یافتن سریع سرور دی ان اس با برنامه Namebench

  • ۱۳۸۹/۰۴/۱۱
  • محمدرضا ارجمندی
  • 10

یکی از راه های افزایش سرعت اینترنت و وبگردی استفاده از سرور دی ان اس سریعتر می باشد. امروز نگاهی به برنامه Namebench  می اندازیم ، که سرور دی ان اس فعلی شما را با دیگر سرور ها مقایسه کرده ، و کمک می کند تا یک سرور سریع تر پیدا کنید.

Namebench

فایل نصب برنامه را از انتهای مقاله دانلود و  آن را اجرا کنید (لینک قسمت پیوندها).

پس از نصب Namebench شروع به کار خواهد کرد و سرور دی ان اس فعلی پیکربندی شده بر روی سیستم شما را مشخص می کند. برای نمونه برای رایانه مورد آزمایش ما ، از مودم روتر و از دی ان اس سرور ISP (سرویس دهنده اینترنت) استفاده می شد. برنامه ارائه دهندگان جهانی دی ان اس و بهترین سرور دی ان اس منطقه ای موجود را نمایش می دهد ، سپس شروع به تست مقایسه ای می کند.

تست آغاز شده  و برای اتمام آن کمی صبر کنید ، انجام این تست مقایسه ای چیزی حدود ۵-۱۰ دقیقه زمان می برد.

پس از اتمام تست، از برنامه گزارش از نتایج دریافت می کنید. بر اساس یافته های آن ، برنامه سریعترین سرور دی ان اس برای سیستم شما را نشان می دهد.

همچنین برنامه انواع نمودارهای مقایسه ای را نمایش میدهد  ، بنابراین شما می توانید احساس راحتی بیشتری در تحلیل نتایج مختلف داشته باشید.

شما حتی می توانید نتایج را به فرمت csv. ذخیره کنید تا از آن برای تحلیل نتایج در  برنامه  اکسل استفاده کنید.

نتیجه

این برنامه یک پروژه منبع باز بوده که در توسعه مداوم است ، بنابراین نتایج ممکن است کاملا صحیح نباشد ، و ممکن است در آینده ویژگی های دیگری به برنامه افزوده گردد. اگر شما به دنبال روشی برای کمک به پیدا کردن سرور دی ان اس سریع تر برای سیستم خود هستید برنامه Namebench ابزار  قابل دانلود رایگانی است که در این زمینه به شما کمک می کند.

اگر شما به دنبال سرور دی ان اس عمومی (public DNS server) قابل تنظیم و سفارشی سازی هستید که شامل فیلترهای مورد نظرشما باشد ، در صورت تمایل می توانید به بررسی و مطالعه مقاله ما درباره راههای محافظت از کودکان خود از محتوای مشکوک با استفاده از OpenDNS بپردازید. در این مقاله همچنین می توانید بررسی کنید  چگونه سرعت گشت و گذار خود در اینترنت را  با Google Public DNS افزایش دهید.

منبع:howtogeek

دیدگاه خود را وارد کنید
تعداد دیدگاه ها : 10 دیدگاه
    1. سلام میشه یه راهنمایی بکنید توی همینجا که چجوری میشه افزونه های گوگل کروم رو روی سایت آپلود کرد یعنی اون افزونه ها رو چجوری میشه دانلود کرد روی پی‌سی و چجوری آپلود کرد

  1. سلام جناب ارجمندی منم استان فارسی هستم وارشد طراحی خوشحال شدم شما شیرازی هستی چطور میتونم ادرس ایمیل شما داشته باشم که باهم صحبت کنیم این ایمیل من استsadeqh119@yahoo.com

  2. ممنون از توضیحات و معرفیه این برنامه
    برنامه جالب و کارآمدی بود
    فکر میکنم خیلی ها با استفاده از دی ان اس های خروجی این برنامه میتونند به سرعت بهتری مخصوصا در وبگردی دسترسی پیدا کنند

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *