فیسبوک با روشی جالب به کمک مناطق محروم جهان می رود + تصاویر

فیسبوک با روشی جالب به کمک مناطق محروم جهان می رود + تصاویر
  • ۱۳۹۵/۰۸/۲۶
  • محمدرضا مرتضایی
  • 0

شبکه اجتماعی فیسبوک با استفاده از نقشه ای که تهیه کرده است در صدد استفاده از فناوری های ارتباطی جهت ارتباط مناطق محروم با دیگر مناطق جهان است.

گویا آی تی – لابراتوار ارتباطات فیسبوک امروز نقشه ای منتشر کرد که در آن کشورهای مالاوی،آفریقای جنوبی،غنا،هائیتی، سری لانکا برجسته تر از دیگران بودند و این بدان منظور بود که فیسبوک قول داد تا در این مناطق سرویس دهی بیشتری به مناطق محروم داشته باشد.

لابراتور فیسبوک با همکاری دانشگاه کلمبیا و بانک جهانی در صدد ایجاد ارتباطات بی سیم در مناطق دور افتاده در جهان هستند.

فیسبوک و دوستانش از نرم افزارهای خاصی برای شناسایی ساختمان های تجاری از روی تصاویر ماهواره ای استفاده می کنند و با استفاده از همین داده ها مناطق کمتر توسعه یافته را تخمین زدند و سپس با استفاده از یک مدل از شبکه های عصبی توانستند این ساختمان ها را به صورت مجزا رصد کنند تا از صحت تخمین مطمئن شوند.

کارهای زیادی در مدل شبکه های عصبی انجام شده است تا این تخمین ها با دقت بیشتری انجام شود مثلا اینکه این مدل به ویژگی های محلی مناطق نیز در برآوردهای خود توجه دارد. اما با این حال یکی از کارشناسان لابراتور در همین خصوص می گوید، در خلال بررسی ها متوجه شدیم که این تخمین در مقیاس جهانی ممکن است به خوبی عمل نکند و داده های واقعی به ما ندهد. بنابراین به دنبال مدل دیگری رفتیم که از داده های باینری استفاده می کرد به این صورت که منطقه مورد نظر آیا ساختمان دارد یا ندارد که سرعت یادگیری و داده کاوی مدل را افزایش می داد. بر طبق یافته های اولیه فیسبوک که از ۲۳ کشور مورد مطالعه به دست امده است، ۹۹ درصد جمعیت این کشورها در فاصله ۶۳ کیلومتری اولین شهر بزرگ زندگی میکنند و ۴۴ درصد نیز در شهرها در تردد هستند.

بر همین اساس یکی از کارشناسان فیسبوک می گوید، اگر ما بتوانیم از فناوری بی سیم در ارتباط این ۹۹ درصد جمعیتی که در فاصله ۶۳ کیلومتری شهرها زندگی میکنند استفاده کنیم، توانسته ایم پلی بین جمعیت شهری و روستایی در این کشورها ایجاد کنیم.

فیسبوک اعلام کرده است که با آغوش باز پذیرای هر نظر و پیشنهاد یا ایده ای در این زمینه است که چطور به بهترین و مقرون به صرفه ترین نحو ممکن این پل ارتباطی بین مناطق خارج شهر و شهری را به شکل بی سیم ایجاد کند.
نقشه فیسبوک

دیدگاه خود را وارد کنید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *