۷ آنتی ویروس آنلاین برتر که می توانید رایگان آنها را امتحان کنید
این روزها بحث امنیت در کامپیوتر ها حرف اول را می زند. تقریبا غیر ممکن است که بتوانیم بدون یک آنتی ویروس به راحتی به گشت و گذار و وب گردی بپردازیم و همچنین دستگاه های مختلف را به سیستم خود متصل کنیم. تعداد آنتی ویروس های رایگان موجود در بازار زیاد است اما اگر یک کاربر حرفه ای هستید به شما توصیه می کنیم که از نسخه ی قابل پرداخت و یا همان اورجینال استفاده کنید، چرا که پشتیبانی بهتر، امکانات بیشتر و قدرت تشخیص بالاتری را به ارمغان می آورد.
چندین آنتی ویروس رایگان در بازار موجود است، اما کدام را باید انتخاب کنیم؟ خب ما اینجا هستیم تا به شما کمک کنیم.
در اینجا می خواهیم به ۷ برند برتر در زمینه ی آنتی ویروس ها نگاهی بیندازیم که رایگان هم عرضه می شوند و می توانید آن ها را امتحان کنید.
ESET یکی از معروف ترین برند ها در زمینه ی آنتی ویروس های دسکتاپ است. به طور معمول این آنتی ویروس در آزمون ها عملکرد بسیار خوبی از خود نشان می دهد و همچنین بسیار مشهور و دارای اعتبار در میان متخصصان فناوری اطلاعات است.
آنتی ویروس ESET در سه سوئیت خانگی عرضه می شود : “NOD32 Antivirus”, “Smart Security”, “ESET Multi-Device Security Pack”. دو مورد اول از این لیست رایگان هستند.
ارزان ترین آنها NOD32 Antivirus است. این نسخه برای شما حفاظت در برابر ویروس ها، جاسوس افزار ها، سوء استفاده، حملات فیشینگ، و همچنین یک اسکنر حافظه قوی را به ارمغان می آورد. در نسخه ی اسمارت سکیوریتی امنیت فایروال، آنتی اسپم، کنترل والدین، حفاظت اطلاعات بانکی و حفاظت از بات نت به آنتی ویروس اضافه می شود.
اسکنر آنتی ویروس این نسخه از بسیاری از رقبا سریعتر است و در آزمون AV-TEST نمره ی ۶ از ۶ را برای قابلیت و نمره ۵٫۵ از ۶ را برای عملکرد از آن خود کرد.
هر دو نسخه از این آنتی ویروس یک ماه به صورت رایگان در اختیار کاربران هستند و از آن به بعد برای هر سال باید ۳۹٫۹۹ دلار را هزینه کنید که این هزینه برای اسمارت سکیوریتی به ۵۹٫۹۹ دلار افزایش می یابد.
پاندا طیف وسیعی از خدمات را برای دستگاه هایی ارائه می دهد که مبتنی بر ابر هستند و این آنتی ویروس با دیگر آنتی ویروس های این لیست کمی فرق می کند. وقتی سخن ابر به میان می آید باید بدانیم که با تعداد فایل های کمتر و همچنین اسکن سریعتری نسبت به کامپیوتر های رومیزی طرف هستیم.
آنتی ویروس پاندا در ۳ نسخه به کاربران عرضه می شود که همگی دارای یک ماه دوره رایگان می باشند.
مهمترین سرویسی که این آنتی ویروس به کاربران عرضه می کند آنتی ویروس پرو نام دارد. با این سرویس می توانید به راحتی در سایت ها خرید آنلاین به گشت و گذار بپردازید و خرید خود را انجام دهید، البته این سرویس هر سال ۴۴ دلار هزینه دارد.
سرویس دوم پاندا اینترنت سکیوریتی نام دارد. این سرویس که هزینه ی ۵۵ دلاری را برای کاربران در پی خواهد داشت سرویس های مدیریت دستگاه و همچنین فیلتر های خانواده را به آنتی ویروس اضافه خواهد کرد. گران ترین بسته از این آنتی ویروس گلوبال پروتکشن یا همان حفاظت جهانی نام دارد که شامل حفاظت از پول و هویت افراد و دور نگه داشتن آنها از حملات سایبری است که هزینه ۷۷ دلاری را برای کاربران در پی دارد.
لازم به ذکر است که در ماه مارس ۲۰۱۵ سرور های آنتی ویروس پاندا یک بروزرسانی را دریافت کردند که در آن برخی از فایل های سیستم به عنوان ویروس شناخته می شد. که البته بعد ها این مشکل بر طرف شد.
آنتی ویروس AVG شامل دو نسخه است. نسخه ی رایگان این آنتی ویروس شامل یک آنتی ویروس کامل است که حفاظت از لینک ها و تلفن همراه را در بر می گیرد. در نسخه ی قابل پرداخت این آنتی ویروس یک سپر آنلاین به آن اضافه می شود که مانع از دانلود فایل های مضر می شود و همچنین فیلتر ضد اسپم و حفاظت فایروال نیز به آن اضافه می شود.
نسخه رایگان این انتی ویروس ۳۰ روزه است و بعد از آن باید برای هر سال ۶۰ دلار هزینه کنید.
در اینجا می خواهیم در مورد آنتی ویروسی صحبت کنیم که بسیاری از کاربران خاطره خوشی را با آن تجربه نکرده اند، حداقل تا ۵ سال اخیر. آنتی ویروس نورتون سکیوریتی در سه نسخه برای کاربران خانگی عرضه می شود. نسخه های “Norton Security Standard”, “Norton Security Deluxe” که برای هر سال هزینه ۵۰ دلار را در پس دارند و نسخه ی “Norton Security Premium” که ۷۰ دلار برای هر سال هزینه دارد.
پکیج لوکس این آنتی ویروس حفاظت در برابر ویروس ها، و در برابر تهدید های هویتی را ارائه می کند. نسخه غیر رایگان حفاظت والدین و همچنین پشتیبان گیری خودکار از فایل ها و عکس ها حداکثر تا ۲۵ گیگابایت را در فضای ابری به ارمغان می آورد.
تنها ایراد این نسخه این است که با دستگاه های تحت ویندوز کار می کند و از اندروید و مک پشتیبانی نمی کند. نورتون در آزمایش های اوا تست نمره ی ۶ از ۶ را برای حفاظت و ۵ از ۶ را برای عملکرد و ۵٫۵ از ۶ را برای قابلیت استفاده از آن خود کرده است.
محصولات کسپراسکای نیز از کیفیت خوبی برخوردار هستند و به طور مداوم در آزمون های آوا تست که تازه ترین آنها در اوت ۲۰۱۵ منتشر شده است نمره ۶ از ۶ را برای عملرد و قابلیت استفاده و ۵٫۵ از ۶ را برای حفاظت از اطلاعات بدست آورده اند.
آنتی ویروس کسپراسکای در سه نسخه برای کاربران خانگی عرضه می شود که هر سه نسخه دارای یک دوره رایگان ۳۰ روزه می باشند.
بسته ی “Essential PC Protection” که هزینه ی ۶۰ دلاری را در بر دارد تنها شامل حفاظت از اطلاعات و یک بهینه ساز عملکرد سیستم است. نسخه ی اینترنت سکیوریتی همان هزینه را دارد و شامل حفاظت از اطلاعات هویتی و کنترل والدین می باشد و در نهایت نسخه ی “Total Security” که شامل حفاظت از دارایی های دیجیتال، حفاظت چند دستگاهه و مدیریت رمز های عبور است که ۷۰ دلار برای کاربران هزینه دارد.
Trend Micro شبیه پاندا عمل می کند- بیشتر اسکن و محافظت های این آنتی ویروس شامل فضای ابری می شود.
ترند میکرو در ۵ بسته امنیتی عرضه می شود که ارزان ترین آنها آنتی ویروس+ سکیوریتی ۱۰ نام دارد که هر ساله ۳۵ دلار باید برای آن بپردازید. این نسخه شامل حفاظت از ویروس ها، و حملات فیشینگ می شود. در انتها هم نسخه ی پریمیوم سکیوریتی ۱۰ قرار دارد که ۷۰ دلار هزینه دارد. اما برای کاربران شامل اسکن آنلاین حافظه، ابزار های تلفن همراه، ابزار های حفاظت از حریم خصوصی و یک کیت بهینه سازی سیستم را در بر دارد.
برای افرادی که می خواهند هزینه کنند این آنتی ویروس نسخه به هزینه ای که می کنید امکانات کامل تری را نسبت به رقبا ارائه می دهد.
این نسخه از آنتی ویروس را می توان بیشتر برای افراد سیاسی توصیه کرد چرا که بیشتر کاربرد آن برای تشخیص برنامه های جاسوسی و تروریستی است. این آنتی ویروس قابلیت جاسوسی از سازمان ها را به حداقل می رساند و یکی از بهترین ها در نوع خود می باشد.
این آنتی ویروس در دو نسخه با هزینه ۳۰ دلار و ۵۰ دلار عرضه می شود و علاوه بر ویژگی های ذکر شده شامل کنترل والدینف پشتیبانی از مشتری، حفاظت بانکی است.
نظر شما در مورد آنتی ویروس هایی که امروز معرفی کردیم چیست؟ از کدام استفاده می کنید؟
تجربیات و نظرات خود را در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.
منبع : MakeUseOf
با سلام من تعدادی ازصفحات سایتهارا که با گوشی اندروید دیده ام را بصورت پی دی اف ذخیره کرده ام حالا توی کامپیوتر که بازشون میکنم ناقص نشون میده
چهطوری میتونم اینها را بصورت کامل درمحیط ویندوز ببینم؟
اصلا اگر بخواهیم صفحاتی را بصورتی غیر از پی دی اف ذخیره کنیم تا راحت مثل یک فایل متنی در ویندوز بتونیم کامل ببینیم و ویرایش کنیم چه باید کرد ایا افزونه ای برای فایر فاکس هست یا ترفندی
باتشکر فراوان