حذف کردن پیام های دریافتی در فیس بوک به سادگی حذف کردن ایمیل ها نیست ، چرا که فیس بوک قصد نگه داشتن مکالمات و تاریخچه ی آن ها بدون هیچ کم و کاستی را دارد.

برای حذف کردن پیام هایتان در فیس بوک ، شما نیاز دارید تا یکی از پیام هایتان را باز کنید ، حال به options بروید و شروع کنید به انتخاب پیام هایی که می خواهید حذف کنید. اگر دارای پیام های بی شماری هستید ، زمان حذف کردن آن ها بسیار آزار دهنده خواهد بود . در غیر این صورت شما می توانید پیام ها را به صورت تک تک حذف کنید ، اما باید بدانید که با این کار پیام ها به طور کامل حذف نخواهند شد و به جای حذف شدن فقط به آرشیو منتقل می شوند و هنگامی که شخصی پیامی برای شما ارسال کند دوباره پدیدار خواهند شد!
اکنون ما به شما کمک خواهیم کرد تا بتوانید با استفاده از برنامه Facebook Fast Delete Messages که بر روی مرورگر کروم نصب می گردد پیام های فیس بوکتان را با یک کلیک حذف کنید.

حذف پیام ها در فیس بوک ( آهسته )
شما امکان باز کردن صفحه پیام هایتان را در فیس بوک و انتقال آن ها را به آرشیو دارید ، اما این امر فقط به صورت تک به تک امکان پذیر است. به هر حال با این روش پیامی که حذف می کند ابدا از بین نمی رود و به محض دریافت پیام جدید دوباره از آرشیو به صندوق پیام شما منتقل می شوند.

برای حذف پیام های تکی ، یک پیام را باید باز کنید ، این کار کار را با کلیک بر روی Action و Delete Messages انجام دهید.

با این کار شما تمامی پیام هایی که این دوستتان برای شما ارسال کرده را مشاهده خواهید کرد ، با استفاده از تیک کنار هر پیام ، آن هایی را که قصد حذف کردنشان را دارید انتخاب نمایید و یا اگر کلا می خواهید همه ی پیام های مربوط به این شخص حذف گردد بر روی Delete All کلیک کنید.

آیا کسل کننده به نظر نمی رسد ؟

حذف همه ی پیام ها در فیس بوک در یک لحظه
برای کنترل پیام ها باید با مرورگر کروم به Facebook Fast Delete Messages بروید و بر روی Add to Chrome کلیک کنید تا بر روی مرورگرکروم نصب گردد.

با این عمل ، این ضمیمه به طور کامل و خودکار بر روی مرورگر شما نصب خواهد شد. اکنون برای حذف کردن پیام های شخصی در فیس بوکتان بدون انجام عمل تک تک ، صفحه فیس بوک خود را باز کنید و به بخش پیام ها بروید. شما اکنون دو دکمه جدید را مشاهده خواهید کرد.
دکمه قرمز رنگی که در کنار هر پیام موجود است ، آن پیام را به طور کامل حذف خواهد کرد و در نوار ابزار بالای صفحه ، دکمه ی Delete All همه ی پیام های موجود را از بین خواهد برد.

سخن آخر
به کمک این افزونه ، شما دیگر نیازی به انجام عملیات طولانی برای حذف کردن پیام هایتان نخواهید داشت. اکنون از قابلیت حذف با یک کلیک لذت ببرید.

به اشتراک گذاری :
Facebook Twitter Pinterest Plusone Linkedin Email
دسته بندي : آموزش‌ومقالات, وب2