تبلیغاتی ساده و جذاب که شما را به فکر وا میدارند
در دنیای کنونی، تبلیغات نقش بسیار مهمی را در موفقیت یک محصول و یا شرکت ایفا می کنند. این تبلیغات می بایست پیامی قوی را القا کنند که باعث جذب و جلب توجه افراد گردند. طراحانی که در این زمینه فعالیت می کنند می بایست دارای ویژگی های خاصی باشند، به عنوان مثال می بایست بسیار خلاق و دارای قوه ی تخیلی قوی باشند، می بایست بتوانند کاری قوی به وجود آورند و نیز از جامعه هدفِ تبلیغات آگاهی کافی داشته باشند. در این رابطه نوع خاصی از تبلیغات به وجود آمده است که شاید بتوان به فارسی نامِ “تبلیغات حداقلی” (Minimal ads) را بر آن نهاد. این نوع از تبلیغات عمدتا به خاطر خصوصیاتی که دارند فراگیر شده و مورد اقبال عمومی قرار گرفته اند. آن ها: ساده هستند، تک تصویره هستند، دارای شعار جذابِ یک یا دو کلمه ای هستند، پیامی قوی را القا می کنند و رنگ های اندکی در آن ها به کار رفته است. در این پست قصد داریم تعداد ۵۶ عدد از این تبلیغاتِ الهام بخش را برای شما به نمایش بگذاریم. مطمئنا شما نیز پس از دیدن این تصاویر با ما هم عقیده خواهید شد که در پس هر کدام از آن ها معنا و مفهوم عمیقی نهفته است.
بیایید برای نمونه اولین تبلیغ را بررسی کنیم: تبلیغ در مورد رستوران NORI می باشد. دایره ی قرمز رنگ در زمینه سفید یادآور پرچم کشور ژاپن می باشد، پس این رستوران ژاپنی ست. عقربه های ساعت از نوع چوب های غذاخوری هستند که در کشورهای شرق آسیا متداولند و به نوعی تداعی کننده رستوران و یا مکانی برای صرف غذا هستند. این چوب ها عدد ۱۱ را نشان می دهند که نشان دهنده ساعت شروع به کارِ این رستوران (۱۱ صبح) می باشند. به عنوان حُسن خِتام یادآور می شوم استفاده از سرویس “وای فای” در این رستوران رایگان می باشد!
خوش حال می شویم شما نیز برداشت هایتان را در قسمت نظرات با ما در میان بگذارید. در صورتی که به تصاویر بزرگتری نیاز داشتید تنها کافیست بر روی عنوان هر کدام از تصاویر کلیک کرده تا به سایت منبع آن تصویر هدایت شوید.
Nori: Japanese Food from 11AM
The Star Café: Menu
Gazeteport: Chain
Coca-Cola Light: Lemon Peel
Little brick
Heineken: Social Networking since 1873
Sensodyne toothpaste: Hard hat
Pringles Rice Infusions: Sushi
Open Source Festival: Minimal sounds
WWF: Crocodile
WWF: Calf
WWF: Shark
Taag Linhas Aéreas De Angola: Paris
DQ LED Torches: Non cooperation with non violence
Fabercastell Truecolours: Shark
Bic: Eiffel Tower
Coimbra Door Closers: Crossdressing
Balloon
Colgate Floss: Brain
LA Bicycle: Folding bike
Jeternel beauty clinic: Mouth
Google Android: iPhone Alarm Gate
Mr. Clean: Shining floor, Toilet paper
Bayer Aspirin & Cafiaspirin: Teenage daughter’s boyfriend
Condor Travel: Eiffel Tower
Publicis Life Brands Resolute: OCD
Steggles Chicken: Egg
Heinz: Tomato
X Lotto: Wheels
The Green Ant: Minimalism
Calgary Farmers’ Market: Tomatoes
University of Gent: Chick
Alka Seltzer: Piglhouette
tappening.com: Bill
Bic: Matrix
Wilkinson Quattro: Bikini
Danacol: Bacon
Veet: Soap
Venezia Cafe: Soda
XPC Sandisk: Ship
FedEx: Statue of Sugarloaf
Nestlé KitKat: Vuvuzela
Hut Weber: Hitler vs. Chaplin
Mass Education: Russian doll
PUMA
Lego: Periscope
Oral-B Dental Floss: Chicken
Listerine: Garlic
One foot can change someone´s life. Remember Cinderella?
Alka Seltzer: Mafia
Olay: Undo
Levis: One
Snickers: Blind Man
Citroën C-Zero: 100% Electric
Hakle: See you later
Hospital San José: Irene
منبع: youthedesigner
هر چه تبلیغ ساده تر باشه گیرایی و القای پیام اون بیشتره!
رحیم جان شما درست می گین اما به بعضی از این بیلبوردای تبلیغاتی توی خیابونا یا کنار اتوبانا نگاه کردی؟ ای کاش اونا هم یه کمی از اصولی که در متن بهشون اشاره شده استفاده می کردن. کلن بعضی ها فکر می کنن اگه یه فضایی واسه تبلیغ در دسترسشون هست باید نهایت استفاده از اون فضا رو ببرن و نذارن حتا یه جای خالی توش بی استفاده بمونه : )
در تبلیغ اول شاید صفحه ساعت هم نوعی القا کننده یک بشقاب باشه ، با توجه به عمقی که در تصویر هست !
متشکرم Seven Sbc عزیز. باهاتون موافقم، به نکته ی جالبی اشاره کردین که از دید من پنهان مونده بود.
در تصویر اول صفحه ساعت یک بشقاب هستش و عقربه های ساعت چوب غذای ژاپنی
البته فکر کنم تصویر اول پرچم ژاپن + چاپستیک = ساعت + بشقاب هست
سلام
من نزدیک به ۹ ساله کار گرافیک و تبلیغات انجام میدم . این نمونه کارهایی که گذاشتید عالی هستند ولی بدرد جامعه و مردم ما نمی خورند فقط و فقط به یک دلیل توی ایران تا کار شلوغ و رنگرنگی نباشه پول بهت نمیدن حالا خدای گرافیک هم باشی . تک و توک افرادی پیدا میشه که نمونه کارای بالا را بخواد ولی ۹۰٪ سفارش دهندگان باید حسابی واسشون شلوغ کنی که بپذیرن !!!
با سلام خدمت شما بزرگوار من خیلی خوشحال میشوم که از تجربیات شما استفاده کنم من خودم تازه دارم کار میکنم اما دلم میخواد اطلاعات بیشتری داشته باشم اگه امکان داره اطلاعات لازم در مورد تبلیغات رو به من بدهید تا منهم بتونم اطلاعات ابتدایی کار رو داشته باشم متشکرم.
خرج داره عزیزم نمیشه مفت و مجانی تجربیان ۷۰ ساله خودم را در اختیار شما بذارم ok
@ ایرانپرست
بله منم کاملن با شما موافقم. شاید خیلیا فکر کنن که اگه قسمتایی از فضای تبلیغشون خالی بمونه اسراف می شه!
خیلی جالب بود ممنون
عرض کنم شما فرمودید شما ۷۰ سال تجربه دارید .واقعا جالبه اونوقت میتونم بپرسم شما چند سالتونه که فقط ۷۰ سالش تجربه تو این کاره !!!! من خودم تازه شروع کردم اما با چند تا از عزیزان که کار حرفه ایی میکنن بدون هیچ مشکلی با من کار کردن و یه سری اطلاعات به من میدن ولی شما رو نمیدونم
با این حال متشکرم
تبلیغات اون نوشابه با پوست لیمو اسم محصول رو نوشتن که نشون میده نوشابه با طعم لیمو است!!!
متشکرم از نمونه کارهای ارائه شده ولی از متن ونمونه های نیاز مندیم که از خلاقیت و
پارامتر گیرا باشد باتشکر ازنمونه کارها
با تشکر از شما.
همانطور که خودتان به درستی اشاره کردید بیلبردهای سطح کشور به جز چند تا بقیه از اصول تبلیغات محیطی بی بهره هستند.همانطور که در موسیقی سکوت اهمیت زیادی در به گوش رساندن صوت دارد در تبلیغات محیطی نیز فضای خالی مثل سکوتهای موسیقی وسیله ا ی برای استراحت چشم بوده که تا چشم بتواند بدون مزاحمت اطلا عات مربوطه را در سریعترین زمان دریافت کند .در بیلبر دها حتما بعضی از اطلاعات درجه چهار و پنج باید فدای اطلاعات درجه یک و دو شودو حذف گردد……. مشق در بیلبرد ممنوع!