۱۰ پلاگینی که باید روی گوگل کروم خود نصب کنید
نسخه جدید مرورگر محبوب گوگل کورم ۴ به تازگی برای ویندوز منتشر شده است و شما میتوانید نسخه اولیه این مرورگر را دریافت کنید و از آن استفاده کنید. گوگل آپدیت ورژن جدید را به صورت خودکار روی مرورگر ها گذاشته است و خود به خود به آخرین ورژن یعنی ۴٫۰٫۲۴۹٫۷۸ آپدیت میشود. اما این کار را خودتان هم میتوانید انجام دهید ، روی دکمه آچار فرانسه که در بالا و سمت راست صفحه قرار دارد کلیک کنید و سپس روی About کلیک کنید ، در این قسمت میتوانید آپدیت را به صورت دستی انجام دهید.
مهم ترین ویژگی که در مرورگر گوگل کروم ۴ اضافه شده ، امکان استفاده از پلاگین ها یا extension ها میباشد که واقعا یک ویژگی فوقالعاده هست. پلاگین یا extension های گوگل کروم خیلی راحت تر از پلاگین های مرورگر فایر فاکس هستند ، زیرا نوع ساخت آنها فرق دارد و جدیدتر هستند. به همین دلیل شما میتوانید پلاگین ها را به راحتی نصب کنید و هر وقت که بخواهید آنها را پاک کنید یا غیر فعال کنید بدون آنکه مرورگر را ریستارت کنید.
گوگل کروم از اسکریپت ها پشتیبانی میکند ، (اکسریپت ها برنامه های هستند که مردم آنها را به وسیله برنامه نویسی درست میکنن و یکی از کاربرد های آن درست کردن پلاگین توسط اسکریپت ها هست) ، بنابراین نصب پلاگین ها روی کروم مانند Greasemonkey نیست و خیلی راحت تر این کار انجام میگیرد.با گوگل کروم میتواند اسکریپت ها را به پلاگین تبدیل کنید. و این کار موجب بهتر شدن گوگل کروم شده است.
برای نصب پلاگین اول باید به اینجاGoogle Chrome’s extension gallery بروید و از بین ۱۸۶۱ پلاگین یکی را انتخاب کنید ، و فقط کافیه روی آنها کلیک کنید و به مرور گر خود اضافه کنید ، حالا ما اینجا مفید ترین و بهترین پلاگین های که میتوان برای مرورگر خود تهیه کرد را به شما معرفی میکنیم :
امکان جستجو و دیدن فید ها به صورت استاندارد تقریبا در تمام مرورگر ها وجود دارد ولی در مرورگر گوگل کروم نه. با این پلاگین میتوانید به مرورگر گوگل کروم خود این امکان را اضافه کنید ، این پلاگین فید ها را به صورت آیکون به شما نمایش میدهد و اگر اطلاعات بیشتری از آن فید میخواهید روی آن کلیک میکنید و همچنین میتوانید خبرها و فید ها را در بین دوستان تان به اشتراک بگذارید. میتوانید در تنظیمات این پلاگین منبع این فید ها را تعیین کنید مانند Google Reader, iGoogle ، Bloglines و My Yahoo و اخبار و فید ها از آن منبع به شما نشان داده میشود.
۲٫ Email this page
در منوی مرورگر موزیلا فایر فاکس یک گزینه ای به نام send link وجود دارد ، که به شما اجازه میدهد لینک ها و صفحات مورد علاقه اینترنتی خود را به دوستان به اشتراک بگزارید. این پلاگین که به شما معرفی کردیم همانند این امکان در فایر فاکس عمل میکند ، ولی شما فقط میتوانید این لینک ها و صفحات را به میل های Gmail ارسال کنید.
۳٫ Google Dictionary
این پلاگین یک دیکشنری هست که وقتی روی یک کلمه دوبار کلیک کنید به شما معنی و توضیحات مربوط به آن را نشان میدهد. این پلاگین فقط از چند زبان پشتیبانی میکند. اما اگر میخواهید اطلاعات مربوط به یک کلمه خاص را پیدا کنید این پلاگین میتواند مفید باشد و دیگر لازم به جستجوی معنی کلمه در صفحات مختلف نیست.
۴٫ Docs PDF/PowerPoint Viewer
یک پلاگین ساده و راحت برای مشاهده فایل های Docs PDF/PowerPoint روی مرورگر. با این پلاگین بدون آنکه نرم افزار اضافی نصب کنید میتوانید این فرمت ها را در مرورگر خود مشاهده کنید.
۵٫ Slideshow
یک راه عالی برای مشاهده و جستجو در بین تصاویر سایت های Picasa ، Facebook ، Google ، استفاده از این پلاگین هست. این پلاگین عکس ها را به صورت لیست به شما نشان میدهد.
۶٫ Empty New Tab Page
یک پلاگین ساده برای آنکه یک تب و صفحه جدید ایجاد کنید ، بدون آنکه یک تب جدید بسازید ، با این پلاگین میتوانید صفحاتی که درون آن محتوا هست را تخلیه کنید.
۷٫ FlashBlock
با این پلاگین میتوانید فایل های فلش ای که در سایت های مختلف هستند را غیر فعال کنید ، همچنین میتوانید این فایل ها را در یک مکان نگه داری کنید و بعداً از آنها استفاده کنید. بنابراین اگر شما نمی خواهید بنر های تبلیغاتی فلش را ببینید با این پلاگین میتوانید به راحتی این کار را انجام دهید و باعث افزایش سرعت مرورگرتان شوید.
۸٫ AdBlock
اگر میخواید بعضی سایت ها برای شما پنهان شود و دور از دسترس دیگران باشد ، با این پلاگین میتوانید آدرس های سایت های مختلف را به وسیله زدن دکمه Ctrl+Shift+L فیلتر کنید.
۹٫ Secure Login Helper
با این پلاگین میتوانید به صورت ایمن تر وارد سایت های عمومی مانند Facebook و Twitter شوید و همچنین میتوانید صفحات را به HTTPS تغییر مسیر دهید تا آنها ایمن تر شوند.
۱۰٫ Smooth gestures
با این پلاگین میتوانید به وسیله ماوس کار های مانند برگشتن به صفحه قبلی یا رفتن به بالای صفحه یا بستن پنجره را انجام دهید، به طوری که شما ماوس را به گونه ای تنظیم میکنید تا با زدن مثلا دوبار کلیک راست پنجره بسته شود.
اگر شما پلاگین های مفید تر و بهتری را برای مرورگر گوگل کروم پیدا کرده اید آنها را به ما در بخش نظرات معرفی کنید.
منبع: googlesystem
منبع نوشتاري: itteach
اینها پلاگین نیستند افزونهاند
؟ اوه مرسي بابت تذكر اما حالا پلاگين با افزونه چه فرقي ميكنن؟ ميشه بگين؟
پلاگین پلاگینه و افزونه افزونه هست
looooooooooool
plugin یک برنامه جانبی هست مثل فلش پلیر و مدیا پلیر که جدا از مرورگر کار میکنه و مرورگر برای اجرا فرمت های مورد نظر بهشون نیاز داره ولی add ons برو روی هسته مروگر کار میکنه و در واقع کد های اضافه شده به مرورگر هست و برنامه جدایی نیست.
چقدر راحت میگید حالا پلاگین با افزونه چه فرقی میکنه؟
نگاه کنید خیلی فرق میکنه
شما توی آدرس بار کروم بنویسید:
Chrome://plugins
chrome://extensions
حالا میفهمید که فرق میکنه
ضمنا extension یعنی افزونه