آلبوم Camera Roll در اپ Photos را که همه می‌شناسید. این آلبوم در واقع آلبوم مرجع شماست که تمامی عکس‌های شما در آن گنجانده می‌شود. اما اگر از Photo Stream در آی‌دیوایس خود استفاده کنید، آلبوم دیگری به نام My Photo Stream را هم در اپ Photos مشاهده می‌کنید. Photo Stream یکی از ویژگی‌های iCloud است که به شما این امکان را می‌دهد که به تمام عکس‌های خود در تمام دیوایس‌های‌تان دسترسی پیدا کنید. اگر یک عکس با آیفون خود بگیرید، Photo Stream به طور همزمان آن عکس را به دیگر دیوایس‌هایی که به همان اکانت iCloud متصل هستند ارسال می‌کند.

My Photo Stream03

با اینکه ویژگی جالبی به نظر می‌رسد و کار به اشتراک گذاری عکس را برای شما ساده می‌کند، اما ممکن است دلتان نخواهد که عکس‌ها با بقیه دیوایس‌های‌تان به اشتراک گذاشته شود یا اینکه نگران امنیت عکس‌های خود هستید. نگران نباشید چون خیلی راحت می‌توان Photo Stream را در iOS غیرفعال کرد. برای این کار:

1- وارد Settings شوید.

2- به بخش iCloud بروید.

3- به پایین صفحه اسکرول کنید و روی Photos تپ کنید.

4- گزینه My Photo Stream را غیرفعال کنید.

My Photo Stream04My Photo Stream01My Photo Stream02

بعد از غیرفعال کردن Photo Stream، اگر قبلا عکسی را سینک کرده باشید iCloud به شما اخطار می‌دهد که تمامی عکس‌های شما در Photo Stream پاک خواهد شد. در این صورت شما با خیال راحت گزینه Delete را انتخاب کنید. با این کار شما فقط عکس‌های موجود در Photo Stream را پاک می‌کنید، نه عکس‌های اصلی که در Camera Roll ذخیره شده‌اند.