۱۰ باور غلط رایانه ای که حقیقت ندارند [قسمت اول]
رایانه ها برای اکثر ما ماشین هایی هستند که به راحتی می توان خریداری کرده و به استفاده از آن ها پرداخت. همه ما فکر می کنیم که با رایانه خود آشنایی کامل داریم. با این حال افراد مبتدی نیز از رایانه و دستگاه های دیجیتال برای خود غولی ساخته اند که بخش های مختلف آن را نمی شناسند. اینجاست که افراد به خرافات و فاکتور های کاملا غیر حقیقی روی می آورند. مواردی که علاوه بر بی تاثیر بودن در بهبود عملکرد رایانه، ممکن است موجب آسیب های جدیدی به سیستم شما گردد.
در این مقاله قصد داریم به ۱۰ افسانه غیر حقیقی و خرافی پیرامون استفاده از رایانه ها بپردازیم. در ادامه با گویا آی تی همراه گردید.
باید پیوسته درایو خود را یکپارچه یا دفراگ کنیم (Defragment)
جالب است بدانید بر خلاف این قانون کاملا خرافی و اشتباه، رایانه های مدرن به هیچ وجه به دفراگ شدن درایو ها نیاز ندارند!
سیستم عامل ویندوز در رایانه، دارای یک ابزار داخلی Defragment است که به طور خودکار در پشت صحنه فعالیت می کند و طبق یک برنامه از قبل تعیین شده به فعالیت می پردازد. در سیستم عامل OS X یا همان مک این ابزار با نام OS X HFS Plus شناخته می شود که به طور پیش فرض و خودکار هارد شما را یکپارچه سازی می کند.
این روز ها رایانه های مدرن با حافظه های SSD یا Flash وارد بازار می شوند که اصلا نباید Defragment بر روی آن ها صورت گیرد؛ در واقع این کار موجب نابود شدن حافظه SSD می شود.
ویروس ها و فایل های جاسوسی موجب پایین آمدن سرعت رایانه شما می شوند
هر گاه یک کاربر رایانه با مشکل کاهش سرعت مواجه شود، اولین و معمول ترین توجیه این مشکل را ویروس ها و فایل های مخرب می داند. با این که امکان ویروسی شدن سیستم های امروزی بالا است با این حال فایل های مخرب مدرن آنقدر پیشرفته و هوشمند هستند که به هیچ عنوان تاثیری بر روی سرعت سیستم شما ندارند و سعی می کنند عملیات تخریب کننده خود را بدون هیچ علامتی پیش ببرند.
اما علل اصلی کاهش سرعت چیست؟ در این باره می توان یک مقاله طولانی و پیچیده را پیرامون دلایل مختلف تنظیم کنیم، اما متداول ترین دلایل کاهش سرعت، باز بودن برنامه های متعدد در ویندوز، پلاگین و افزونه های غیر ضروری، کمبود حافظه RAM و یا حتی مشکلات سخت افزاری هستند.
برنامه های غیر رایگان با عنوان Cleaner موجب بهبود عملکرد می شوند
همیشه تبلیغات برنامه های تمیز کننده پی سی یا همان Cleaner را در وب مشاهده می کنیم؛ برنامه هایی که اکثرا رایگان نیستند و تحت لفظ Pro، با هزینه های متنوع به فروش می رسند.
حقیقت این است که این برنامه های هیچ تاثیری در عملکرد ویندوز ندارند و عملیات کاملا غیر حقیقی و بیخودی را به انجام می رسانند.
در بخش بعدی مقاله به بررسی ۳ باور غلط دیگر پیرامون استفاده از رایانه های می پردازیم. منتظر بخش دوم باشید.
منبع: Makeuseof
سلام ممنون ولی به نظرم اینها باورهای اشتباه نیستند چون واقعا بعضی مواقع استفاده میشن و کاملا کاربردی هستن
به عنوان نمونه نرم افزارهای بهینه ساز بعضی مواقع لازم هستند چون پروسه های غیرضروری یا برنامه هایی که در پشت زمینه در حال فعالیت هستن رو در زمان غیراستفاده بودن میبنده که هم اینترنت کمتر استفاده میشه و هم رم سیستم آزادتر میشه یا دفراگ هم همیشه به صورت خودکار فعال نیست و باید هر از چندی خودمون دفراگ کنیم حالا یا با خود ویندوز یا با ابزار جانبی.
آقا مورد سوم واقعا درسته؟؟؟
یعنی این برنامه هایی که فائل های رجیستری سیستم یا برنامه drive cleaner خود ویندوز که فائل های زائد و بلااستفاده رو پاک میکنن الکیه؟؟؟
ببینیند، نگفتیم هیچ کاربردی نداره، چرا یه سری فایل بیخود رو پاک میکنه
اما تاثیر چشمگیری نداره که بخواید براشون پولی بپردازین
هرکی یچیزی میگه!!!!
حالا کدومو باور کنیم؟؟؟؟؟