوال داشتم ….1.یه گزینه ی دیگم توی کادر واسه سیو کردن داره ملاحظه بفرمایید متوجه میشید کجا رو میگم…نوشته sulotian name و ی تیکی هم جلوش هست میخواستم بدونم واسه چیه ؟2.واسه کد نویسی چه علمی لازمه ..تا چ حد باید ریاضی خوب باشه و زبانو …بازم ممنون

    1. سلام دوست عزیزم،

      در رابطه با سوال اول، منظورتون همون پنجره هست که در حال ساخت پروژه هستید؟ اگر منظورتون همینه، پس پاسختون بدین شکل هست؛ نگاه کنید در پروژه‌های حرفه‌ای که برای برای شرکت‌ها و مشتریان انجام می‌شه، ما دو تا مقوله داریم با نام‌های Solution Name و Project Name. در رابطه با Solution Name، درواقع Solution به معنی راهکار و راه‌حل هست؛ در واقع وقتی یک مشتری از ما می‌خواد که براش یک برنامه‌ای رو بنویسیم، در واقع می‌خواد مشکلی از مشکلاتش رو حل کنه، پس اون می‌شه Solution. هر Solutionای هم تنها از یک پروژه‌ ساخته نمی‌شه! اگرچه من فعلاً توی این آموزش، همه Solutionهای خودم دارای یک Project هست، اما در پروژه‌های حرفه‌ای معمولاً این پروژه‌ها به ۳ قسمت تقسیم می‌شن! هر تیمی وظیفه داره بر روی یک پروژه‌ کار کنه و در نهایت وقتی که کار هر تیم تموم می‌شه، Solution آماده خواهد شد!

      در مورد سوال دوم شما، برای یادگیری کدنویسی باید زبان اون زبانی که باهاش قراره برنامه‌نویسی کنید را بلد باشید! ولی خوب، داشتن علم ریاضی چون باعث تقویت ذهن انسان می‌شه، توی برنامه‌نویسی هم خیلی کمک می‌کنه. بعضی مواقع هم شاید یک پروژه‌ای توسط یک مشتری‌ای از شما خواسته بشه؛ خود مشتری احساس ریاضی بودن اون پروژه‌ نمی‌کنه، اما شما اگر ریاضی بلد باشید خیلی راحت‌تر می‌تونید پروژه رو تموم کنید!

      امیدوارم که پاسخ‌های من، بخشی از ابهامات شما رو رفع کرده باشه.
      موفق باشید!

  4. لطفا لینکی میزارین که جلسات پشت سر هم باشن
    من العان جلسه سوم رو پیدا نمیکنم

    1. دوست عزیزم سلام،

      از بخش منوی بالا، آموزش برنامه نویسی اگر مراجعه بفرمایید، تمامی بخش‌ها به ترتیب هستند.
      موفق باشید!

  5. سلام،
    من تازه الان با این سایت از طریق برنامه به روز آشنا شدم،آموزشتون فوق العاده است،
    ممنون

    1. سلام دوست عزیزم،

      از طریق منوی بالا وارد بخش آموزشی شوید، لیست تمامی مطالب برای شما لیست خواهند شد.
      دقت بفرمایید که آموزش این بخش تا اواسط متوقف شد و فعلاً‌ قصد ادامه دادن آن را بنا بر دلایلی ندارم.

      موفق باشید.

  6. خیلی تشکر میکنم از شما.
    انشاءالله خدا بهتون توفیق بده برای پیشرفت کشور عزیزمون قدم بردارید.

  7. سلام خسته نباشی مرسی بابت آموزش خوبی که میدی
    من مسیر ذخیره سازی رو تغییر دادم ولی این Visual Studio 20XX رو نداشت تو محل جدید که مسیر دهی کردم ولی پروژه ذخیره میشه و باز هم میشه مشکلی در ظاهر نداره خواسم بدونم بعدا بعد از کدنویسی تو مراحل بعدی به مشکل نمی خورم؟
    ممنون

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *