۶ قابلیت و تغییرات جدید فیسبوک که باید بدانید
فیس بوک به عنوان یکی از پرطرفدارترین شبکه های اجتماعی چه در وب و چه در تلفن های هوشمند محسوب می شود و روزانه تغییرات فراوانی را در سیستم و بخش کاربردی خود اضافه می نماید. اما اکثر این تغییرات و امکانات جدید آنچنان محسوس نیستند و از آنجایی که فیس بوک امکانات جدید را به یک باره برای تمام کاربران در دسترس قرار نمیدهد، شناسایی آن ها مشکل است.
در این مقاله قصد داریم به بررسی ۶ تغییر و امکان جدید سرویس فیس بوک بپردازیم. ممکن است برخی از این تغییرات را حین چرخیدن در محیط شبکه احساس کرده باشید و از طرفی با برخی از آن ها روبرو نشده باشید.
با گویا آی تی در ادامه همراه شوید.
مشخص کنید در صفحه فید چه مواردی نمایان گردند
صفحه فید فیس بوک گاها ممکن است شلوغ و آزار دهنده گردد. به عنوان مثال پست های مهم تری که دوستانتان منتشر کرده اند پایین تر قرار بگیرند و موارد بی ارزش و اهمیتی در صدر دیده شوند. سرویس فیس بوک بالاخره امکان تعیین اولیویت در نمایش مطالب صفحه فید را در دسترس قرار داد. با استفاده از این امکان جدید می توانید به راحتی:
- دوستان خود را در اولویت قرار دهید تا پست های مرتبط با آن ها را در ابتدای صفحه فید مشاهده کنید. تنها با یک کلیک می توانید دوستان نزدیک تر خود را برای فیس بوک مشخص کنید تا پست هایشان در بالای صفحه قرار گیرند.
- دوستان دورتر خود را آنفالو کنید؛در این صورت هنوز در لیست دوستان آن ها هستید اما پست هایشان در صفحه فید و تایم لاین شما قرار نخواهند گرفت؛ مگر این که آنان مستقیما برای شما مطلبی ارسال کنند.
- امکان برگرداندن دوستان از حالت آنفالو نیز وجود دارد.
- تعیین اولیوت در نمایش مطالب برندها و صفحات فیس بوکی
این قابلیت تا کنون تنها در سیستم عامل iOS پشتیبانی می شد، اما سرویس فیس بوک اخیرا آن را برای برخی از کاربران اندرویدی فیسبوک نیز در دسترس قرار داده است. به زودی تمام کاربران اندرویدی و وب فیسبوک از این امکان برخوردار خواهند بود.
تعیین مخاطب وارث جهت مدیریت اکانت پس از مرگ
خدای نکرده اگر پس از صد سال از دنیا بروید ، چه بلایی بر سر اکانت فیس بوک شما می آید؟ با این همه پیام، تصویر و دیتا می خواهید چه کنید؟ اکنون فیس بوک این امکان را به شما می دهد تا یک کاربر وارث جهت تصمیم گیری با اکانت خود را مشخص کنید. این امکان Legacy Contact نام دارد.
در این بخش می توانید کاربر مورد نظر را انتخاب کنید و همچنین دسترسی هایش را مشخص نمایید؛ به عنوان مثال این که بتواند دیتای تصویری و ویدیویی شما را دانلود کند یا خیر.
- این کاربر می تواند با اکانت شما پست بگذارد، به دوستانتان پاسخ دهد و یا تصویر و کاور پروفایل شما را مشخص کند
- این کاربر نمی تواند به هیچ وجه خود را به جای شما جا بزند و تنها با هویت خودش از طریق اکانت شما صحبت خواهد کرد
- همچنین می توانید این گزینه را انتخاب کنید که پس از مرگ هیچ کاربر وارثی نداشته باشید و اکانت از فیس بوک پاک شود
حتما تصمیم خود را در این بخش بگیرید، زیرا عملیات دستیابی قانونی به اکانت فردی که از دنیا رفته به شدت خسته کننده و طولانی است و مطمئنا دوست ندارید عزیزانتان را درگیر آن نمایید.
با On this day تاریخچه فیس بوکی خود را چک کنید
در حال حاضر فیس بوک تقریبا یک دفترچه از زندگی شماست؛ یا یک آلبوم دیجیتال. همچون برخی از تقویم ها که اعلام می کنند چه اتفاقات مهمی در یک روز خاص افتاده است، فیس بوک هم اکنون می گوید در هر تاریخ خاصی چه اتفاقاتی در گذشته برایتان افتاده است. این امکان On This Day نام دارد و در نوع خود بسیار جالب است.
با رفتن به آدرس Facebook.com/OnThisDay، هر زمان که بخواهید تاریخچه فیس بوکیتان در روز مشخص در اختیارتان قرار خواهد گرفت.
پیشنهاد می کنیم گزینه نوتیفیکیشن این قابلیت را فعال کنید تا هر وقت یک اتفاق تاریخی در اکانت فیس بوکتان پیدا کرد آن را به شما گزارش دهد. این گزارش از طریق صفحه فید یا توسط منوی نوتیفیکیشن به شما اطلاع داده خواهد شد.
همچون هر پست دیگری می توانید این خاطرات را با دوستان و آشنایانتان نیز به اشتراک بگذازید. جالبه، نه؟
یک آلبوم شخصی و کنترل شده از فرزند خود بسازید
والدین بسیاری در فیس بوک از فرزندان خود تصاویری می گذارند. اما با این حال والدین در نهایت قصد دارند از اطلاعات آنلاین فرزندانشان مواظبت کنند و مطمئن شوند همه این تصاویر در یک منوی خاص ثبت شده باشد و هر کسی نتواند به آن ها دسترسی داشته باشد.
قابلیت Scrapbook جدید از فیس بوک بهترین راه جهت مدیریت و گالری سازی تصاویر فرزندانتان است. با Scrapbook به راحتی می توانید:
- هر پدر و مادری می توانند یک آلبوم دیجیتالی از تصاویر فرزند خود بسازند؛کافیست به بخش About > Family & Relationships >Create a Scrapbook بروید.
- تنها پدر و مادر می توانند این آلبوم را مدیریت و ویرایش نمایند و فرزند خود را در تصاویر تگ کنند.
- برای تگ کردن فرزند خود می توانید هر اسمی قرار دهید، هر تصویری که فرزند خود را در آن تگ کنید در آلبوم مذکور قرار می گیرد.
- همچنین والدین می توانند تنظیمات امنیتی مربوط به هر تصویر را اعمال کنند، و اگر هر تصویر به حالت عمومی یا همان Public در آید نوتیفیکیشن برای فرد دیگر ارسال خواهد شد.
در نهایت باید بگوییم، قابلیت Scrapbook یک راه امن و بسیار خوب برای والدین جهت ایجاد یک آلبوم درازمدت و دیجیتالی از فرزندانشان است. جهت آشنایی بیشتر با این قابلیت از این لینک استفاده نمایید.
مسنجر (پیام رسان) مستقل می شود، قابلیت تماس ویدیویی اضافه شد
مسنجر یا همان پیام رسان یکی از مهم ترین بخش های تجربه کاربری فیس بوک است. این سرویس بخش پیام رسانی خود را با سرعت بالایی طراحی و ارائه کرد و امکانات ویژه ای در ان قرار داد.
- بدون ناز به یک اکانت فیس بوکی می توانید وارد مسنجر شده و از آن استفاده کنید!! البته این کار را تنها از طریق برنامه تلفن هوشمند خود می توانید انجام دهید.
- توسط پیام رسان می توانید تماس های ویدویی برقرار نمایید، که این موضوع پیام رسان فیس بوک را به یک رقیب جدی برای اسکایپ بدل می کند؛چرا که اکثر افراد دارای اکانت فیس بوکی هستند.
- Messenger.com هم اکنون یک سرویس مستقل و جدا از فیس بوک در وب است. بسیاری از کاربران برای وقوع این تغییر بزرگ روز شماری می کردند.
فقط اندروید: ادغام مسنجر فیس بوک و برنامه اصلی با Facebook Lite
کاربران اندروید برای استفاده از مسنجر خود در فیس بوک باید یک اپلیکیشن جداگانه نصب نمایند. اما چرا فیس بوک دوست دارد حجم بیشتری از موبایل فرد را اشغال کند. اپلیکیشن جدید فیس بوک با نام Facebook Lite این مشکل را به کلی حل کرده است.
با نصب این برنامه می توانید هر دو اپلیکیشن مسنجر و فیس بوک را در یک اپ در اختیار داشته باشد. این موضوع برای کسانی که تلفنشان حافظه زیادی ندارد بسیار کاربردی خواهد بود. همچنین این اپلیکیشن با تلفن هایی که سخت افزار قدیمی تر دارند سازگاری خوبی دارد، چرا که سبک تر از نسخه اصلی فیس بوک است.
منبع مطلب: Make Use Of
با اجازه کپی شد……
همراه با درج لینک
به عرض سلام
من یک سوال داشتم؟
آیا امکان دارد که موقعیت کسى رو تو فیسبوک پیدا کرد ؟
۶ قابلیت و تغییرات جدید فیسبوک که باید بدانید – گویا آی تی
[url=http://www.gj408k3ltha5i5q1bs1923n49kla29j9s.org/]umrwzcopsl[/url]
amrwzcopsl
mrwzcopsl http://www.gj408k3ltha5i5q1bs1923n49kla29j9s.org/