چرا ثبت شرکت و برند در شروع کار مهم است؟
مؤسسه حقوقی نخستین ثبت تاکید کرد:
“بهتر است قبل از شروع فعالیت رسمی، شرکت و برند خود را ثبت کنید !!! چون ممکن است بعدا ضرر جبران ناپذیری را متحمل شوید“
این روز ها در جامعه ما کم و بیش جو،جو پیشرفت و راه اندازی کسب و کارهای متفاوت است.
جوانان باهوش و تحصیل کرده بدرستی می دانند که باید هر کاری را به موقع و اصولی انجام داد و مهم تر اینکه برای دریافت بهترین نتیجه باید کارهای تخصصی را به کاردان سپرد .
یکی از نیازهای هر کشوری برای پیشرفت و توسعه ، وجود کارآفرینان باهوش و با اراده است که با ایده های جدید و کاربردی خود همزمان با کسب درآمد ، برای سایر افراد جامعه نیز شغل ایجاد می کنند.
کم و بیش آغاز فعالیت استارت آپ های دانش بنیان را در ایران مشاهده می کنیم که به تازگی توسط جوانان خوش فکر راه اندازی شده است وبه سرعت مراحل پیشرفت و موفقیت را طی می کنند . به طوری که از یک کسب و کار یک یا دو نفره با سرمایه ای کم فعالیشان شروع می شود و در مدتی نسبتا کوتاه نه تنها پرطرفدار و پردرآمد می شوند ، بلکه نظر سرمایه گذاران داخلی و حتی خارجی را جلب می کنند.
به گزارش ویرلن ؛ در حال حاضر وب سایت ها و اپلیکیشن های پرطرفداری در حال فعالیت در ایران هستند که تا همین دو سه سال پیش تنها بصورت یک ایده بوده اند ، اما حالا بسیار محبوب و پرطرفدار شده اند و مورد استفاده میلیون ها نفر قرار گرفته اند .
در عین حال ایده های بسیاری هم بدلیل اینکه افراد شناخت کافی برای شروع و توسعه کار ندارند از بین می رود. بنابراین بهتر است با مراحل قانونی و حقوقی راه اندازی کسب و کار آشنا باشیم تا هر زمانی که ایده ای جالب داشتیم بتوانیم آن را عملی کنیم. البته هر روز باید برای کسب علم و مهارت نیز تلاش کنیم تا ما هم روزی صاحب یک کسب و کار پردآمد شویم.
اما هر شخصی اگر ایده ای برای کار داشته باشد از کجا باید شروع کند ؟
به طور کلی در این مقاله از ۰ تا ۱۰۰ شروع یک فعالیت اقتصادی رسمی در ایران را از نگاه حقوقی بررسی می کنیم:
مرحله اول : انتخاب نام مناسب برای فعالیت و ثبت شرکت (افراد غیرایرانی به کد فراگیر نیز نیاز دارند)
مرحله دوم : اخذ جواز کسب (در صورت نیاز با توجه به نوع فعالیت)
مرحله سوم : ثبت برند (در صورت نیاز با توجه به نوع فعالیت)
مرحله چهارم : تشکیل پرونده مالیاتی، پلمپ دفاتر،اخد کد اقتصادی و دریافت گواهی ارزش افزوده
مرحله پنجم : اخذ کارت بازرگانی (در صورت نیاز با توجه به نوع فعالیت)
سپس شروع فعالیت با خیالی آسوده
— انتخاب نام مناسب برای فعالیت و ثبت شرکت (افراد غیرایرانی به کد فراگیر نیز نیاز دارند)
در ابتدا می بایست باید برای فعالیتی که می خواهید انجام دهید نامی مناسب انتخاب کنید و به واسطه کمک مجریان ثبت شرکت، اقدام به ثبت شرکت مورد نظر خود نمایید:
ابتدا ۲ نوع از شرکت هایی که در ایران متقاضی بالایی برای ثبت دارند را نام می بریم :
- شرکت مسئولیت محدود
- شرکت سهامی خاص
اولین سوالی که پیش می آید این است که : سهامی خاص یا مسئولیت محدود ؟؟؟
شما می توانید در دو قالب سهامی خاص یا مسئولیت محدود اقدام به ثبت شرکت کنید. تفاوت اصلی این دو شرکت در تعداد اعضای آنها می باشد که در سهامی خاص حداقل ۳ نفر و در مسئولیت محدود حداقل ۲ نفر برای ثبت شرکت نیاز است.
- شرکت با مسئولیت محدود
شرکت با مسئولیت محدود، شرکتی است که بین دو یا چند نفر برای امور تجاری تشکیل شده و هر یک از شرکا بدون اینکه سرمایه به سهام یا قطعات سهام تقسیم شده باشد، فقط تا میزان سرمایه خود در شرکت، مسئول قروض و تعهدات شرکت است.
- شرکت سهامی خاص
ثبت شرکت سهامی خاص نوع دیگری از شرکت های تجاری می باشد. برای ثبت شرکت سهامی خاص حداقل تعداد اعضا و یا سهامداران ۳ نفر است. طبق باب سوم قانون تجارت با عنوان شرکتهای تجاری، شرکت سهامی خاص به شرکتی گفته میشود که تمام سرمایه آن به هنگام تأسیس، منحصرا به وسیله مؤسسین آن تشکیل شده است.
اگر بخواهیم اشرافی کلی بر روند ثبت شرکت داشته باشیم مراحل کار بدین صورت است که پس از اخذ مدارک هویتی متقاضی توسط مؤسسه نخستین ثبت و برابر اصل نمودن آنها، اقدامات لازم از سوی مؤسسه جهت ثبت شرکت مورد تقاضا انجام شده و حداکثر پس از ۱۴ روز کاری مدارک نهایی شرکت ثبت شده به همراه تمامی مستندات به متقاضی تقدیم می شود.
البته لازم به ذکر است که ثبت شرکت به تنهایی مجوز فعالیت محسوب نمی شود و اخذ مجوز مربوطه بسته به موضوع شرکت و نوع فعالیت شرکت الزامی می باشد.
برای دریافت اطلاعات کامل تر در مورد ثبت شرکت ، مراحل ثبت شرکت ، انواع شرکت و مدارک مورد نیاز به وبسایت مؤسسه مراجعه نمایید.
لازم به ذکر است افرادی که قصد انجام اعمال تجاری ندارند و مهارت و علاقه آنها در زمینه امور علمی و ادبی ، کارهای خیریه و … است، می توانند با اخذ مجوز در قالب مؤسسه شروع به فعالیت نمایند.
نکته : آیا فقط اشخاص ایرانی می توانند اقدام به ثبت شرکت نمایند؟
خیر، همه اشخاص غیرایرانی می توانند با انجام پیشنیاز های لازم و اخذ کد فراگیر اقدام به ثبت شرکت و فعالیت در ایران نمایند.
برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید با مشاورین ما تماس حاصل نمایید.
— اخذ جواز کسب (در صورت نیاز با توجه به نوع فعالیت)
بسته به اینکه کسب و کار شما صنفی یا غیرصنفی باشد، می بایست برای کسب و کارتان جواز کسب و فعالیت اخذ نمایید.
—- ثبت برند (در صورت نیاز با توجه به نوع فعالیت)
برند دقیقا به چه معناست ؟
برند، نام تجاری مخصوصی است که برای یک کسب وکار مطرح می شود .تمامی برندهای معروف دنیا ابتدا از یک ایده و اسم الهام گرفته و به مرور زمان به صورت گسترده بین مردم رواج یافته و همین نام تجاری منبع کسب درآمدهای هنگفتی شده است.
شما هم می توانید با انتخاب یک نام مناسب ، فعالیت و حرفه ی خود را رواج دهید و کالا یا خدمات خود را در دنیا مطرح کنید. نشان تجاری یا برند همان چیزی است که مخاطب ،صفات و ویژگی های آن را با دیدن ، شنیدن و حس کردن به صورت ذهنی ،دیداری و یا شنیداری در ذهن و قلب خود تداعی می کند.
در واقع برند شامل همه احساسات، مفاهیم و ویژگی هایی است که با یک نام گره خورده است.
برای دریافت اطلاعات کامل تر در مورد ثبت برند ، مراحل ثبت برند و مدارک مورد نیاز به وبسایت مؤسسه مراجعه نمایید.
لوگو :
لوگو همان علامت تجاری است که معمولا در کنار برند ثبت می شود و شکل ظاهری آن مرتبط با فعالیتی است که انجام می گیرد.
اگر کسب و کاری داریم یا در نظر داریم تا کسب و کار جدیدی راه اندازی کنیم، آیا فقط به ثبت شرکت و ثبت برند اکتفا کنیم؟
- خیر
— تشکیل پرونده مالیاتی، پلمپ دفاتر،اخد کد اقتصادی و دریافت گواهی ارزش افزوده
برای اینکه بتوانید به صورت رسمی فعالیت نموده و با تمامی ارگان ها و شرکت های دولتی و خصوصی قرارداد منعقد نمایید می بایست، هرساله اظهارنامه مالیاتی به اداره مالیات تسلیم نمایید، لذا بعد از ثبت شرکت تشکیل پرونده و اخذ کد اقتصادی الزامی می باشد.
— اخذ کارت بازرگانی (در صورت نیاز با توجه به نوع فعالیت)
کارت بازرگانی مجوزی است که به دارنده آن اعم از شخص حقیقی یا حقوقی به موجب قانون صادرات و واردات اجازه داده می شود به امر تجارت خارجی بپردازد .
برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد کارت بازرگانی ، شرایط صدور ، مدارک مورد نیاز و نحوه دریافت آن می توانید به وبسایت مؤسسه مراجعه نمایید.
کلام آخر
مؤسسه حقوقی نخستین ثبت به عنوان مشاور و مجری تخصصی در زمینه ثبت انواع شرکت ها، تغییرات شرکت، ثبت نام و علامت تجاری، ثبت طرح های صنعتی، ثبت اختراعات و .. بوده و آماده خدمت رسانی به هموطنان عزیز،اتباع دیگر کشورهای محترم و کلیه کارآفرینان می باشد.
در انتها، لازم است اشاره شود که این مؤسسه در پی کسب رضایت و تسریع امور شما عزیزان از هیچ تلاشی دریغ نکرده و با در اختیار داشتن کارشناسان و مشاوران برجسته و وکلای پایه یک دادگستری آماده ارائه مشاوره و انجام امورات ثبتی شما می باشد.
متقاضیان می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر علاوه بر مراجعه به وبسایت نخستین ثبت به نشانی www.nokhostinsabt.com با شماره ۰۲۱۸۸۶۴۸۳۸۹ نیز تماس حاصل نمایند.