فیس بوک و دردسرهای تایم لاین

علیرضا اسکندرپور شوفری، نویسنده‌ی میهمان می‌نویسند: بواسطه دو مقاله ای که پیش از این نوشتم یعنی «تنظیمات حریم خصوصی فیس بوک» و «مشکل تایم لاین فیس بوک و راهی برای نجات یافتن» خودم چیزهای زیادی آموختم. امروز توانستم به کمک آموخته هایم راه قانونی و آزمایش پس داده ای را پیدا کنم که میتواند مشکل بزرگ تایم لاین را برای دوستان فیس بوکی تا وقتی که ابزار دقیق تر و خودکاری برای آن ارائه نشده حل کند.

  • قسمتی از مقاله پیش برای یادآوری

در صفحه پروفایل شما دگمه ای با عنوان Activity Log قرار دارد که با با کلیک روی آن شما را به صفحه ای راهبری میکند که فهرستی بلند از فعالیت های شما را نشان میدهد. (مشاهده فعالیت های شما با تنظیماتی که برای تایم لاین صورت گرفته محدود میشود) روبروی هر فعالیت یک نماد دایره ای قرار دارد که با کلیک روی آن متناسب با هر فعالیت پیشنهاداتی داده میشود. برای نمونه اگر فعالیت شما پسندیدن تصویر باشد یا ارسال دیدگاه، به ترتیب پیشنهاد حذف پسندیدن و حذف فعالیت از روی تایم لاین داده میشود.
بدین ترتیب شما مجبور هستید یکسری فعالیت ها را از روی تایم لاین حذف کنید و برای گروهی دیگر مسیری که رفتید را بازگردید.

بروزرسانی: عمل کردن به روشی که چند لحظه پیش خواندید فقط فعالیت های شما را از بخش آخرین فعالیت ها و دیگر بخش ها چون like ها پینهان میکند. ولی همچنان دوستان شما از فعالیت های شما مطلع میشوند. برای غلبه بر این مشکل باید به شیوه زیر عمل کنید.

در صفحه پروفایل شما جعبه ای با عنوان Recent Activity قرار دارد که فهرست خلاصه ای از آخرین فعالیت های شما را نشان میدهد. این فهرست دسته بندی شده است یعنی از هر دست فعالیت فقط آخرین آن مشاهده میشود.

آخرین فعالیت ها رو تایم لاین

روبروی هر فعالیت نماد  به چشم میخورد که با کلیک رویش چند گزینه برای شما تهیه میشود. دو گزینه است که در این روش کاربرد دارد. گزینه ای که با عبارت Hide All یا Hide Similar شروع میشود و گزینه ای که با عبارت Hide this شروع میشود. گزینه اول تمام فعالیت های مشابه علاوه بر همان فعالیت را پنهان میکند ولی گزینه دوم فقط همان فعالیت را پنهان میکند. در اینجا من از گزینه اول استفاده می کنم که خودکار تمام فعالیت ها را پنهان کند.

بدین ترتیب شما با ترکیب دو روش ذکر شده میتوانید برای همیشه از شر دردسرهای تایم لاین خلاص شوید. ولی اگر در پنهان کردن اشتباه کردید، در همان پنجره که تصویرش را در بالا میبینید، روی نماد  کلیک کنید و پنهان کرده های خود را مدیریت کنید.

سپاس فراوان از عزیزی دارم (حسین صبا) که اگر ایشان نبودند هرگز جوابگو بودن یا نبودن این روش اثبات نمیشد.