معرفی ۵ مشکل بسیار متداول در ویندوز ۷ و چگونگی رفع آنها
همهی ما به خوبی میدانیم که ویندوز سیستم عاملی نیست که در طول زمان بدون مشکل کار کند. خیلی از این مشکلات از حیطهی کنترل شما خارج است، اما بعضی از آنها را میتوان به طرق مختلف برطرف نمود.
مایکروسافت سعی میکند با انتشار نسخههای جدید این سیستم عامل را سادهتر از قبل کند، ولی با این همه، مشکلات، گلیچها و باگهای ویندوز همچنان بخش جداناپذیر این سیستم عامل هستند.
بنابراین تصمیم گرفتیم راهحل برطرف کردن ۵۲ مورد از مشکلات رایج ویندوز را با شما به اشتراک بگذاریم. این مشکلات شامل مواردی می شود که به ویندوز های مختلف، نظیر xp، ویندوز ۷ و ۸ و غیره مربوط می شود.
ما تا حد ممکن سعی کردیم از امکانات و ابزارهای خود ویندوز برای حل این مشکلات استفاده کنیم، و از ارجاع به نرمافزارهای ترمیمکننده که خود به وجود آورندهی مشکلات بیشتری هستند اجتناب کنیم.
۱. ناپدید شدن آیکنهای نوار وظیفه یک مشکل ویندوزی برای تمام سیستم عامل ها
نسخه: XP، ویستا، ۷
اگر آیکنهای بخش نوتیفیکیشنهای نوار وظیفهی ویندوز ناپدید شدهاند، دو راه پیش رو دارید: ابتدا دکمهی Windows + R را فشار داده، عبارت regedit را تایپ و اینتر بزنید.
وارد شاخهی HKEY_CURRENT_USER\ Software\Classes\Local Settings\Software\Microsoft\Windows\ CurrentVersion\TrayNotify شوید و دو آیتم IconStreams و PastIconsStream را حذف کنید.
اکنون دستگاه را ریبوت کرده، یا یک بار از حساب کاربری خود خارج و مجدداً به آن وارد شوید. اگر مشکل در ویندوز XP پابرجا ماند، Add or Remove Programs Control Panel را باز کنید، روی Add/Remove Windows Components کلیک نمایید، گزینهی Networking Services را بسط دهید و بعد تیک UPnP User Interface را بردارید. سپس روی OK و در انتها Next کلیک کنید.
۲. اسلیپ نشدن کامپیوتر و ماندن در حالت فعلی
نسخه: XP، ویستا، ۷
اگر کامپیوتر شما در حالت اسلیپ قرار نمیگیرد، به خاطر این است که تنظیمات یکی از دستگاهها باعث خروج کامپیوتر از این حالت میشود. دکمههای Windows + R را فشار دهید، عبارت cmd را تایپ کنید و اینتر بزنید.
فرمان زیر را تایپ کرده و اینتر کنید:
powercfg –devicequery wake_armed
حالا دوباره دکمههای Windows + R را فشار دهید، اما این بار devmgmt.msc را تایپ کنید تا برنامهی Device Manager باز شود. به دنبال دستگاههایی که جدیداً به این لیست اضافه شده بگردید، روی آنها دو بار کلیک کنید و به زبانهی Advanced یا Power Management بروید.
در این زبانه ببینید گزینهای برای خارج نشدن دستگاه از حالت استندبای وجود دارد یا نه. اگر وجود دارد، تیک همهی گزینههایی که باعث میشود دستگاه روشن بماند را بردارید. اکنون روی OK کلیک کنید، Device Manager را ببندید و تغییرات اعمالی را امتحان کنید. اگر لازم شد میتوانید همین مراحل را مجدداً تکرار نمایید.
۳. اصلاحات سریع برای حل مشکل ویندوز با Fix it Center
نسخه: XP، ویستا، ۷
مایکروسافت ابزاری تحت عنوان Fix it Center دارد که همهی مشکلات ویندوز در سالهای اخیر را به طور خودکار اصلاح میکند. شما میتوانید این ابزار را از وبسایت http:// fixitcenter.support.microsoft.com دانلود و نصب کنید.
وقتی این برنامه را باز کردید، لیستی از همهی ابزارهای مشکلیاب برای نسخهی ویندوز شما نشان داده میشود؛ اگر در میان گزینهها گزینهی مربوط به مشکل خود را پیدا کردید روی دکمهی Run که در کنار آن قرار دارد کلیک کرده و ببینید مشکل مذکور برطرف میشود یا نه.
۴. حذف درایورهای چاپگر یک روش معمولی برای حل مشکلات ویندوز
نسخه: XP، ویستا، ۷
اگر میخواهید مطمئن شوید که همهی آثار به جا مانده از چاپگر قبلی شما از روی سیستم پاک شده یا نه، سری به بخش Printers and Faxes بزنید. اکنون در یک فضای خالی از کنترل پنل چاپگرها کلیک راست کرده و (در XP) گزینهی Server Properties یا (در ویستا) گزینهی Run as Administrator > Server Properties > Continue را انتخاب کنید.
سپس به زبانهی Driver بروید؛ اگر درایور وجود داشت، روی آن کلیک کرده و آن را حذف کنید. اگر از ویندوز ویستا استفاده میکنید تنها در صورتی باید بگذارید گزینهی Remove driver only در حالت انتخابشده باقی بماند که درایورهای آن توسط خود ویندوز فراهم شده باشد. در انتها بر روی OK > Yes > Close کلیک کنید.
۵. تایید فایلهای سیستمی
نسخه: XP، ویستا، ۷
ابزار System File Checker (SFC) به شما اجازه میدهد فایلهای خراب یا گمشده را اسکن – و جایگزین – کنید. اگر از ویندوز XP استفاده میکنید، میتوانید از این ابزار برای اسکن تمام درایو استفاده نمایید، در حالی که اگر از ویندوز ویستا یا ۷ استفاده میکنید، این ابزار فقط برای تایید فایلها و پوشههای منفرد به کار میرود. اگر دیسک نصب ویندوز را در اختیار دارید، آن را دم دست قرار دهید، چون ممکن است به کارتان بیاید.
مرحله ۱. حل مشکل تایید فایل های سیستمی در ویندوز XP
روی منوی استارت کلیک کرده، Run را انتخاب و عبارت sfc /scannow را تایپ و اینتر کنید تا کل درایو شما برای خطاهای احتمالی بررسی شود. دیسک نصب ویندوز را دم دست قرار دهید تا در صورت نیاز از آن استفاده کنید.
مرحله ۲. حل مشکل ویندوز ویستا و ۷ و تایید فایل های سیستمی
روی منوی استارت کلیک کرده، cmd را تایپ نمایید، روی نتیجهای که پیدا میشود کلیک راست کرده و گزینهی Run as Administrator > Continue را انتخاب کنید. اکنون عبارت sfc /scannow را تایپ نموده و اینتر بزنید تا تمام درایو شما بررسی شود.
مرحله ۳. اسکن و جایگزینی
علاوه بر این، میتوانید عبارت sfc /SCANFILE=path \filename را تایپ و اینتر کنید تا path\filename با فایل مورد نظر شما که برای مثال میتواند c:\windows\system32\riched32.dll باشد تعویض شود.
۶. مشکلات ویندوز مربوط به سازگاری برنامهها
نسخه: XP، ویستا، ۷
اگر با یک برنامهی خاص مشکل دارید وبسایت رسمی آن را بررسی کنید یا نام برنامه را به همراه شمارهی نسخهی آن و نسخهی ویندوزتان گوگل نمایید تا ببینید چیز به درد بخوری پیدا میشود یا نه.
از نصب کردن برنامههایی که با ویندوز شما سازگار نیست پرهیز کنید، اما اگر آن را نصب کردید و اجرا نشد، شاید در ویندوز ۷ بتوانید با دستکاری تنظیمات کاری کنید که برنامه اجرا گردد.
برای انجام این کار روی آیکن برنامه کلیک راست کرده و گزینهی Properties > Compatibility Settings را انتخاب کنید. از لیست موجود نسخهی قدیمی سازگار با برنامه را انتخاب و روی OK کلیک نمایید.
اگر مشکل برطرف نشد، این بار تیک Run this program as an administrator را بزنید. در ویندوز ۷ با کلیک بر روی Help me choose the settings میتوانید از ابزار Program Compatibility Troubleshooter نیز کمک بگیرید.
۷. خاموش شدن مکرر سیستم بعد از آپدیت ویندوز
نسخه: XP، ویستا، ۷
اگر دستگاه خود را آپدیت کردهاید و حالا سیستم مدام ریبوت میشود، میتوانید با استفاده از System Restore به یک نقطهی زمانی سالم که آپدیتها نصب نشده بود برگردید. اگر دیسک نصب ویندوز را در اختیار ندارید، به دنبال روشی برای دسترسی به گزینههای ریکاوری باشید، یا قبل از بالا آمدن سیستم دکمهی F8 را فشار داده و گزینهی Repair your computer را انتخاب کنید.
اگر دیسک نصب را در اختیار دارید، سیستم را از روی آن بالا بیاورید، زبان خود را انتخاب کرده و بعد روی Repair your computer کلیک کنید. بعد از این که ابزار مربوطه بالا آمد میتوانید سیستم خود را به حالت قبلی برگردانید.
۸. کار نکردن System Restore
نسخه: XP، ویستا، ۷
اگر نمیتوانید کامپیوتر خود را به یک نقطهی زمانی سالم قبلی برگردانید، (با فشار دادن دکمهی F8 در هنگام بالا آمدن سیستم) وارد Safe Mode شوید و از آنجا برنامهی System Restore را باز کنید.
در ویندوز ویستا یا ۷ یک راهکار دیگر هم وجود دارد: میتوانید ابزار مربوطه را به طور مستقیم از روی دیسک نصب ویندوز اجرا کنید.
۹. ناپدید شدن آهنگ از Windows Media Player
نسخه: XP، ویستا، ۷
اگر آهنگهایی که در Windows Media Player داشتید ناپدید شده، به مسیر Start > All Programs > Accessories بروید. اگر از ویندوز XP استفاده میکنید، ابتدا باید برنامهی Command Prompt را به صورت Run as Administrator اجرا کنید.
حالا با دستور cd به پوشهای که آهنگهای شما در آن قرار داشته بروید (مثلاً cd music)، و بعد attrib -s *.* /d /s را بنویسید و اینتر بزنید.
وقتی کار تمام شد، Media Player را باز کنید و دکمهی F3 را فشار دهید یا به مسیر Tools > Advanced > Restore Media Library بروید تا دوباره به همهی آهنگها دسترسی پیدا کنید.
۱۰. حل مشکلات ویندوز ۷ در Action Center
نسخه: ۷
روی آیکونی که با شکل پرچم در بخش نوتیفیکیشنهای نوار وظیفه وجود دارد کلیک کنید تا بخش Action Center باز شود. در این بخش میتوانید نگاهی اجمالی به مشکلات سیستم داشته باشید، همچنین با ابزارهایی که در اختیار دارید یک سری مشکلیابیهای روتین انجام دهید تا مشکلاتی که وجود دارد را سریع و آسان حل نمایید.
۱۱. حل مشکل ویندوز ۷ با عنوان نمایش مقدار جوهر چاپگر
نسخه: XP، ویستا، ۷
اگر به تازگی به یک نسخهی جدیدتر ویندوز آپگرید کردهاید و نمیتوانید مقدار جوهر چاپگر خود را ببینید، احتمالاً خود ویندوز درایوری نصب کرده که امکان نمایش این شاخصها را ندارد.
به وبسایت سازندهی دستگاه بروید و درایور مخصوص آن را در صورت وجود دانلود کنید.
۱۲. حل مشکلات درایور ویندوز ۷
نسخه: XP، ویستا، ۷
ریشهی اکثر مشکلات سختافزاری به درایور آنها برمیگردد. درایور نرمافزاری است که اجازه میدهد دستگاهها با ویندوز کار کنند. وقتی صحبت از ردیابی مشکلات میشود، اولین نقطهی بررسی ابزار Device Manager است. شناسایی مشکلات ویندوز با استفاده از این ابزار به شرح زیر میباشد.
مرحله ۱. Device Manager را باز کنید
دکمههای Windows + R را فشار داده، عبارت devmgmt.msc را تایپ و اینتر کنید. به دنبال گزینههایی که کنار آنها علامت تعجب زرد رنگ مشاهده میشود بگردید. سپس روی یکی از آنها دو بار کلیک کنید.
مرحله ۲. جزئیات خطا را بررسی کنید
در زبانهی General به دنبال کد خطا و اطلاعات مربوط به آن بگردید. اگر دکمهای برای مشکلیابی وجود دارد روی آن کلیک کنید تا در صورت امکان مشکل به راحتی برطرف شود.
مرحله ۳. در اینترنت جستجو کنید
اگر هیچ روشی کارساز نبود، از اطلاعات خطا برای جستجو در اینترنت استفاده کنید. ابتدا به صورت کلی جستجو نمایید، سپس مدل دستگاه خود را به جستجوی مربوطه اضافه کنید.
۱۳. حل مشکل ویندوز ۷ و تداخل ReadyBoost
نسخه: ویستا، ۷
کامپیوتر شما در هر لحظه فقط میتواند از یک دستگاه ReadyBoost استفاده کند. همچنین بعضی از کامپیوترها با فلش مموریهای داخلیای عرضه میشوند که برای استفاده از ReadyBoost پیکربندی شدهاند.
برای حل این مشکل روی منوی استارت کلیک و بعد روی Computer کلیک راست کنید. سپس گزینهی Manage را انتخاب نموده، آنگاه برای تایید وجود این درایو از بخش Storage به Disk Management بروید. در آنجا به دنبال برنامهای تحت عنوان Intel Turbo Memory Console بگردید (در بخش Search Box از منوی استارت، عبارت Intel را تایپ کنید) و آن را باز نمایید تا درایور داخلی مذکور غیرفعال شود.
۱۴. به خاطر سپرده نشدن تنظیمات پوشهها
نسخه: XP، ویستا، ۷
اگر به این نتیجه رسیدید که دیگر نمیتوانید پوشهها را طوری تنظیم کنید که به همان شکلی که مدنظر شماست به نظر برسند و عمل کنند، راهحل این مشکل در ویرایش دو کلید فرعی رجیستری – BagMRU و Bags – خلاصه میشود که در دو مسیر مجزا قرار دارد: Shell و ShellNoRoam که در بخش HKEY_ CURRENT_USER\Software\ Microsoft\Windows قرار گرفته است.
اگر فکر میکنید این روش خیلی مشکل است، نگران نباشید، کافی است ابزار Microsoft Fix It Center را باز کرده و بخش مربوط به Diagnose and repair Windows Files and Folder Problems را اجرا کنید. این کار باعث میشود از انجام بخش سخت ماجرا خلاص شوید.
۱۵. ریبوت شدن مکرر کامپیوتر
نسخه: XP، ویستا، ۷
اگر کامپیوتر شما بعد از نشان دادن صفحهی آبی به طرز غیرمنتظرهای ریاستارت میشود، مشکلی که با آن مواجه هستید به خطای STOP موسوم است. اگر این اتفاق مدام تکرار میشود باید آن را شناسایی کنید.
اگر از ویندوز ویستا یا ۷ استفاده میکنید، میتوانید از منوی بوتی که ظاهر میشود جلوی ریاستارت شدن خودکار سیستم عامل را بگیرید؛ اگر از ویندوز XP استفاده میکنید، از منوی استارت روی My Computer کلیک راست کرده و بعد از باز کردن پنل Properties به زبانهی Advanced بروید. حالا از بخش Startup and Recovery روی گزینهی Settings کلیک کرده و تیک Automatically restart را بردارید.
وقتی خطای STOP به وجود میآید، صفحهی آبی رنگی با جزئیات پیغام خطا را مشاهده میکنید؛ اطلاعات و فایلهای مربوطه و کد خطای آن را یادداشت کنید. سپس جزئیات آن را در اینترنت جستجو کنید تا به جواب برسید.
۱۶. مسدود شدن برنامههای استارتآپ
نسخه: XP، ویستا، ۷
اگر بعد از بالا آمدن ویندوز با این پیغام روبرو شدید، این یعنی یکی از برنامههایی که قرار بوده اجرا شود میخواهد با دسترسیهای بالاتری کار کند. این اتفاق بیشتر برای برنامههای قدیمی رخ میدهد، بنابراین یا باید برنامه را آپدیت کنید یا از یک برنامهی جایگزین استفاده نمایید.
روی پیغام کلیک راست کنید، گزینهی Run blocked program و بعد برنامهی مذکور را انتخاب نمایید. سپس وقتی از شما خواسته شد روی Continue کلیک کنید.
۱۷. حل مشکلات ویندوز ۷ برای اشتراکگذاری فایل
نسخه: XP، ویستا، ۷
مطمئن شوید که کامپیوترها در یک شبکه و گروه کاری قرار داشته باشند (از منوی استارت روی Computer کلیک راست کرده و Properties را انتخاب کنید). حالا ببینید قابلیت File and Printer Sharing فعال است یا نه.
اکنون به سراغ بخش Network and Sharing Center بروید و مطمئن شوید که مدل شبکهی دستگاه شما Home یا Work باشد. در ویندوز ۷ گزینهی homegroup and sharing options را انتخاب و advanced sharing settings را تغییر دهید؛ در ویندوز XP روی یکی از پوشهها کلیک راست کرده و از بخش Properties به زبانهی Sharing بروید.
علاوه بر این در ویندوز ویستا یا ۷، قابلیت اشتراکگذاری فایل تحت حفاظت گذرواژه را غیرفعال نموده و مطمئن شوید که فایروال سدی بر سر راه شبکهی شما نیست.
۱۸. خطای مسدود بودن دسترسی در فایلهای سیستمی
نسخه: XP
تا چندی قبل برای سروکله زدن با خطاهای مربوط به فایلهای سیستمی یا رجیستری باید ابزار مخصوصی را دانلود و اسکریپت پیچیدهای را در آن اجرا میکردید.
اما حالا میتوانید این مشکل را با دانلود ابزار اصلاحیِ خودکاری که برای آن طراحی شده از لینک http://go.microsoft.com/?linkid=9730795 برطرف کنید.
۱۹. خطای کمبود ظرفیت آزاد حافظه
برای حل این مشکل باید مطمئن شوید ویندوز طوری تنظیم شده که بتواند تنظیمات حافظهی مجازی را مدیریت کند؛ کنترل پنل سیستم را باز کرده و به Advanced system settings یا زبانهی Advanced بروید.
سپس از بخش Performance روی Settings کلیک کنید، Advanced را انتخاب و بعد روی Change کلیک نمایید. اکنون باید (در ویندوز ویستا یا ۷) گزینهی Automatically manage paging file for all drives و (در ویندوز XP) گزینهی System managed size را انتخاب کنید، سپس اگر لازم بود پس از ثبت تغییرات، دستگاه را ریبوت نمایید.
۲۰. حل مشکل قطع شدن صدای ویندوز ۷ و ویستا
نسخه: XP، ویستا، ۷
قبل از این که به سراغ ابزار Microsoft Fix It Center بروید، از کنترل پنل وارد بخش Sound یا Sounds and Audio Devices شوید.
حالا به زبانهی Playback یا Audio بروید، و مطمئن شوید که دستگاه به صورت پیشفرض تنظیم شده باشد، اگر چنین نبود، آن را از لیست مربوطه انتخاب کنید تا مشکل برطرف گردد.
۲۱. ایجاد دیسک ترمیم برای حل مشکلات ویندوز ۷
نسخه: ۷
اگر دیسک نصب ویندوز را در اختیار ندارید، منوی استارت را باز، عبارت backup را تایپ و ابزار Backup and Restore را اجرا کنید.
گزینهی Create a system repair disc را انتخاب کرده و آن را بر روی یک CD یا DVD رایت کنید تا به امکان ترمیم دستگاه دست یابید.
۲۲. GPEDIT کجاست؟
نسخه: XP، ویستا
اگر ابزار gpedit.msc در ویرایش خانگی ویندوز شما گم شده، و از ویندوز XP استفاده میکنید، برای حل مشکل خود میتوانید به این صفحه مراجعه و از آموزشهای جایگزین آن کمک بگیرید.
اما اگر از ویرایش خانگی ویندوز ویستا استفاده میکنید، میتوانید یک صفحهگستردهی اکسل که تنظیمات مختلف در آن ذخیره شده را از اینجا دانلود کنید.
۲۳. مشکلات ویندوز ۷ مربوط به System Restore
نسخه: XP، ویستا، ۷
نقاط ریستور به این شکل طراحی شدهاند که هر نقطه فقط تغییرات جدیدتر نسبت به نقطهی قبل را ذخیره میکند، بنابراین نقاط قدیمی متکی بر نقاط جدید کار میکنند؛ اگر یکی از این نقاط خراب شود، نقطههای قبلی هم از دست میروند. این یعنی هر چه یک نقطهی ریستور قدیمیتر باشد، احتمال خراب شدن آن بیشتر است، پس بهتر است بیشتر به نقاط ریستور جدید تکیه کنید.
از مسیر Start > All Programs > Accessories > System tools ابزار Disk Cleanup را اجرا کنید، و اگر چیزی از شما پرسیده شد گزینهی all users را انتخاب نمایید. حالا به جز جدیدترین نقطهی ریستور، همهی چیزهایی که در زبانهی More Options وجود دارد را حذف کنید. اگر با خطا روبرو شدید، یک بار بخش System Restore را غیرفعال و همهی نقاط ریستور را حذف نمایید، سپس مجدداً آن را فعال کنید.
برای ویندوز XP از این ابزار استفاده کنید؛ برای ویندوز ویستا و ۷ بخش System Protection را باز کرده، تیک همهی گزینهها را بردارید و روی Turn off System Restore کلیک کنید. حالا دوباره درایو سیستم را انتخاب و روی Apply کلیک نمایید تا تغییرات اعمال شود.
اگر با خطا روبرو شدید، یا System Restore به خوبی کار نکرد، میتوانید از این راهنما کمک بگیرید.
۲۴. حل مشکل ویندوز و ریز بودن نوشتهها
نسخه: XP، ویستا، ۷
اگر نمیتوانید به راحتی متنهای روی صفحه را بخوانید، کافی است روی دسکتاپ کلیک راست کرده و Personalization یا Properties را انتخاب کنید. در ویندوز ۷ روی Display، در ویندوز ویستا روی Adjust font size (DPI) کلیک نمایید، و در ویندوز XP بعد از رفتن به زبانهی Settings، گزینهی Advanced را انتخاب کنید.
حالا اندازهی متنها را تا اندازهی دلخواه خود بزرگ کرده و در صورت نیاز سیستم را ریبوت کنید. ممکن است برخی برنامهها خطا بدهند، در این صورت باید روی برنامههای مذکور کلیک راست کرده، گزینهی Properties را انتخاب کنید، به زبانهی Compatibility بروید و بعد تیک Disable display scaling on high DPI settings را بزنید.
۲۵. مشکلات نمایش ویدیو در ویندوز ۷ و ویستا
نسخه: XP، ویستا، ۷
آیا نمایشگر شما در هنگام نمایش تصاویر خیلی روشن یا تاریک است، یا تعادل رنگهای آن به هم ریخته؟ علت این اتفاق این است که گرافیک دستگاه به جای Overlay ویندوز از یک Overlay خاص استفاده میکند.
برای حل این مشکل روی دسکتاپ کلیک راست کرده و به دنبال گزینهی Nvidia یا ATI بگردید؛ اگر این گزینه وجود نداشت، از گزینهی Personalization یا Properties استفاده کنید. حالا Settings یا Display Settings را انتخاب و به دنبال زبانهای با عنوان ویدیو یا Advanced بگردید.
وقتی آن را پیدا کردید، مطمئن شوید که تنظیمات ویدیو نه با آداپتور گرافیک، که با تنظیمات پلیر هماهنگ باشد. وقتی این کار را انجام دادید، تنظیمات خود را ذخیره کنید تا مشکل برطرف شود.
۲۶. استفاده از Event Viewer
نسخه: ویستا، ۷
ویندوز همهی اتفاقات مهم سیستم از جمله خطاها و هشدارها که برای مشکلیابی ایرادات دستگاه مفید هستند را ثبت میکند. دکمههای Windows + R را فشار داده، عبارت eventvwr.msc را تایپ و اینتر کنید. حالا در پنجرهای که باز میشود روی یکی از لاگها کلیک نمایید.
گزینهی Filter Current Log را انتخاب نموده، تیک Critical، Error و Warning را بزنید و روی OK کلیک کنید. یکی از رویدادهایی که در حوالی زمان بروز مشکل شما رخ داده را انتخاب نمایید: هر رویداد اطلاعات بیشتری دربارهی مشکل شما ارائه میکند. اگر لینکی برای بررسی آنلاین اطلاعات وجود دارد روی آن هم کلیک کنید.
بعضی از رویدادها برخلاف بیشتر آنها حاوی اطلاعات خاصی نیستند؛ حتی شاید بتوانید به راهکارهای احتمالی بربخورید، اما اگر راهکاری پیدا نکردید، اطلاعات مربوطه را یادداشت کرده و آن را گوگل کنید.
۲۷. اصلاح مشکل کار نکردن Reliability Monitor در ویندوز ویستا
نسخه: ویستا
اگر Reliability Monitor آپدیت نمیشود، Event Viewer را باز کرده، بخش Windows Logs را بسط دهید، روی System کلیک راست کرده و Clear Log > Clear را انتخاب کنید.
از کادر جستجوی منوی استارت به دنبال Task Scheduler بگردید و آن را باز کنید. View > Show Hidden Tasks را انتخاب و Task Scheduler Library > Microsoft > Windows > RAC را بسط دهید.
وقتی RAC انتخاب شد، از پنل وسط صفحه روی RACAgent کلیک کرده و Run را انتخاب کنید. اکنون وضعیت آن به حالت Running تغییر میکند؛ این یعنی Reliability Monitor دوباره با موفقیت در حال اجراست.
۲۸. Event Viewer و ویندوز XP
نسخه: XP
همانطور که در مورد ۲۶ گفته شد، Event Viewer را باز کنید. حالا از لیست سمت چپ یک لاگ انتخاب و به مسیر View > Filter بروید.
اینجا تیک Information را بزنید و روی OK کلیک کنید تا همهی هشدارها و خطاها نمایش داده شود. اکنون لاگها را بررسی کنید تا ببینید در پشت صحنه چه اتفاقی افتاده است.
۲۹. تغییر رزولوشن Safe Mode
نسخه: XP، ویستا، ۷
خیلی از فرآیندهای مشکلیابی در Safe Mode انجام میشود، اما به عقیدهی خیلیها کار کردن با رزولوشن پیشفرض Safe Mode کمی مشکل است.
خوشبختانه ترفند سادهای وجود دارد که با کمک آن میتوانید کاری کنید رزولوشن Safe Mode افزایش یابد.
مرحله ۱. وارد Safe Mode شوید
کامپیوتر خود را ریاستارت کرده و دکمهی F8 را فشار دهید. وقتی از شما خواسته شد، Safe Mode را انتخاب کرده و وارد حساب کاربریتان شوید. در صورتی که گزینهی System Restore به شما نشان داده شد، آن را انتخاب نکنید.
مرحله ۲. به سراغ بخش Display Settings بروید
روی دسکتاپ کلیک راست کرده و (در XP) Properties یا (در ویستا و ۷) Personalize را انتخاب کنید. حالا روی Display Settings کلیک نمایید و به مسیر Advanced > Adapter tab > List All Modes بروید.
۳. یک رزولوشن جدید انتخاب کنید
از لیست موجود یک رزولوشن بالاتر انتخاب کنید. اگر صفحه خوانا بود، روی OK کلیک نمایید؛ در غیر این صورت دوباره روی List All Modes بزنید تا یک رزولوشن دیگر انتخاب کنید.
۳۰. حذف شبکهی بیسیم
نسخه: XP، ویستا، ۷
اگر بخواهید تنظیمات فعلی شبکهی Wi-Fi خود را پاک کنید، باید چه کار کنید؟
در ویندوز ویستا و ۷ باید به بخش Network and Sharing Center بروید و روی Manage wireless networks کلیک کنید، سپس یکی از موارد موجود را انتخاب و آن را حذف نمایید.
اگر از ویندوز XP استفاده میکنید و میخواهید شبکههای بیسیم خود را مدیریت کنید، روی Change the order of preferred networks کلیک و شبکههای ناخواسته را حذف نمایید.
۳۱. آمادهسازی دسکتاپ
نسخه: ویستا، ۷
گاهی اوقات وقتی وارد حساب کاربریتان میشوید، ویندوز قاطی میکند و پیغام Preparing your desktop را نشان میدهد. این پیغام یعنی سیستم عامل در حال آماده کردن یک پروفایل کاربری موقت است.
در این مواقع باید دکمههای Ctrl + Alt + Del را فشار دهید. اگر خوش شانس باشید میتوانید از سیستم خارج شده و دوباره به حساب کاربریتان وارد شوید. این خطا زمانی رخ میدهد که خیلی سریع بخواهید بعد از نمایش صفحهی خوشآمدگویی ویندوز وارد سیستم شوید. بنابراین بهتر است قبل از وارد کردن گذرواژه حدود ۱۰ ثانیه صبر کنید.
۳۲. بالا نیامدن ویندوز
نسخه: ویستا، ۷
اگر ویندوز شما بالا نمیآید، دیسک نصب آن را داخل سیستم قرار دهید و کامپیوتر را ریاستارت کنید. سپس وقتی از شما خواسته شد، سیستم را از روی CD بالا بیاورید. آنگاه زبان را انتخاب کرده، روی Next کلیک کنید، و بعد Repair your computer را انتخاب نمایید.
ویندوز سعی میکند سیستم عامل شما را شناسایی کند، اگر عملیات موفق بود، روی Startup Repair کلیک کنید تا سیستم ترمیم و مشکل برطرف شود. البته این کار همیشه در مرتبهی اول موفقیتآمیز نیست، بنابراین اگر ویندوز هنوز بالا نمیآید، یک بار دیگر همین کار را تکرار کنید تا ببینید مشکلتان برطرف میشود یا نه.
۳۳. مرتبسازی منوی استارت
نسخه: XP
آیا تا به حال به این توجه کردهاید که ترتیب آیتمهای منوی استارت در ویندوز XP مدام به هم میریزد؟
برای حل این مشکل به Start > All Programs بروید و از منوی کلیک راست گزینهی Sort by Name را انتخاب کنید. سپس Registry Editor را باز کرده و به مسیر HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\MenuOrder بروید.
وقتی MenuOrder را انتخاب کردید، به منوی Edit > Permissions بروید. روی دکمهی Advanced کلیک کرده و تیک گزینهی Inherit from parent the permission entries… را بزنید. حالا وقتی از شما پرسیده شد روی Copy و بعد OK کلیک کنید تا پنجرهی Advanced Security Settings بسته شود.
اکنون نام کاربری خود را از لیست موجود انتخاب و بعد از برداشتن تیک Allow از بخش Full Control (به تیک گزینهی Read کاری نداشته باشید)، روی Apply کلیک کنید. در آخر گروه Administrators را انتخاب و همین مراحل را تکرار نمایید.
۳۴. باز شدن فایلها با برنامههای اشتباهی
نسخه: XP، ویستا، ۷
اگر نوع خاصی از فایلها با برنامهی مربوط به خودش باز نمیشود، روی آن فایل کلیک راست کرده و از منوی Open with > Choose Program استفاده کنید.
در پنجرهای که باز میشود، برنامهی مورد نظر خود را از لیست موجود انتخاب کنید (اگر برنامه وجود ندارد از دکمهی Browse استفاده نمایید)، و مطمئن شوید تیک Always use the selected program… خورده باشد. سپس روی OK کلیک کنید. این کار باعث میشود تنظیمات شما ذخیره شود.
۳۵. عدم امکان مشاهدهی نشانگر موس در Media Center
نسخه: ویستا، ۷
اگر نشانگر موس در حالت تمام صفحهی Windows Media Center نمایش داده نمیشود، باید قابلیت دنبالهی موس را غیرفعال کنید.
برای انجام این کار به Mouse Control Panel بروید، وارد زبانهی Pointer Options شوید، و بعد تیک گزینهی Display pointer trails را بردارید.
۳۶. خراب شدن حساب کاربری
نسخه: XP
اگر حساب کاربری شما خراب شده است – یعنی نمیتوانید وارد آن شوید، یا ویندوز همیشه پروفایل کاربری موقت میسازد – باید تکنیکهایی را که در مورد بعدی توضیح میدهیم به کار بگیرید تا بتوانید این مشکل را حل کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید از این راهنما http://support.microsoft.com/kb/811151 کمک بگیرید.
۳۷. انتقال حساب کاربری
نسخه: XP، ویستا، ۷
برای انتقال فایلها و تنظیمات به حساب کاربری جدید، کامپیوتر را ریاستارت کرده و دکمهی F8 را فشار دهید تا وارد منوی بوت شوید. سپس به حالت Safe Mode بروید.
اینجا با حساب کاربری Administrator اصلی وارد سیستم شده و بعد از رفتن به User Accounts Control Panel، یک حساب کاربری جدید با دسترسیهای مدیریتی بسازید. حالا با کمک گزینهی Log off در منوی استارت از سیستم خارج شده و با حساب کاربری تازهی خود وارد شوید. وقتی این کار را کردید، دوباره از سیستم خارج شده و به عنوان Administrator وارد شوید.
اکنون از منوی استارت روی Computer کلیک راست کرده، و (در ویندوز ویستا و ۷) به مسیر Properties > Advanced system settings رفته یا از بخش Properties به زبانهی Advanced بروید. سپس از قسمت User Profiles روی Settings کلیک کرده، پروفایل کاربری فعلی خود را انتخاب نموده و روی Copy To کلیک کنید.
در این مرحله روی Browse کلیک کنید تا بتوانید پوشهی جدید حساب کاربریتان را از بخش C:\Users یا C:\Documents and Settings انتخاب نمایید. سپس دو بار روی OK کلیک کنید، هشدار مربوطه را بخوانید و Yes را انتخاب نمایید. با این کار پروفایل تنظیمات و فایلهای پروفایل قدیمی شما به حساب کاربری جدیدتان منتقل میشود. اکنون میتوانید دستگاه را ریبوت کرده و در حالت عادی وارد ویندوز شوید.
۳۸. گلیچ Safely Remove Hardware
نسخه: XP، ویستا، ۷
اگر درایو داخلی شما به شکل صحیح به عنوان یک گزینه در بخش Safely Remove Hardware لیست نشده، این اشکال گلیچی است که فقط برای برخی مادربردها از جمله چیپستهای انویدیا رخ میدهد.
خوشبختانه از طریق یک ترفند سادهی رجیستری میتوانید این درایو را حذف نمایید. برای انجام این کار Registry Editor را باز کرده و به مسیر HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Services\nvata بروید، سپس از منوی Edit > New > DWORD value استفاده کنید.
در پنجرهای که باز میشود، عبارت DisableRemovable را در کادر New Value #1 تایپ کرده و اینتر بزنید، سپس دو بار روی DisableRemovable کلیک کنید. حالا مقدار آن را به ۱ تغییر داده و کامپیوتر خود را ریاستارت نمایید تا گلیچ مربوطه برطرف شود.
۳۹. ابزار Problem Reports and Solutions
نسخه: ویستا
در ویندوز ویستا Action Center وجود ندارد، اما ابزار دیگری در دسترس است. کافی است در نوار جستجوی منوی استارت عبارت problem را جستجو کنید. برای دیدن لیست کامل مشکلات فعلی و قبلی سیستم باید روی گزینهی View Problem History کلیک نمایید. سپس OK را انتخاب و از بخش Tasks بر روی گزینهی Check for new solutions کلیک کنید.
با این کار ویندوز ویستا همهی مشکلاتی که لیست شده را آپلود میکند. اگر از شما خواسته شد، برای پیدا کردن راهکارهای جدید اطلاعات بیشتری ارسال کنید. در صورتی که خوش شانس باشید، به شما گفته میشود که راهکارها پیدا شده و با کلیک روی آنها میتوانید جزئیات مربوطه را ببینید. همچنین شاید از شما خواسته شود که آپدیتی را نصب کرده، یا کار خاصی انجام دهید، یا به سایت خاصی بروید.
۴۰. پاکسازی صف چاپ و مشکلات چاپ در پرینتر ویندوز ۷
نسخه: XP، ویستا، ۷
برای پاکسازی صف چاپ کافی است از بخش Printers and Faxes (یا Devices and Printers در ویندوز ۷) روی چاپگر خود دو بار کلیک کنید و Printer > Cancel all Documents (یا Purge all Documents) را انتخاب نمایید. اگر این روش جواب نداد، روش زیر را امتحان کنید.
دکمههای Windows + R را فشار داده، services.msc را تایپ کنید و اینتر بزنید. روی Print Spooler کلیک راست کنید، و گزینهی Stop را انتخاب نمایید. سپس C:\Windows\ System32\spool\PRINTERS را انتخاب و محتویات آن را حذف کنید.
در انتها دوباره روی Print Spooler کلیک راست کرده و Start را انتخاب کنید.
۴۱. حل مشکل ویندوز به صورت باز نشدن Help and Support
نسخه: XP
ابتدا از بخش Start > Run عبارت helpctr –regserver را تایپ کرده و اینتر بزنید. اگر این روش کارساز نبود، این اسکریپت VBS را دانلود و اجرا کنید تا فایلهای رجیستری Help and Support ریست شود.
اگر این کار هم جواب نداد، دوباره به Start > Run بروید و عبارت regsvr32/uhhctrl.ocx را تایپ و اینتر کنید.
در مرحلهی بعدی باید Help and Support را مجدداً نصب کنید. پس Start > Run را باز، عبارت %windir%\inf را تایپ و اینتر نمایید. آنگاه روی pchealth.inf کلیک راست کرده و Install را انتخاب کنید. ممکن است برای انجام این کار به دیسک نصب ویندوز نیاز داشته باشید.
اگر بعد از انجام همهی این کارها هنوز بخش Help and Support کار نمیکند، به آدرس www.kellys-korner-xp.com/top10faqs2.htm مراجعه کنید. در این صفحه تکنیکهای بیشتری ارائه شده که بسته به نوع خطایی که دریافت میکنید میتوانید آنها را امتحان نمایید.
۴۲. باز شدن بخش جستجو با دو بار کلیک
نسخه: XP، ویستا، ۷
اگر نمیتوانید با دو بار کلیک کردن درایوها را باز کنید، باید روی درایو C: کلیک راست کرده و بررسی کنید که گزینهی Search به صورت برجسته باشد. اگر این گزینه برجسته باشد یعنی به عنوان گزینهی پیشفرض انتخاب شده است.
برای حل مشکل مذکور کافی است در Start > Run عبارت regsvr32/i shell32.dll را تایپ کرده و اینتر بزنید.
۴۳. مشکلات درایو CD/DVD
نسخه: XP، ویستا، ۷
بسیاری از مشکلات مربوط به دیسکها به نرمافزارهای رایت اطلاعات بر روی دیسک برمیگردد. اگر اخیراً برنامهی جدیدی نصب کردهاید، آن را حذف نموده و مجدداً شرایط را بررسی کنید. از طرف مقابل، اگر اخیراً برنامهای را حذف کردهاید، وبسایت آن را بررسی کنید و به دنبال ابزاری برای پاکسازی اطلاعات باقیمانده از آن باشید.
برای مثال، ابزار Nero General Clean شاید بتواند مشکل شما را حل کند. اگر هیچ روشی جواب نداد، ابزار Microsoft Fix It Center را اجرا کرده، Playing and burning CDs, DVDs, and Blu-ray Discs را انتخاب و روی Run کلیک کنید. با این کار بخش عمدهای از مشکلات مربوط به رایت دیسک برطرف میشود.
۴۴. شیوه حل مشکل خالی بودن مانیتور دوم در ویندوز
نسخه: XP، ویستا، ۷
اگر نمایشگر ثانویهای به کامپیوتر خود وصل کردهاید ولی تصویری بر روی آن دریافت نمیکنید، ابتدا سعی کنید موس خود را بر روی آن تکان دهید. اگر تصویر آمد، به بخش تنظیمات نمایش بروید (مورد ۲۵ را ببینید) و به دنبال بخش نمایش چندگانه بگردید. وقتی آن را پیدا کردید، مطمئن شوید که نمایشگرهای شما به صورت Duplicate تنظیم شده باشد، نه Extend.
۴۵. Sticky keys
نسخه: XP، ویستا، ۷
اگر بعضی دکمهها مثل Shift عجیب و غریب عمل میکنند، ممکن است یکی از قابلیتهایی دسترسیپذیری ویندوز مثل Sticky Keys را فعال کرده باشید. عبارت accessibility را جستجو کرده و آن را باز کنید تا گزینهی مذکور را غیرفعال نمایید.
۴۶. بالا نیامدن درایو بوت
نسخه: XP
این خطا به معنای از بین رفتن ویندوز شماست، اما اگر دیسک نصب سیستم عامل را در اختیار داشته باشید شاید بتوانید مشکل آن را برطرف کنید. اگر این دیسک را دارید، سیستم را از روی آن بالا بیاورید و در صورتی که از شما پرسیده شد، گزینهی Recovery Console را انتخاب کنید.
اگر لازم بود دکمهی ۱ را فشار دهید تا وارد سیستم شده و بعد دو بار اینتر بزنید تا از مرحلهی گذرواژه عبور کنید.
وقتی خط فرمان ظاهر شد، chkdsk /r را تایپ کرده و اینتر بزنید تا خود ویندوز به دنبال خطاها بگردد و در صورت امکان آنها را برطرف کند. اگر خطاهای مربوطه پیدا و رفع شود، میتوانید دوباره وارد سیستم شوید.
۴۷. حذف محدودیتها
نسخه: XP، ویستا، ۷
گاهی اوقات امکان دسترسی به بخشهای مهم سیستم مثل Task Manager و Registry Editor را ندارید. سادهترین روش برای رفع این محدودیتها استفاده از ابزار Virus Effect Remover است.
اگرچه این برنامه طراحی شده تا اثر ویروسها را از بین ببرد، اما میتواند دسترسی شما به ابزارهای سیستمی را مجدداً فراهم کند. برای استفاده از این برنامه آن را نصب کرده و در صورت نیاز به Safe Mode بروید، سپس برنامه را اجرا کرده و اصلاحات مدنظر خود را انجام دهید.
۴۸. کپی نشدن اطلاعات در کارت حافظه
نسخه: XP، ویستا، ۷
اگر در هنگام کپی کردن فایلها به کارت حافظه خطایی با شرح ۰x80070052: the directory or file cannot be created دریافت میکنید، راهی جز فرمت کردن کارت حافظهی خود ندارید.
۴۹. کار نکردن Windows Help Program
نسخه: ویستا، ۷
بعضی از برنامههای قدیمی از نسخهی از رده خارجشدهی Windows Help Program استفاده میکنند که به صورت پیشفرض در ویندوز ویستا یا ۷ وجود ندارد.
اگر نمیتوانید فایل راهنمای برنامهها را باز کنید، ناچارید فایلهای مورد نیاز خود را به صورت دستی دانلود کنید، یا از لینک http://support.microsoft.com/kb/917607 استفاده نمایید.
۵۰. نصب نشدن آپدیتهای ویندوز
نسخه: XP، ویستا، ۷
اگر آپدیتی نصب نمیشود یا دائماً به عنوان آپدیت ظاهر میشود، شمارهی KB آن را یادداشت کنید. سپس به آدرس www.microsoft.com/downloads بروید و آن را در کادر جستجوی مربوطه وارد کنید تا نصاب مجزای آن را بیابید.
حالا نصاب را در کامپیوتر خود ذخیره کنید، سیستم را به حالت Safe Mode ببرید و از آنجا آن را نصب نمایید. با این کار مشکل شما حل شده و دیگر آپدیت مذکور را مشاهده نخواهید کرد.
۵۱. Problem Steps Recorder
اگر میخواهید مشکل خود را به یک متخصص یا دوست خود نشان دهید، منوی استارت را باز، عبارت problem steps را تایپ و روی Record steps to reproduce a problem کلیک کنید.
این ابزار به شما اجازه میدهد تا کارهایی که بر روی کامپیوتر انجام میدهید را ذخیره کنید و در صورت نیاز آن را برای فرد دیگری ارسال نمایید.
۵۲. خاموش نشدن کامپیوتر
اکثر مشکلات مربوط به خاموش کردن کامپیوتر با کمک آپدیتهای ویندوز یا سرویس پکها برطرف میشود، بنابراین قبل از هر کاری ابتدا مطمئن شوید که سیستم بهروز باشد. سپس ببینید چه چیزی باعث هنگ کردن سیستم شما شده؛ اگر میتوانید پروسه یا برنامهای را پیدا کنید، آن را (با استفاده از Task Manager) ببندید تا مشکل برطرف شود. سپس در اینترنت جستجو کنید تا راهحل دائمی مشکل خود را بیابید.
در بخش ۵۲ شما در مورد مشکلاتی پیرامون خاموش نشدن کامپویتر اطلاعاتی کسب کردید اما معضل روشن نشدن لپ تاپ و کامپیوتر، بغرنج تر از خاموش نشدن است. برای مشاهده شیوه های حل مشکل روشن نشدن کامپیوتر کلیک کنید
اگر برنامهی مذکور با بالا آمدن ویندوز اجرا میشود، آن را غیرفعال کنید. در صورتی که نمیتوانید مشکل را پیدا کنید، برای کسب اطلاعات تخصصی به آدرس http://support.microsoft.com/kb/308029 بروید؛ این راهنما برای ویندوز XP نوشته شده، ولی خیلی از بخشهای آن بر روی ویندوز ویستا یا ۷ هم قابل اعمال است.
امیدواریم که با کمک این شیوه ها توانسته باشید، به ساده ترین شکل، مشکل ویندوز خود را شناسایی کنید و بعد در صدد رفع آن ها با این آپشن ها برآیید.
در صورتی که تجربه ارزشمندی در این باره دارید، ان را در بخش نظرات همین وب سایت بنویسید.
Comments are closed.
سلام
ببخشید من ویندوز8 نصب کردم ولی درایو سی دی و ندارم یعنی داشتم ولی وقتی خاموش کردم و دوباره روشن کردم دیگه نبود لطفا یخورده سریع جواب بدین منتظرم؟!!!
سلام . وقتی چند یوزر داریم چکار کنیم که از طریق درایو سی به دسک تاپ بقیه یوزر ها دسترسی نداشته باشیم.هر دو یوزر ادمین هستند.
سلام
ویندوز کامپوترمو عوض کردم سون ریختم ولی صداش در نمیاد
دیوایس منیجر هم رفتم کارت صدا وصله
ایراد از باند هم نیست باندها کار میکنن
ایراد از کجاست؟
لبتاپ من هیچ برنامه ای را باز نمی کند
باسلام
من در ویندوز 7 وقتی IEرو باز میکنم میخوام تمام صفحه رو بگیرد اما نمیشه حتما خودم باید صحفه رو بزرگ کنم .لطفا منو راهنمایی کنید
با تشکر از سایت خوب شما
سلام. روز خوش. ببخشید می خواستم بدونم چرا کیبورد قطع شده!! من دو روز هست که کیبورد لپ تاپم در محیط ویندوز کار نمی کند و روی اینترنت فقط کار می کند!! خیلی برایم عجیب است. می تونید من رو راهنمایی کنید که چطور درستش کنم؟
با عرض سلام نمیدونم چرا تازگیا ویندوز رایانه من پس از ریستارت کردن همه تغییراتی را که قبل از ریستارت ایجاد کردم اعم از انتقال فایل یا دیلیت فایل دوباره به حالت اول باز میگردد لطفا راهنمایی کنید متشکر
با سلام ویندوز 7 به تازگی نصب کردم وقتی بالا میاد اشکال در دیسک گزارش میده یه دکمه ای می زنم رد میکنه این گزارش رو و بالا میاد یک سی دی بازی که اخیرا خواستم نصب کنم با این که فضای کافی در درایو c هست پیغام میده فضا وجود ندارد چه باید کرد؟ممنون
با سلام و خسته نباشید.
یه مشکلی که باهاش روبرو هستم اینست که تا ویندوز بالا می آید یک پنجره باز می شود با نام registry editor. نمی دانم باید چه کنم؟ ممنون میشم اگر کمکم کنید.
در صورت امکان پاسخ را برایم میل کنید.
بسیار سپاسگزارم.
درایوموقع نصب ویندوز نیست
سلام ویندوز من 7 هستش راستش چند روزی هست که درایو c کامپیوتر پر شده و من نمیدونم باهاش چیکار کنم لطفا کمک کنید
یکبار از ابزارهای Cleanup استفاده کنید و در قدم بعدی هم ظرفیت فضای C رو افزایش بدید.
سلام خسته نباشید.من وقتی روی دسکتاپ راست می کنم گزینه set asa desktop background نیست.چکار کنم برای عوض کردن تصویر زمینه؟
سلام،
لطفاً سوالهاتون رو توی بخش http://soal.gooyait.com مطرح کنید تا سریعتر به جوابتون برسید.
باسلام استاد عزیز لطفا بفرمایید چرا برنامه ای که از روی ویندوز هفت پا کردم و سعی در دانلود آن فایل را مجداد دارم به من این خطا را میدهد . we,re sorry we unablereach paltalk at this time please try running the installer agein later
ارور werfault.exe موقع نصب بازی به خاطر چی هست چیکار باید بکنم ؟؟؟؟
سلام دوست عزیز،
لطفاً با مراجعه به تالار پرسش و پاسخ، سوال خودتون رو مطرح کنید تا سریعتر به جواب برسید.
ممنونم.
سلام خسته نباشید
ببخشید یه مشکل داشتم با ویندوز 7
اونم اینه که عکسارو تو آیکونش نشون نمیده حتما باید عکس رو باز کنم تا ببینم چیه
امیدوارم متوجه شده باشید منظورمو
لطفا راهنماییم کنید
سلام دوست عزیز،
لطفا از طریق تالار پرسش و پاسخ گویا آیتی، اقدام به طرح سوال خود کرده تا سریعتر به پاسخ مناسب برسید.
سلان من بعد از این که ویندوزمو دوباره نصب کردم هر نرم افزاری که نصب میکنم زبانش به شکل علامت سواله مثل این؟؟؟؟؟؟ باید چیکار کنم؟
سلام استاد گرامی چند روزی است که محتوای درایو یا پوشه ها دیده نمیشوند اکر در پوشه ای عکس باشد و من آن پوشه را باز کنم آن عکس ها یا فیلم ها دیده نمیشوند و فقط مجبورم آن ها را باز کنم تا ببینم چه هستند چه کنم ؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز،
لطفا از طریق تالار پرسش و پاسخ گویا آیتی، اقدام به طرح سوال خود کرده تا سریعتر به پاسخ مناسب برسید.
سلام من الان یک هفتس که با این پیغام روی کامپیوترم مشکل دارم وهر کار کردم نمیتونم این پیغام رو از بین ببرم واین مشکل از زمانی اغاز شد که من ویندوزم رو ابدیت کرد لطفا اگه میتونید راهنمایییم کنید ممنون
windows 7 build 7601 this copy is not genuine یا همون{{{{ویندوز ۷ ساخت ۷۶۰۱ این ویندوزکپی اصل نیست}}}}
سعید