راهنمای بروز رسانی دستی گوشی های اندرویدی

راهنمای بروز رسانی دستی گوشی های اندرویدی
  • 1395/10/21
  • زهرا معبودی
  • 0

زمانی که نسخه های اندرویدی بروز رسانی می شوند، به طور مرحله به مرحله، برای برخی گوشی ها در دسترس قرار می گیرند. با این اتفاق، یک نوتیفی برای گوشی های مورد نظر ارسال می شود تا در صورتی که کاربر تمایل داشته باشد، فرآیند بروز رسانی اندروید را دنبال کنند. اما گاهی به دلیل پاره ای از مسائل پیام نوتیفی ارسال نمی شود یا اینکه، سایر گوشی ها نیز قابلیت دریافت بروز رسانی را خواهند داشت. در چنین مواقعی می توانید به طور دستی، هر وقت که بخواهید وضعیت بروز رسانی را چک کنید تا متوجه شوید که آیا این بروز رسانی برای شما نیز فراهم است یا خیر.

نکته: زمانی که اندروید بروز رسانی می شود باید بتوانید طی یک هفته تا ده روز، نوتیفی بروز رسانی را در بالای گوشی خود یعنی همانجایی که همه نوتیفی ها را دریافت می کنید، مشاهده کنید و با یکی دو تا تپ زدن، سیستم را بروز رسانی کنید.

android-device-to-find-a-system-update

حالا فرض می کنیم که این نوتیفی برای شما ارسال نشده است. گویا آی تی به شما یاد می دهد تا در دسترس بودن بروز رسانی و آپدیت سیستم عامل خود را انجام دهید.

برای این کار ابتدا به منوی تنظیمات بروید. Settings را می توانید از میان اپلیکیشن ها و یا از طریق دسترسی سریع در بالای دستگاه اندرویدی خود، بیابید. موقعیت زیر را مشاهده کنید:

Settings

به هر طریقی که این گزینه را مشاهده کردید، آن را اجرا کنید. در انتهای صفحه Settings باید به عبارت About phone برسید.

About phone

روی موقعیت یاد شده کلیک کنید تا وارد جزییات تلفن همراه خود شوید. در این بخش باید یک گزینه به نام System updates را مشاهده کنید.

System updates

گزینه System updates را تپ کنید و وارد صفحه اطلاعاتی آن شوید. در این قسمت می توانید اطلاعات زیادی در مورد بروز بودن گوشی خود کسب کنید. زمانی که گوشی شما از نظر سیستم عامل بروز رسانی شده باشد، در این قسمت می توانید اطلاعات مربوط به آن را مشاهده نمایید. با توجه به نوع دیوایسی که شما دارید، صفحه نوتیفی و اطلاعات System updates با هم فرق خواهند داشت.  زمانی که این صفحه را باز می کنید با تصویری مشابه تصویر زیر روبرو خواهید شد:

Check for update

در این بخش گزینه Check for update را مد نظر قرار دهید و روی آن ضربه بزنید تا اطلاعات در مورد بروز بودن دیوایس خود را مشاهده کنید. نمونه ای از این صفحه در زیر آورده شده است:

-android-device-to-find-a-system-update

با این کار سیستم به دنبال یک سری بروز رسانی ها خواهد بود. در صورتی که روی اندروید مورد نظر یک بروز رسانی صورت گرفته باشد، سریع سیستم آن را تشخیص داده و مثل زیر یک سری اطلاعات برایتان ارسال می کند:

Download and install

در این قسمت مشاهده خواهید کرد، که یک بروز رسانی جدید وجود دارد که می توانید گوشی خود را بدان بروز رسانی کنید. برای این بروز رسانی باید حدود ۲۶۳ مگابایت، حجم مصرف کرده و دانلود کنید. اگر به این کار راضی هستید گزینه Download and install را لمس کنید.

بدین صورت گوشی شما پس از دانلود بسته ۲۶۳ مگابایتی مذکور، شروع به اعمال به روز رسانی خواهد نمود. طی این بروز رسانی قطعا گوشی شما چندین بار به حالت مخصوص بروز رسانی خواهد رفت و کاراکتر اندرویدی مخصوص آن نمایش داده خواهد شد که جای هیچ گونه نگرانی ندارد. کافیست برای دقایقی گوشی را به حالت خود بگذارید و منتظر باشید تا سیستم بروز رسان کار خود را به خوبی انجام دهد.

بعد از این که سیستم مجددا راه اندازی شد، باز هم می توانید فرآیند طی شده را دنبال کنید و بروز رسانی های بعدی را هم به همین منوال چک کنید.

زمانی که بروز رسانی های جامع صورت می گیرد، در بخش نوتیفی ها، در صورتی که نوتیفی هایی دریافت می کنید، شامل تغییرات بروز رسانی نیز خواهد بود. همیشه سعی کنید قبل از بروز رسانی های اینچنینی تغییرات را مورد بررسی قرار دهید.

نظر خود را در این باره با ما در میان بگذارید و این مطلب را برای اطلاع دوستان خود روی شبکه های اجتماعی نشر دهید.

منبع:  howtogeek.com

دیدگاه خود را وارد کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *