معرفی ۷۸ ابزار برای نوشتن و نمایش کد های html ویژه طراحان ( قسمت سوم)
اهمیت کار طراحان سایت چنان زیاد است که خوشبختانه ابزار فراوانی برای کمک به این قشر هنرمند ایجاد شده و به طور رایگان یا پولی در دسترس افراد قرار گرفته است، البته نوع رایگان این ابزار بیش از هر موردی بوده است. از طرفی جمعیت خود طراحان نیز روز به روز در حال افزایش است چرا که آموزش های مقطعی این علم و هنر چندان تخصصی قشر خاصی نیست و با کمی علاقه می توان آن را آموخت.
در این سری ( سری سوم ) معرفی نرم افزارهای ویرایش و نمایش کد قالب برای طراحان ۱۰ مورد دیگر انتخاب کرده ایم که با هم آن ها را مرور می کنیم.
Online Markdown Editor
این نرم افزار هم یک برنامه رایگان است که برای تولید و نمایش کد های قالب و Html طراحی شده است. Online Markdown Editor نیز دارای یک پنجره دو قسمتی است که به راحتی می توانید کد های خود را به طور نوشتاری به سمت راست وارد و در سمت چپ هم خروجی html آن را مشاهده کنید. از جمله ویژگی های برتر Online Markdown Editor بهره مندی از امکان راهنمای سینتکس و دستورالعمل ها می باشد.
ReText
ReText نیز یک برنامه مناسب نوشتاری است که دارای تمام امکانات برای چنین ویرایشگری است. امکانات ReText را می توان نمایش زنده خروجی، امکان تب گذاری، ذخیره ی اتوماتیک، راهنمای دستورالعمل ها، پشتیبانی از css و…. در کنار این نهایتا کاربر می تواند کد ها را در گوگل داکیومنت ذخیره کند. به عبارتی می توان گفت این برنامه را می توان جزو برنامه های کامل نشانه گذاری و ویرایش کد محسوب کرد که با امکانات خود کار ویرایش و کد نویسی را برای کاربران راحت کرده است.
Wri.pe
Wri.pe یکی دیگر از برنامه های ساده و راحت و کاربر پسند است که برای کد های html بکار می رود، شما می توانید با Wri.pe به راحتی کد هایتان را بنویسید و با استفاده از قابلیت تاریخ گذاری و ذخیره این برنامه آنلاین محتوای خود را منظم ذخیره و در دراپ باکس به روز کنید.
Sublime Text
این برنامه هم یک مدل نشانه گذاری هوشمند و دقیق است که با محیط گسترده به شما کمک می کند تا در موارد لازم به طور دقیق با استفاده از خواص هوشمند، دستورالعمل ها را ایجاد یا تصحیح کنید. می توان گفت این برنامه از هوشمند ترین و حرفه ای ترین مدل محسوب می شود که برای کد های html کاربرد دارد. همچنین برنامه داری پلاگینی برای گسترش برخوردار است که می توانید از آن استفاده کنید.
MarsEdit
MarsEdit یک برنامه کاملا پویا برای بلاگ نویسی و انتشار است. با استفاده از MarsEdit شما قادر خواهید بود وب پیج ها و محتوای خود را تولید و ویرایش کنید و بعد از مشاهده نسخه خروجی، آن را در ورد پرس با استفاده از افزونه و پلاگین های آن منتشر کنید.
Scrivener
Scrivener هم یک برنامه قوی نشانه گذاری است که به شما کمک می کند به بهترین شکل کد های خود را وارد کرده و در هر قالبی که بخواهید ذخیره کنید. این برنامه امکان مشاهده خروجی را ندارد اما از ترکیب قواعد و دستورالعمل ها به خوبی بهره می برد. در واقع می توان گفت این ابزار بیشتر برای بهبود روند کد نویسی و استفاده از قواعد و دستور العمل ها بکار می رود و خروجی اهمیت زیادی در این میان پیدا نمی کند. اگر احساس می کنید می خواهید دستورالعمل و قواعد را به خوبی ترکیب کنید و نیاز به تمرین در این مورد دارید و تصمیم به کسب تجربیات فراوان دارید این برنامه بستر خوبی برای عملکرد شما محسوب می شود.
BlogEasy
BlogEasy هم یک ابزار کمکی برای وردپرس است که کاربر توسط آن محتوای خود را نوشته و بعد از استفاده از ویژگی های گسترده برای بکار گیری در متن مطلب را در وردپرس منتشر کند. این برنامه امکان مشاهده خروجی ها در فرمت های مختلف را داراست که می توان گفت برای نویسندگان وردپرس مناسب به نظر می رسد.
Notebooks for Mac
این ابزار هم یک برنامه مناسب برای کاربران مک است که ویرایشگری فوق العاده را در اختیار کار بر قرار می دهد . البته به خوبی می توان نتایج کد ها را در قالب html با ویژگی های متنوع و در قالب های مختلف مشاهده کرد. این برنامه دارای امکانی است که می توانید کد های نوشته شده را در بستر های مختلفی نظیر ورد پرس منتشر کنید .
Text Wrangler
TextWrangler هم یک برنامه نشانه گذاری قوی است که برای مک طراحی شده و قادر است با استفاده از دستورالعمل ها به راحتی بستری برای تولید کد شما فراهم آورد. این برنامه همچنین دارای رابط کاربری راحت در نصب و استفاده است که کاربران را راضی نگه داشته است.
Texts
این برنامه هم یک ویرایش گر عالی است که قادر است کد های نوشته شده شما را در قالب های مختلف نظیر html و word وpdf و… تولید کند. اگر گرفتن خروجی کد ها برایتان در نوع های مختلفی اهمیت دارد می توانید روی این برنامه حساب کنید.
در این مقاله به معرفی سومین گروه برنامه ها و ابزارهای مناسب کدنویسی برای طراحان پرداختیم. شما می توانید قسمت اول و قسمت دوم را با کلیک بر روی نام آن ها در زیر دسترسی پیدا کنید
معرفی ۷۸ ابزار برای نوشتن و نمایش کد های html ویژه طراحان ( قسمت اول)
معرفی ۷۸ ابزار برای نوشتن و نمایش کد های html ویژه طراحان ( قسمت دوم)
منتظر قسمت های بعدی این مقاله و سایر مقالات برای طراحی و طراحان سایت باشید.