10 دلیل قانع کننده برای ترک آیفون و کوچ به سوی اندروید !

10 دلیل قانع کننده برای ترک آیفون و کوچ به سوی اندروید !
  • 1392/7/2
  • سهیل دارائی
  • 21

امروز قصد دارم برای شما کاربران خوب گویا آی تی ؛ در این مقاله کمی پیرامون ویژگی های مثبت و خوب سیستم عامل محبوب اندروید بنویسم و همچنین دلایلی را برای ترک سیستم عامل iOS و ملحق شدن به سیستم عامل اندروید مطرح نمایم.همان طور که در جریانید ؛ مدت زمان طولانی ای بود که آیفون را همگان به عنوان نماد و سمبل برتر اسمارت فون جهان می شناختند.اما روزگار به همین مموال سپری نشد و رقیبی جدی برای آیفون به صحنه پیکار گام برداشت ! به یک باره سیستم عامل اندروید رشد چشم گیر و کم نظیری را در جهان شروع کرد و ما روز به روز شاهد طراحی و تولید اسمارت فون هایی مجهز به این نوع سیستم عامل بودیم.پس شاید اذعان این جمله ؛ که در حال حاضر جدی ترین رقیب سیستم عامل iOS برند اپل ؛ سیستم عامل اندروید است ؛ خلاف واقع و به دور از واقعیت نباشد !

Capture

  • قیمت

در رابطه با قیمت ؛ اجازه دهید با آمار و ارقام پیش برویم چرا که آمار و ارقام خود گویای همه چیز هستند.بدون شک باید اذعان داشته باشیم که محصولات اپل قیمت بالایی دارند ؛ مثلا شما آیفون 5s را در نظر بگیرید.قیمت نسخه غیر قراردادی آن تنها با حافظه 64 گیگابایتی چیزی در حدود 850 دلار قیمت دارد ؛ اما پرچم داران یا اسمارت فون های به روز اندرویدی ( اسمارت فون های رده بالا ) بهایی به مراتب پایین تر از آیفون 5s دارند.اگر سری به سایت آمازون بزنید ؛ خواهید دید که اسمارت فون سامسونگ گلکسی اس 4 را با قیمتی در حدود 600 دلار به فروش می رساند.اگر هم نیاز شدید به داشتن حافظه ای 64 گیگابایتی را حس می کنید ؛ می توانید تنها با صرف هزینه ای در حدود 50 دلار ؛ اقدام به خرید یک حافظه 64 گیگابایتی کرده و زین پس اسمارت فون اندرویدی خود را مجهز به این حافظه نمایید.

  • تنظیمات شخصی یا شخصی سازی

Capture

همان طور که می دانید در سیستم عامل اندروید ؛ کاربر به راحتی قادر خواهد بود تا تنظیمات اسمارت فون خود را با توجه به علایق و نیاز های خود ادیت نماید.به عنوان مثال کاربر می تواند به راحتی اقدام به تعویض تصویر وال پیپر ( تصویر پس زمینه ) پیش فرض به وال پیپر دل خواه کند ؛ آیکون های اپلیکیشن ها را تغییر دهد و یا صفحه HOME اسمارت فون خود را دچار تغییراتی نماید و ویجت های گوناگونی را بر روی آن پین نماید.حتی در اندروید می توانید لاک اسکرین ( صفحه قفل ) مورد علاقه خودتان را از میان صفحه کلید‌های Swype‌ و TouchPal X انتخاب نمایید.کار سفارشی سازی در اندروید به همین جا ختم نمی شود ! بلکه شما می توانید حتی از رام های سفارشی شده ؛ لانچرهای گوناگون و یا با Root کردن اسمارت فون خود جلوه تازه ای به محیط اسمارت فون خود ببخشید.اما نهایت سفارشی سازی ای که در آیفون بخواهید انجام دهید ؛ تنظیمات کمی می باشد که از جمله آن ها تغییر تصویر وال پیپر است.اما اگر بخواهید سفارشی سازی بیش تری در iOS داشته باشید باید به سراغ جیل بریک (jailbreak ) بروید.

  • گستردگی و تنوع محصولات

Capture

تنوع اپلیکیشن هایی که روزانه برای سیستم عامل اندروید تولید می شوند به مراتب متنوع تر است.علاقه مندان به محصولات اپل می دانند که برای انتخاب اپلیکیشن های مورد نیازشان تنوع و گوناگونی انتخاب کمی در نسبت به اپلیکیشن های اندرویدی دارند.تنوع اپلیکیشن های اندرویدی و نوع ساپورتشان هم مثال زدنی است ! چرا که از اسمارت فون های پرچم دار و رده بالا گرفته تا اسمارت فون های میانه رده و حتی ارزان قیمت ؛ همگی می توانند اکثر اپلیکیشن های متنوع اندرویدی را ساپورت نمایند.در گذشته که آیفون اپل ؛ حرف اول را می زد ؛ محصولات اندرویدی قدرت و تنوع خاصی را نداشتند اما در این یکی دوسال اخیر می توان به جد اذعان داشت که محصولات اندرویدی پیشرفت چشم گیری داشته اند.اگر بخواهیم رقبایی برای آیفون در نظر بگیریم بد نیست اشاره ای داشته ابشیم به ؛ سامسونگ گلکسی اس 4، HTC One، Sony Xperia Z1، LG G2 و هواووی Ascend P6 ! تمام این اسمارت فون های ذکر شده از دریچه نگاه به ؛ طراحی و قابلیت های سخت افزاری و نرم افزاری دارای جنبه های مثبتی هستند.مثلا همین اسمارت فون HTC One از لحاظ طراحی یکی از برترین اسمارت فون ها می باشد و طراحی فوق العاده ای دارد.سامسونگ گلکسی اس 4 نیز با عرضه امکانات فراوانی که به کاربر ارائه می کند طرفداران خاص خود را دارد.اسمارت فون های دو کمپانی سونی و ال جی نیز در زمینه بازی های اندرویدی حرف اول را می زنند.

  • نمایشگر بزرگ

Capture

اگر خود را به عنوان یک خریدار آیفون فرض کنیم ؛ خیلی صداقانه باید اعتراف کنیم که آیفون اصلا حق انتخاب سایز نمایشگر را به ما نمی دهد ! بنابراین تنها دو انتخب داریم ! یا نمایشگری 3.5 اینچی و یا نمایشگری 4 اینچی ! اما اگر قصد خرید یک اسمارت فون اندرویدی را داشته باشیم ؛ به راحتی سایز های مختلفی از نمایشگر را می توانیم در زمره انتخاباتمان داشته باشیم.بد نیست به این نکته هم اشاره کنم که ؛ اگر شما مدت مدیدی به استفاده از اسمارت فونی با نمایشگر بزرگ تر از 4.5 اینچ بپردازید ؛ برای شما بازگشت به کار با آیفون با آن سایز نمایشگر بسیار کار دشواری خواهد بود.

  • تکنولوژی NFC

گرچه تا به حال تکنولوژی NFC در تمامی بازارهای جهانی مورد پذیرش واقع نشده است و برای اکثر افراد ناشناخته باقی مانده است اما طولی نخواهد کشید که این تکنولوژی هم فراگیر شود.با توجه به نحوه عملکرد تکنولوژی NFC ؛ باید اذعان کنم که به طور حتم استفاده از آن میان کاربران گسترش خواهد یافت.با توجه به این که تقریبا در اکثر اسمارت فون های رده بالای اندرویدی تکنولوژی NFC به چشم می خورد ؛ برند اپل این تکنولوژی را اصلا در آیفون 5s به کار نبرده است !

  • سرویس های گوگل

Capture

حتما شما هم بیشتر اوقات زندگی خود را در دنیای مجازی اینترنت می گذرانید.بدون شک در این اوقاتی که در فضای مجازی سرگرم هستید ؛ بخش عمده ای از آن را مشغول سر و کله زدن با گوگل سرچر ؛ مرورگر کروم ؛ گوگل پلاس ؛ جی میل ؛ اسناد گوگل ؛ یوتیوپ و گوگل درایو هستید.تمامی این امکاناتی که تک تک برای شما نام بردم ؛ در اندروید گنجانده شده است ! با توجه به یکپارچه سازی این امکانات با هسته اندروید ؛ در هنگام استفاده از این امکانات با اسمارت فون اندرویدی ؛ راحتی بیش تری را حس خواهید کرد.

  • اپلیکشن ها

همان طور که گفتم ؛ در این چند ساله اخیر ؛ اپلیکیشن های آیفون حرف اول را می زدند.اکثر عرضه کنندگان و توسعه دهندگان اپلیکیشن های موبایل ؛ در مرحله نخست به سمت فروشگاه اپل می رفتند و به تعبیری باید گفت که این فروشگاه به پناهگاهی امن برای توسعه دهنگان برنامه های موبایلی تبدیل شده بود ! طولی نکشید که فروشگاه اپل پر از برنامه های قدرتمند و متنوع روز دنیا شد.اما در این یکی دو سال اخیر با رشد سیستم عامل اندروید تغییر و تحولی نیز در فروشگاه محصولات اندرویدی ( که بیش تر با نام تجاری گوگل پلی شناخته شده است ) شکل گرفت.قیمت خرید اپلیکیشن ها نیز در قیاس با اپلیکیشن های آیفون ؛ ارزان تر بودند.حتی در گزارشات آماری منتظر شده اخیر ؛ گفته شده بود که در برخی زمینه ها ؛ فروشگاه گوگل پلی در قیاس با فروشگاه اندروید برتری یافته است !

  • آیتونز

Capture

خودم شخصا نظرم این بود که آیتونز ؛ سرویس نا کارآمدی می باشد و بعد ها متوجه شدم که کاربران دیگر هم با من اتفاق نظر دارند ؛ به نظر  کمک گرفتن از این سرویس برای عمل هم گام سازی ابزار ها کاری دشوار و آزار دهنده است.انتقال فایل ها در سیستم عامل اندروید نیازی به نرم افزار واسطه ندارد چرا که شما به راحتی می توانید تنها با داشتن USB مورد نیاز اسمارت فون خود ؛ آن را به کامپیوتر خود متصل کرده و مثلا فایل صوتی مورد علاقه خود را به داخل اسمارت فونتان انتقال دهید.ضمنا ؛ ” Play Store” این امکان را به شما می دهد که موسیقی های مورد پسند خود را از این پایگاه خریداری کنید یا حتی می توانید یک اپلیکیشن قدرتمند پخش موسیقی را از این پایگاه خریداری نمایید.

  • گوناگونی و تنوع رام

این چند وقته اخیر در خبرها پیرامون برند اپل خبرهایی داشتیم از پرده برداری از سیستم عامل iOS 7 با تغییرات گسترده در رابط کاربری ! اگر دقت کنید ؛ از زمان به وجود آمدن سیستم عامل iOS ؛ این ورژن جدید تنها ورژنی است که تحولات عظیم طراحی را در رابط کاربری خود نسبت به ورژن های قبلی ؛ داراست.اما تنوع و گستردگی رابط کاربری های گرافیکی اندروید بر خلاف اپل دیوانه کننده است ! برای تغییر در ظاهر گرافیکی سیستم عامل اندرویدتان فقط کافیست تا اقدام به نصب لانچر دل خواه یا استفاده از رام های سفارشی کنید.اگر نگاهی به سیستم عامل اسمارت فون های گلکسی S4 سامسونگ ؛ HTC One و سری های منتشر شده نکسوس گوگل داشته باشید خواهید دید که سیستم عامل اندروید نصب شده بر روی آن ها ؛ اندروید خام ( اندروید نسخه خالص ) است.در حال حاضر اکثر اسمارت فون های اندرویدی تولیدی به همراه نسخه تغییر یافته سیستم عامل ( سفارشی سازی شده ) توسط سازنده اسمارت فون ارائه می گردند ؛ البته “Firmware” نیز می تواند جایگزین مناسبی باشد.یکی از بهترین رام های پیشنهادی اندروید ؛ “CyanogenMod” می باشد.شاید برای شما در ذهنتان این سوال شکل گرفته شده باشد که ؛ نکته مثبت و مزیت رام های تولیدی و یا استفاده از نسخه خالص اندروید در نسبت با رام های سفارشی شده توسط کمپانی سازنده اسمارت فون ها چیست ؟ باید اذعان کنم که وقتی نسخه جدید تری برای نسخه فعلی سیستم عامل اندروید اسمارت فون شما می آید ؛ شما این نسخه جدید را از طریق کمپانی سازنده اسمارت فونتان دانلود می کنید.حال ممکن است روند آماده سازی نسخه جدید سیستم عامل اندروید توسط کمپانی سازنده اسمارت فون شما به تعویق افتاده باشد و تاخیر در ارائه داشته باشد و یا اصلا کمپانی سازنده اسمارت فون شما عملا از بروز رسانی سیستم عامل اندرویدی اسمارت فون شما سر باز زند ! در این جاست که شما می توانید از اندروید خالص یا رام های متنوع سفارشی استفاده نمایید.

  • روت (ROOT)

Capture

همان طور که در جریانید ؛ برای نصب و اجرای رام های سفارشی اندروید نیاز به root کردن اسمارت فون است.چرا که با روت کردن ؛ عملا شما مجوز های مورد نیاز برای آپدیت ورژن سیستم عامل را در چنگتان خواهید داشت.با عمل روت سازی اسمارت فون ؛ در حقیقت شما توانایی دسترسی به فایل های سیستمی را دارا خواهید بود.با دسترسی به این فایل های سیستمی می توانید به تنظیمات پیشرفته بپردازید و یا رام جدیدی را روی اسمارت فونتان نصب نمایید.البته اگر اطلاعات کافی ای در رابطه با روت سازی اسمارت فونتان ندارید از این کار امتناع ورزید چرا که ممکن است لطمات و صدمات جدی ای به فایل های سیستمی اسمارت فونتان وارد آورید.

» منبع : androidpit «

دیدگاه خود را وارد کنید
تعداد دیدگاه ها : 21 دیدگاه
  1. سلام … من داشتم این مطلب رو میخوندم تا رسیدم به بخش NFC ، محض اطلاع نویسنده مطلب میگم این که شما میگید iPhone5s از NFC استفاده نمیکنه درو محضه…
    اگه یه خورده انگلیسی بلد باشید میتونید برید تو سایت اپل و تو بخش اطلاعات مربوط به 5s بخونید و متوجه بشید که NFC داره!!!
    در ضمن اینم بگم که اندروید خیلی هنگ میکنه و من به مراتب تو انواع گوشی ها اعم از سامسونگ ، سونی ، ال جی و … که سیستم اندروید دارند دیدم که گوشی قفل میشه و حتی خاموش هم نمیشه و باید باتری رو در بیارید تا درست شه اما iOS به هیچ وجه هنگ نمیکنه از اولین نسخه تا iOS7 در ضمن توی 5s دو عدد چیپست بکار رفته برای سرعت بسیار بالای دستگاه A7 , M7 پس حالا حالا ها اندروید باید بدوه تا به اپل برسه…!

    1. آقای عزیز سپاس از دیدگاهتون ؛ ولی اشاره داشتید که اگر انگلیسی بنده قوی بود …. من نمی دونم شما به معیاری انگلیسی من رو سنجیدید !!!
      ولی هر چی که هست شما هم اگر کمی سواد انگلیسی داشته باشید میتونید برید منبع انگلیسی خبر رو مطالعه کنید و ببینید تو بخش NFC دقیقا من همونارو ترجمه کردم … از انتقادات سازنده استقبال می کنم ولی با نهایت احترام انتقادات تخریبی رو ارزشی براش قائل نیستم !

    2. سلام . دوست من خوب وقتی مطمئن نیستی که منبع درست نوشته یا نه چرا پست میزاری ؟ در ضمن فقط محض اطلاع من گوشی قبلیم گلگسی s3 بود و من به ایفون 5 کوچ کردم و واقعا هم که خیلییییی خیلییییی ازش سر بودسرعتی که ایفون 5 داشت عمرا هیچ گوشی اندرویدی دیگه ای داشته باشه تازه گلگسی s3خیلی داغ می کرد ولی با این خدایشش با وجود نصب بازی های سنگین من تا حالا ندیدم داغ کنه !!!و جنس بدنه ی محصولات اپل رو هیچ برند دیگه ای نداره …

      شما فقط از خصوصیات + اندروید گفتی خصوصیات – اندروید از iosبیشتره !!!

    3. “شما فقط از خصوصیات + اندروید گفتی خصوصیات – اندروید از iosبیشتره !!!”
      من فقط متن رو ترجمه کردم ؛ بله طبیعتا مقاله های دیگری هم هستن که اندروید رو به چالش می کشن و از نظر اون مقاله ها ios بهتره
      کلا دوست خوب من همیشه بین طرفداران ساندروید و ios این بحث ها بوده … حتی من جاهایی هم دیدم که تبدیل به کرکری مثل پرسپولیس استقلال میشه !

    4. عزیزم اگاهيتون در مورد اندرويد بروز نیست این چیزها در اندرويد با آمدن چهار هسته ایها به تاریخ پیوست.شما بیا وان منو هنگ کن یا کوچکترین لگي در اون نشنوم بده من گوشيو میدم برای خو دت.

  2. سلام ، خسته نباشین.
    فقط یک نکته محض اطلاع باید گفت که نویسنده اصلی نوع مقایسه اش کلا اشکال داره باید به طور کل آی او اس رو با اندروید می سنجید نه گوشی از یک مارک رو با دنیایی از مارک های مختلف با سخت افزارهای مختلف .پس در کل انتخابی که واسه مقایسه کرده اشکال داره.
    چون حتی مقایسه آی او اس هم با اندورید کلی مختصات می خواد

  3. سلام
    مطلب را خواندم به این نتیجه رسیدم که نویسنده مطلب بالا کوچکترین اطلاعات و سواد و منطق استفاده از شاهکاری به نام Apple iOS را ندارد و خدا را شکر میکنم که از این دسته انسان ها نمی باشم
    والسلام

    1. این متن یکطرفه از سوی نویسنده نوشته شدم و من فقط ترجمه کردم / توضیح هم دادم تو کامنت های بالا / موفق باشید

  4. با سلام واحترام

    در خصوص نوشته بالا باید عرض کنم که اصلا iOS قابل قیاس با آندروید نیست … فقط کافیه یک بار فقط یک بار از محصولات اپل استفاده کنید تا کاملا متوجه تفاوت و سیستم عامل فوق العادش بشید ..

    1. ماهان جان شخصا کار کردم با این سیستم عامل اما اندروید رو ترجیح میدم / البته نظرم شخصی هست

    2. نویسنده مقاله هم در ابتدا توضیح داده که آیفون قبلا یکه تاز و برترین بود .شما هم اگه یکی از اندرويدهاي پرچمدار کنونی رو دست ميگرفتي مثل وان یا جيتو یا اس۴ می فهمیدی که نتنها کوچکترین کندی یا لگي نسبت به آیفون ندارند که در مواردی بهتر هم عمل میکنند.جنس بدنه و طراحی وان از آیفون کم ندارد.کابران آیفون هنوز در خیال سالهای گذشته بسر میبرند

  5. سلام سهیل جان
    من با هر دو سیستم عامل کار کردم و باید بگم به نظرم ios قابل قیاس با android نیست چون واقعآ توی اندروید احساس راحتی میکنی و امکاناتی چندین برابر در اختیار داری ولی از نظر گوشی iphone یک هماهنگی سخت افزاری خاصی داره که هیچ کدام از محصولات اندروییدی ندارن
    سپاسگذارم

    1. سلام دوست عزیرم منم باحرف شماموافقم چون منم باانواع گوشی های اپل واندرویدی کارکردم هرکدوم نقاط قوت وضعف خودشون رودارن من بانظرات نویسنده موافقم ولی بشرطی که محاسن آیفون روهم درج میکردچون آیفونم براخودش مثل اندرویدکلی محاسن داره که نمی شه براحتی ازش عبورکرد.

    1. حسین جان من ویندوز فون رو هم پیشنهاد میکنم تست کنی

  6. دوستان من با هر دو سیستم کار کردم
    ولی واقعا از هر لحاظ اندروید برتری داره به ios

  7. یک سوال بزرگ ! واقعا S4رو با آیفون ۵Sمقایسه میکنید؟شما قیمت گوشی آلومینیومی سلخته شده با دستگاههای سی ان سی میلیارد ها دلاری رو با گوشی ساخته شده از جنس آبکش آشپزخونه مقایسه میکنید؟یا تغییر تم و پس زمینه که بچه گانه ترین بهانه دنیا میتونه باشه !تنوع و زیادی گوشی هایی مثل گلکسی مینی . گلکسی آیس . پرایم و اینجور موارد به نظرتون چقدر دربرابر یک گوشی فوق قوی مهم باشه ! شما ان اف سی رو که هییییییچ استفاده به جز در اروپا و آمریکا نداره رو مقایسه میکنی د!

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *