گوگل پلاس شبکه‌ی اجتماعی کمپانی گوگل می‌باشد و از نظر تعداد کاربران بعد از فیس‌بوک در رده‌ی دوم قرار گرفته است.  با این حال بسیاری از کاربران از استفاده از گوگل پلاس خودداری می‌کنند و فیس‌بوک یا توییتر را به آن ترجیح می‌دهند. ما در این بخش قصد داریم به شما راهی را برای حذف همیشگی گوگل‌پلاس از اکانت گوگل خود نشان دهیم. پس با ما همراه باشید.

remove-google-plus-profileتوجه داشته باشید که با حذف سرویس گوگل پلاس تمامی امکانات وابسته به آن حذف خواهند شد. اما هیچ تاثیری بر روی جی میل و دیگر سرویس‌های اکانت شما نخواهد داشت. در اولین گام به سایت گوگل رفته و به اکانت خود وارد شوید. در گوشه‌ی راست و بالای صفحه مطابق شکل بر روی عکس پروفایل خود کلیک کنید. با این کار پنجره‌ای ظاهر می‌شود که دارای گزینه‌هایی همچون اطلاعات پروفایل ٬ خروج از اکانت٬ ایجاد اکانت جدید و چند گزینه دیگر می‌باشد. مطابق شکل بر روی گزینه اکانت خود کلیک کنید.

How-To-Remove-Google-From-Your-Google-Account-Settingsسپس وارد بخشی می‌شوید که در آن گزینه‌های بیشتری برای کنترل و تنظیم اکانت گوگل خود در اختیار دارید که هرکدام در تب‌های مختلفی قرار گرفته‌اند. مطابق شکل زیر بر روی گزینه‌ی Data Tools کلیک کنید تا وارد بخش بعدی شویم.

How-To-Remove-Google-From-Your-Google-Date

در این بخش نیز وارد صفحه‌ای با گزینه‌های نسبتا زیادی خواهیم شد. از جمله این گزینه‌ها Account Managment می‌باشد که به کمک آن می‌توان اطلاعات مربوط به اکانت خود را دانلود کرد و قابلیت‌های را نیز کم و زیاد نمود. در مقابل گزینه Acount Managmet این عبارت را مشاهده می‌کنید: Delete Google+ profile and features. بر روی آن کلیک کنید.

How-To-Remove-Google-From-Your-Google

سپس وارد صفحه‌ی تایید عملیات پاک کردن خواهید شد.  در این بخش ٬ خدماتی را که می‌توانید حذف کنید نمایش داده می‌شوند. حتی می‌توانید کل اکانت خود را حذف نمایید. پیشنهاد می‌منم حتما این صفحه را با دقت بخوانید. دقت داشته باشید که با حذف اکانت گوگل پلاسی خود دیگر نمی‌توانید از طریق اکانت گوگل خود در یوتیوب نظر بگذارید زیرا این سایت از اکانت گوگل پلاس شما استفاده می‌کند.

از جمله امکاناتی را که با انجام این عملیات حذف می کنید عبارتند از: نظر دادن بر ویدیوهای یوتیوب٬ گروه های مختلفی که در آن عضو هستید ٬ پست‌ها و نظرات شما در گوگل پلاس ٬ اطلاعات شخصی پروفایل گوگل پلاس ٬ صفحاتی که در آنها مدیر هستید یا مالکیت آن را دارید.

How-To-Remove-Google-From-Your-Google-Account-1پس از خواندن اطلاعات می‌توانید پایین‌تر بیایید و گزینه‌ی Required را تیک‌دار نمایید. همچنین تیک گزینه‌ی Also Unfollow Me From Anyone i am following را نیز بزنید. و سپس گزینه Remove Selected Services را انتخاب کنید تا دیگر گوگل پلاس را در اکانت خود نداشته باشید.

How-To-Remove-Google-From-Your-Google-Account-2