منابعی مناسب برای طراحان مبتدی وب

منابعی مناسب برای طراحان مبتدی وب
  • 1392/9/7
  • omid.kamangar
  • 6

apple

وارد شدن به دنیای طراحی هم می‌تواند هیجان انگیز باشد و هم پر استرس و سخت… در واقع شما قصد اضافه شدن به چندین طراح برجسته دیگر را دارید و حتما به این فکر کرده اید که آیا من این مهارت و استعداد را دارم که یک طراح شوم یا نه؟ و همچنین هزاران سوال و بی‌راهه دیگر که در ذهنتان می‌پرورانید. گاهی اوقات ممکن است به این فکر کنید نه من برای این کار درست نشده ام و اعتماد به نفس تان به کمترین حد ممکن خود برسد و یا ممکن است به روزهایی هم برخورده باشید که مغزتان از افکار و ایده های گوناگون و اعتماد به نفس فوق العاده زوزه می کشد.

اما نگران نباشید چون واقعا این راهی است که همه کسان قبل شما نیز آن را تجربه کرده اند و هرکس در فرایند تبدیل شدن به یک طراح اینها را طی کرده است…

اما قبل از وارد شدن به بحث قصد معرفی تعریفی از طراحی از زبان پول رند را دارم که می‌تواند برایتان مفید واقع شود؛

طراحی یعنی نحوه قرار دادن فرم‌ها و محتوا در کنار هم.

طراحی به عنوان یک هنر تعاریف مختلفی دارد و نمی‌توان یک تعریف خاص را برای آن برگزید. طراحی را می‌توان هنر نامید. طراحی را می‌توان زیبایی شناسی نامید…

طراحی بسیار ساده است و به همین خاطر است که بسیار پیچیده شده و شاید به نظر می‌رسد.

– پول رند

نکته ای که برای کسانی که می‌خواهند به یک طراح حرفه ای تبدیل شوند این است که همیشه از ابزارها و منابع خودتان استفاده کنید، حال ما در این مقاله به معرفی چندین ابزار تنها برای کسانی که تازه کار هستند و می‌خواهند وارد دنیای طراحی شوند می‌پردازیم…

۱: تولید کننده لورم ایپسیوم

در بسیاری از پروژه ها شما می‌خواهید بدانید که متن در این طرح چطور نمایش داده خواهد شد و ظاهر و نمای نهایی چطور خواهد بود به همین خاطر باید متنی را در آن قرار دهید. لورم ایپسیوم ابزاری است که متن ساختگی را با تعداد کاراکتری که شما بخواهید در اختیارتان قرار خواهد داد.

حتما در طرح‌های دیگر طراحان تا به حال این متن را دیده اید؛

لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است. چاپگرها و متون بلکه روزنامه و مجله در ستون و سطرآنچنان که لازم است و برای شرایط فعلی تکنولوژی مورد نیاز و کاربردهای متنوع با هدف بهبود ابزارهای کاربردی می باشد…

لینک‌ها: لورم ایپسیوم فارسی – کاپ کیک ایپسوم (انگلیسی)

2:مجموعه آیکون

اگر سایر طرح ها و وبسایت ها را به خوبی دیده باشید قطعا به تاثیر آیکن ها در ظاهر سایت پی برده اید، پس بهتر است همیشه بهترین و مناسب ترین آیکن ها را طراحی کنید و به کار بگیرید.

بحث امروز ما مربوط است به طراحان مبتدی و به نظر من از همین ابتدا طراحی آیکن ممکن است نادرست به نظر بیاد پس به جای طراحی می‌توانید فعلا از منابع رایگان استفاده کنید که هم می‌توانید در این مدت از منابع ایده بگیرید و هم مهارت طراحی خود را بالا ببرید…

حال من در اینجا چندین ست آیکن را معرفی می‌کنم که می‌توانید از آنها یا ایده بگیرید یا به طور مستقیم استفاه کنید؛

3: منابع ارائه پالت رنگ

زمانی که طراحی را شروع می‌کنید اولین کاری که باید انجام دهید معلوم کردن پالت رنگ‌ها است. بر روی این مورد باید خیلی حساس باشید و با دقت و فکر خاصی رنگ‌ها را انتخاب کنید چون از نظر رواشناسی بزرگترین تاثیر بر روی کاربر را دارد، پس باید بر روی رنگ‌ها اطلاعات زیادی داشته باشید؛

اینجا چند سایت برای به کار بردن رنگ‌ها و دریافت پالت بهتان معرفی می‌کنیم:

COLOURlovers: می‌توانید میان پالت‌ها انتخاب کنید و یا خودتان پالتی ایجاد کنید.

۰ to 255: می‌توانید رنگ‌ها را انتخاب کنید و رنگ‌های مشابه آن را بیابید و…

Colorrrs: پیدا کردن رنگ‌های مختلف…

در کنار اینها بهتان پیشنهاد می‌کنم حتما بر روی رنگ‌ها در طراحی تحقیق کنید و من بهتان کتاب “تاثیر متقابل رنگ‌ها در طراحی” به زبان فارسی و Color Design Workbook و Design Elements, Color Fundamentals به زبان انگلیسی را پیشنهاد می‌کنم.

4: وایرفریم

قبل از آغاز طراحی دیداری وبسایت قطعا تصویری از طرحتان را باید در ذهنتان یا در جایی رسم کرده باشید. به اصطلاح طراحان این کار را بر روی وایرفریم انجام می‌دهند که جایها و مکان های مختلف اشیا مختلف را قبل از طراحی برای خود معین می‌کنند…

یکی از مناسب‌ترین وبسایت‌ها برای اینکار Moqups است که این کار را به خوبی برایتان انجام خواهد داد.

5: فایرباگ یا Inspect Element مرورگرها

به عنوان یک طراح و کدنویس اگر تا به حال از این قابلیت ها استفاده نکرده اید بهتان پیشنهاد می‌کنم حتما از این امکانات استفاده کنید. فایرباگ یا اینسپکت المنت مرورگرها به شما امکان ویرایش زنده کدهای HTML و CSS و بسیاری قابلیت های دیگر را به شما می‌دهند. فایرباگ افزونه ای است برای مرورگر فایرفاکس و Inspect Element گزینه ایست که در کلیک راست کردن بر روی صفحه ها در مرورگر برایتان نمایش داده می شود که می‌توانید در سریعتر و دقیق‌تر کردن کارهایتان از این گزینه ها استفاده کنید…

6: فونت‌های اختصاصی

حتما سایت‌های بسیاری را دیده اید که از فونت‌های سفارشی زیبایی در طرحشان استفاده کرده اند حتی با وجود اینکه این فونت‌ها بر روی سیستم کاربر نیز نصب نباشد. این تکنولوژی به تازگی وارد بازار طراحان شده است و مهمترین و معروفترین آنها را می‌توان @font face و یا Google Fonts نام برد.

اگر شما نیز می‌خواهید فونتی اختصاصی در طرحتان به کار گیرید این مقاله( آموزش استفاده از فونت سفارشی در طراحی با @font face) را بخوانید…

7:مجموعه پس زمینه، بافت، و الگو

در طراحی حتما به پس زمینه، تکسچر و الگوهای زیادی احتیاج دارید که در جاهای مختلف به کار بگیرید حال اگر این طراحی را خودتان در این قسمت ها انجام دهید بسیار عالی است اما مانند سایر قسمت ها برای افراد مبتدی گرفتن ایده و به کار گیری فایلهای رایگان را پیشنهاد می‌کنیم.

پس به همین خاطر سایت‌هایی را برای این کار بهتان معرفی می‌کنیم؛

Textured Watercolor Backgrounds

Soft Colored Textures

200 Blurred & Noisy Backgrounds

Chalkboard Textures

دیدگاه خود را وارد کنید
تعداد دیدگاه ها : 6 دیدگاه
  1. نکات و موارد بسیار خوبی مطرح شد واقعا با رعایت چنین نکاتی میشه سایتی رو به صورت متفاوت طراحی کرد.

    با تشکر

  2. با سپاس بخاطر انتشار این مطلب مفید.
    این سایت هم مجموعه آیکون های خوبی دارد:
    www.iconparadise.com

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *