سیاست حفظ حریم خصوصی جدید گوگل در تاریخ 1 مارس به اجرا گذاشته خواهد شد طوریکه تمامی اطلاعات کاربر درسرویسهای گوگل با هم ترکیب خواهد شد. این به آن معنی است که اطلاعات و پروفایل همه سرویسها به عنوان یک کاربر در سراسر  محصولات گوگل از جمله یوتیوب، بلاگر، گوگل +، تقویم، و … دیده می شود. 

 

 

(برای داشتن اطلاعات بیشتر در اینخصوص به آدرس   http://www.google.com/intl/fa/policies/  مراجعه کنید)

 همانطوریکه مطلعید، تمامی جستجوی های که کاربر وب (جستجوی گوگل و سایت های بازدید)انجام می دهد  در آدرس  Google.com/History  ذخیره میشود(مگر قبلا آنرا pause کرده باشید).به همین دلیل ممکن است بعد از ادغام سرویسهای فوق در محصولات گوگلاطلاعات حساس مانند محل سکونت، سن، علایق، وضعیت تاهل، شما بیشتر آشکار شود.بنا به این دلایل بهتر است کهتاریخچه وب جستجوی خود را با اطلاعات جمع آوری شده از محصولاتدیگر مانند +، یوتیوب، گوگل و غیره ترکیب نشده و شما قبل از آن تاریخ آنها را حذف کنید. لازم به ذکر است اعمال این حذف جدا از پاک کردن  تاریخچه و کش مرورگر شماست و بهتر است اینکار را از طریق زیر انجام دهید:

1.به اکانت خود لاگین کنید:

 

2.وارد آدرس Google.com/History شوید:

 

3.دکمه “Remove Web History”  را زده و سپس آنرا تایید کنید:

 

 

4.هم اکنون تمامی اطلاعات شما در سابقه گوگل پاک و حذف شده  و در صورتیکه تمایل دارید  قابلیت ذخیره سازی برای جستجوهای بعدی شما اعمال نشود آنرا در حالت PAUSE  نگاه دارید: