آموزش ایجاد فضای خالی در حافظه تلفنهای اندرویدی
حافظهی تلفنهای هوشمند و تبلتهای اندرویدی به سرعت پر از اطلاعات، عکسها، موزیکها، اطلاعات اپلیکیشنها و سایر موارد میشود. برخی از این اطلاعات در واقع کاذب و بیهوده هستند و متاسانه با مرور زمان فضای بیشتری را در اختیار خود میگیرند. این موضوع برای افرادی که از حافظههای کمتر از 16 و یا حتی 32 گیگابایت استفاده میکنند، بسیار آزاردهنده است.
اما در این مقاله قصد داریم چند راهکار برای خالی کردن فضاهای کاذب در حافظه اندروید و همچنین از بین بردن اطلاعات بیهوده را به شما عزیزان ارائه کنیم. پس در ادامه با ما همراه باشید.
اولین پیشنهاد ما به شما استفاده از اپلیکیشنهای رایگانی همچون CCleaner و AVG Cleaner میباشد. این اپلیکیشنها به شما کمک میکنند تا اطلاعات و دیتاهای بیهوده را شناسایی کرده و بدون هیچگونه مشکلی آنان را از بین ببرید.البته امکان استفاده از دیگر اپلیکیشنها در این زمینه نیز وجود دارد اما دلیل انتخاب این دو توسط ما، شهرت نسخههای ویندوزی آنها بود. پس در این مورد هیچ محدودیتی وجود نخواهد داشت.
هر دو اپلیکیشن مذکور تمامی اطلاعات و دیتا تلفنهوشمند شما را اسکن میکنند و به دنبال آن دسته از فایلهایی که سعی میکنند خود را پراهمیت نشان دهند اما در واقع کاربردی ندارند، میگردنند. همچنین گزینهای مبنی بر حذف اطلاعات قدیمی مرورگر نیز وجود دارد تا هیچگونه اطلاعات اضافی فضای تلفن کاربر را پر نکند.
فایلهای قدیمی را پاک کنید
آیا به تمام عکسهایی که از اول با تلفن هوشمند خود گرفتهاید نیاز دارید؟ آیا این تصاویر در سرویسهایی همچون گوگل پلاس و دراپ باکس ذخیره نشدهاند؟ گاهی اوقات رفتن به بخش گالری تصاویر و حذف کردن عکسهایی که در سرویسهای مذکور یا رایانه ذخیره شدهاند میتواند بخش عظیمی از حافظه تلفن هومشند شما را خالی کند.
همچنین ذخیره ویدیوهای پر حجمی که توسط تلفن هوشمند ( با کیفیت 720p و گاه 1080p) در رایانه و پاک کردن آنان از حافظه تلفن میتواند فضای زیادی را از تصرف آنان خارج کند. البته قرار نیست تمام خاطرات خود را از گالری خود حذف کنید، بلکه میتوانید گلچینی از بهترینها را همیشه در اختیار داشته باشید.
پیامهای کوتاه، تاریخچه تماسها و فایلهای دانلود شده نیز میتوانند مورد هدف شما قرار گیرند. البته این موارد فضای چشمگیری را در اختیار خود ندارند. اما قرار است بیشتر فضاهای تلف شده خود را آزاد کنیم. همچنین به اپلیکیشنهایی همچون دراپباکس و گوگل پلاس سر بزنید و در صورتی که فایلی را برای مشاهده آفلاین قرار دادهاید را از بین ببرید ( اگر به تازگی کلیپ تولد یکی از دوستانتان را دیدهاید، اکنون دیگر میتوانید آن را پاک کنید)
اپلیکیشنهایی که در قسمت قبل معرفی کردیم میتوانند در این حوزهها نیز به شما کمک میکنند؛ البته اگر نخواهید تمام اطلاعات را با دقت بررسی کنید.
پاک کردن اپلیکیشنها
یکی از مهمترین موارد همین پاک کردن برنامهها است. اپلیکیشنهایی که زیاد مورد استفاده قرار نمیدهید گاه فضاهای عظیمی را به خود اختصاص میدهند؛ به خصوپص بازیهای سنگین و ابزارهای اختصاصی. در بخش اپلیکیشنها در تنظیمات رفته و با تاچ هرکدام میتوانید فضایی را که اشغال کرده است را مشاهده کنید.
اگر از چیزی که دیدید تعجب کردید بر روی گزینه Unistall بروید و از شر ان اپلیکیشن خلاص شوید. پاک کردن برنامهها وقت زیادی از شما نمیگیرد پس با دقت تمامی برنامههایی را که زیاد مورد استفاده قرار نمیدهید را از بین ببرید.
آیا تا به حال تلفن خود را به تنظیمات اولیه کارخانه فلش کردهاید؟ با این کار مشکل وجود فضاهای بیهوده در حافظه به کلی فراموش خواهد شد و میتوانید از اول شروع کنید. البته این کار بسیاری از اطلاعات شما را از بین میبرد و انتخاب با خودتان است. با این کار تمامی اطلاعات گوگل که در اندروید فضای زیادی گرفتهاند پاک میشوند.
از جمله اطلاعاتی که با این روش از بین خواهند رفت: اکانت گوگلی شما (البته به صروت موقت)، دیتا و اطلاعات اپلیکیشنها، اپلیکیشنهای دانلود شده، موزیکها، تصاویر و دیگر اطلاعات.
این گزینه در بخش تنظیمات>Back Up & Reset قرار گرفته است. امیدواریم از این مقاله آموزشی بهره کافی را برده باشید.
سلام
یه سوالی داشتم. اگه بخوام گوشیمو کلا ریست کنم اندرویدی که ارتقاع دادم هم برمیگرده به حالت اول؟