ذره بین چهارم:فقط ما بلاگریم!

ذره بین چهارم:فقط ما بلاگریم!
  • 1390/6/5
  • سعید امیرلو
  • 25

از ابزارهایی که در اکثر وبلاگ ها وجود دارد امکان قرار دادن لینک های مختلف از سایت ها و وبلاگ های دیگر در قالب وبلاگ است .

این لینک ها که با عناوین مختلفی همچون خوشمزه های من،خوشمزه های اینترنتی و لینکدونی در وبلاگ ها قرار دارد ،با توجه به قالبی که در وبلاگ ایجاد شده است در ساید بار و یا فوتر وبلاگ قرار می گیرد و علاوه بر اینکه بازدید کنندگان را از مطالب مفید دیگر وبلاگ ها مطلع می سازد،از وبلاگ هایی که لینک مطالب منتشر شده آنها در این لینکستان ها اضافه شده است حمایت می شود..

یکی دیگر از ابزارهای وبلاگ ها امکان لینک دادن  مستقیم به وبلاگ ها و سایت های دیگر جهت معرفی بیشتر آنها است و به این شکل با ورود بازدید کننده به وبلاگ، از وبلاگ های دیگر که می تواند در زمینه یکسان و یا متفاوتی مطالب خود را منتشر می کنند،  ورودی گرفت و به این شکل نیز از وبلاگ های دوستان حمایت کرد.

مطمئن هسم شما با موارد یاد شده به عنوان ابزارهایی جهت حمایت و معرفی دیگر وبلاگ ها آشنا هستید و در صورتی که شما نیز بلاگر باشید و در صورتی که وبلاگی را شخصا مدیریت کرده باشید از این روشها استفاده کرده اید.

معمولا وبلاگ ها لینک مطالب و یا لینک مستقیم وبلاگ هایی را در قالب وبلاگ خود اضافه می کنند که از لحاظ رتبه در گوگل و الکسا دارای جایگاه مناسبی بوده و دارای بازدید روزانه مشابهی داشته باشند تا به جایگاه خود از لحاظ رتبه آسیب نزنند.  اما به هر حال باید از وبلاگ های نو، در صورتی که دارای مطالب مناسب و با کیفیتی باشند نیز حمایت کرد تا جایگاه خود را در بین دیگر وبلاگ ها پیدا کرده و مدیران آنها از ادامه کار دلسرد نشوند.در این بین بلاگر های قدیمی در وبلاگ های خود، می توانند با قرار دادن لینک مطالب این وبلاگ ها حمایت خوبی از این تازه وارد ها داشته باشند ،در صورتی که به ندرت در این وبلاگ ها چنین لینک هایی را می توان مشاهده کرد.

در مورد وبلاگ های آی تی نویس چند وبلاگ مطرح وجود دارند که از دو امکان یاد شده به صورت نژاد پرستانه استفاده می کنند.این دوستان حتی در صورتی که مستقیما از وبلاگ های خارج از محدوده قلمرو ،بازدید نکنند به دلیل وجود امکانات بالای فید خوان ها و یا سایت های اشتراک گذاری همچون شیشلینک ،از مطالب دارای کیفیت بالای دیگر وبلاگ ها مطلع خواهند شدو یکی از باید های هر بلاگری مطلع بودن از جدید ترین مطالب منتشر شده وبلاگ هاست و مطمئنا این وبنویس های تازه وارد دیده می شوند. اما هیچ گاه لینکی از مطالب این تازه وارد ها را در این وبلاگ ها قرار نمی گیرد و یا به ندرت می توان چنین اتفاقی می افتد .

در حالت دوم ، لینک مستقیم به سایت ، در صورتی که شما در خواست تبادل لینک داشته باشید و وبلاگ شما از لحاظ رتبه جایگاه مناسبی داشته باشد  ،نه تنها حاضر به این کار نمی شوند ، حتی حاضر نمی شوند جواب ایمیل و یا کامنت شما را دهند.

هر چند هیچ اجباری جهت تبادل لینک و یا قرار دادن لینک مطالب در وبلاگ خود را ندارند،اما لینکدونی ها جهت معرفی بهترین لینک ها بدون در نظر گرفتن صاحبان وبلاگ ها،جهت قرار دان لینک ها بوده و در آموزش های سئو جهت بالا بردن جایگاه وبلاگ ها باید با وبلاگ های دارای جایگاه مناسبی هستند باید تبدل لینک داشت و این حرکت بلاگر های قدیمی با این اصل تضاد داشته و این در عدم رشد وبلاگ های تازه وارد تاثیر گذار خواهد بود.

اما با توجه به تصویر بالا، نمونه ی این گادفادرهای بلاگستان ،در ادامه معرفی می شود:

وبلاگینا به عنوان یکی از وبلاگ های آی تی نویس ،دارای مطالب کیفی مناسبی بوده و این حقیقت را که یکی ازشناخته شده ترین وبلاگ ها بوده و به عنوان یک منبع مناسب جهت آگاهی از آخرین اخبار ،محسوب می شود. این وبلاگ نیز با توجه به مقدمه آورده شده ، دارای لینکستان و لینک به دیگر وبلاگ ها ست. با نگاهی به لینک هایی که در قالب لینکستان این وبلاگ آورده شده است بیشترین لینک ها مربوط به وبلاگ  یک پزشک بوده و انگشت شمارند لینک هایی که به دیگر وبلاگ ها داده شده اند و جالب اینکه همین لینک های انگشت شمار نیز مربوط به وبلاگ های خاصی بوده و این روند دائما در حال تکرار است.  در به روزآوری آنها نیز بیش از نیمی از لینک ها از یک پزشک اند.اینکه یک پزشک دارای مطالب مفیدی بوده بر کسی پوشیده نیست اما هستند وبلاگ های دیگری که برخی از آنها از یک پزشک نیز دارای جایگاه بالاتری اند و مسلما از طرف مدیر وبلاگینا نیز دیده و خوانده می شود،حال اینکه چرا حمایت از این وبلاگ ها از طرف وبلاگینا صورت نمی گیرد و یک پزشک که خود دارای بیشترین دنبال کننده فیدی و بازدید مستقیم از وبلاگ است،جایگزین دیگر وبلاگ ها شده ،خود سوالی است و جای بحث دارد.

اما این پایان ماجرا نیست چرا که در لیست تبادل لینک وبلاگینا ،وبلاگ هایی را می توان یافت که خود یک چرخه محدود به دوستان را ایجاد کرده اند و کمتر از سایر وبلاگ ها وارد این محدوده شده اند.

با توجه به تصویر و وبلاگ هایی که به صورت های لایت شده اند وارد این چرخه دوستان می شویم:

از وبلاگینا وارد وبلاگ عصر نوشتن(Writeage) می شویم .در این وبلاگ نیز با توجه به وبلاگ های های لایت شده وارد وبلاگ پی سی دانلود شده و در انتها با یک پزشک از این چرخه خارج می شویم .در این چهار وبلاگ غیر از یک پزشک که اساسا هیچ گونه لینکی به سایر وبلاگ ها ندارد این حلقه دوستان رعایت شده و لینک به مطالب یکدیگر نیز به صورت همیشگی رعایت می شود.

هرچند این تبادل لینک هیچ مشکلی نداشته و مدیر وبلاگ در انتخاب لینک ها جهت قرار دادن در لینکستان خود، به دیگر وبلاگ ها مختار است و مسلما دوستان وبلاگ نویس در ارجحیت قرار دارند .معمولا این تبادل لینک ها به صورت سلیقه ای بوده و جایگاه و ارزش وبلاگ درخواست کننده جهت تبادل لینک نادیده گرفته می شود و وقتی با این دوستان جهت تبادل لینک ارتباط برقرار کنید ،نتیجه آن دلسرد کننده خواهد بود.

فوکوس:

وبلاگینا تمام اعتبار و جایگاه فعلی خود را مدیون یوزرهایی است که اکثر آنها خود وبنویس هستند و باید تعامل بهتری با دیگران داشته باشد،اما با توجه به موارد یاد شده ،عملا این طور نیست .متاسفانه چون مدیر وبلاگینا با اکثر بزرگان وب که به تازگی تحت عنوان فعالان وب یاد می شود،ارتباط خوبی دارشته و آن را از مصاحبه هایی که با این افراد داشته به دست آورده است،فقط از این دوستان به عوان یک ابزار جهت ارتقای جایگاه فعلی و حرفه ای تر شدن وبلاگینا استفاده می کند در حالی که اگر بازدید کنندگان فعلی خود را نداشت ،وبلاگینا وبلاگینا نبود…

وبلاگینا وقتی از یوزر های خود درخواست می کند تا سوال های خود را از شخص مصاحبه شونده بپرسند و تمامی سوال های ارسالی نیز از افراد آشنا به دنیای وبی بوده و اکثر آنها نیز خود بلاگر ند چطور وبلاگ ها و مطالب ایشان را نادیده گرفته و هیچ رد پایی از مطالب آنها در وبلاگینا وجود ندارد؟…

اما نکته قابل توجه در این گردش تبادل لینکی!،وجود لینک وبلاگ هایی در عصر نوشتن و پی سی دانلود  است که فقط محدود به دوستان نزدیک نمی شود.در واقع با توجه به لینک وبلاگ ها و سایت هایی که در وبلاگینا تحت عنوان همکاران وجود دارد انتظار می رفت با ورود به سایت و یا وبلاگ های این همکاران،آنها نیز مانند وبلاگینا فقط از دوستان نزدیک حمایت کنند در حالی که در این دو مورد به استثناء یک پزشک که لینک به دوستان ندارد،غیر از لینک دوستان نزدیک ،به سایت و یا وبلاگ های دیگری نیز لینک داده اند.در حالی که در وبلاگینا هیچ گونه توجهی به دیگر وبلاگ ها نمی شود.وبلاگ هایی که اگر از وبلاگینا بهتر نباشند ،می توان آنها را هم رده وبلاگینا دانست.

وبلاگینا تمام اعتبار و جایگاه فعلی خود را مدیون یوزرهایی است که اکثر آنها خود وبنویس هستند و باید تعامل بهتری با دیگران داشته باشد،اما با توجه به موارد یاد شده ،عملا این طور نیست .متاسفانه چون مدیر وبلاگینا با اکثر بزرگان وب که به تازگی تحت عنوان فعالان وب یاد می شود،ارتباط خوبی داشته و آن را از مصاحبه هایی که با این افراد داشته به دست آورده است،فقط از این دوستان به عوان یک ابزار جهت ارتقای جایگاه فعلی و حرفه ای تر شدن وبلاگینا استفاده می کند در حالی که اگر بازدید کنندگان فعلی خود را نداشت ،وبلاگینا وبلاگینا نبود.

وبلاگینا وقتی از یوزر های خود درخواست می کند تا سوال های خود را از شخص مصاحبه شونده بپرسند و تمامی سوال های ارسالی نیز از افراد آشنا به دنیای وبی بوده و اکثر آنها نیز خود بلاگر ند چطور وبلاگ ها و مطالب ایشان را نادیده گرفته و هیچ رد پایی از مطالب آنها در وبلاگینا وجود ندارد؟

چرا وقتی درخواست تبادل لینک داردن پاسخی دریافت نمی کنند؟

چرا از ده لینک لینکستان بیش از نیمی از آن از یک پزشک است؟

تنیجه ی این حرکت دوستان ایجاد وبلاگ هایی که صرف نظر از شکل محتوا ، منجر به تشکیل گروه هایی می شود که محدود به دوستان بلاگری بوده و در کل به بلاگستان فارسی که خود درگیر مشکلاتی از قبیل تولید محتوای مناسب،محدودیت در ایجاد و مدیریت وبلاگ و نبود نهاد حمایتی ست،ضربه زده و ورود افراد مستعد را به دلیل حمایت نشدن از طرف وبلاگ های شناخته شده محدود کرده و یا در صورت ورود به این وادی خیلی زود محو شده و مدیران این خانه های مجازی را خیلی زود دلسرد می کند.هرچند دید مناسبی نیز از ایجاد وبلاگ در ایران وجود ندارد و نمی توان انتظار داشت تا وبلاگ نویسی به عنوان یک  شغل ،  دیده شود اما چاپ مطالب وبلاگ ها در یک روزنامه کثیر الانتشار همچون جام جم نشان از رشد مناسب وبلاگ ها و بالارفتن کیفیت مطالب پست شده را دارد که نتیجه آن دیده شدن از طرف صاحبان قلم است.

پس باید لینک به مطلب و یا وبلاگ ها با توجه به محتوای وبلاگ بوده و نه یک نگاه صرفا جانب دارانه و حمایتی از افراد خاص .

مداد های مجازی شما

کامنت انتخابی این هفته از ذره بین سوم انتخاب شده که در آن خانم فرانک مجیدی در پاسخ کامنتم،به تعامل بیشتر با خوانندگان تاکید کردند.خیلی خوشحالم از این که ذره بین هفته گذشته در نهایت نتیجه بخش بود.

پی نوشت:

سوژه هایی که ذره بین گویا دنبال می کند:

۱-       نقض قانون کپی رایت

۲-       ایده های جدید وبلاگ ها(راه اندازی بخش های جدید در وبلاگ و …)

۳-       اشتباهات وبلاگ ها(چه در قالب و چه در محتوا و تصاویر)

۴-       مچ گیری خبر های دروغ (سهوا یا تعمدی)

۵-       سوتی های وبلاگ ها (اشتباهات تایپی و  کیفیت بد ترجمه و …)

۶-       بحث های بازدیدکننده هادربخش نظرات وبلاگ ها

۷-       نوشتن نقد های تند با موضوعات مختلف

۸-       مشکلات سایت ها(نداشتن صفحه درباره ما،مشکل دار بودن صفحه تماس با ما،لینکستان،سیستم کامنت گیری،اشتراک گذاری مطالب و …)

۹-       درج تبلیغات و مطالب زرد(مارک لباس یک مدیر شاخص و …)

۱۰-    و …

خیلی از این سوژه های خبری رو شما همراهان همیشگی و البته دوستان جدید گویا آی تی می تونید به ما بدین تا اونها رو در قالب یه مقاله مفصل تو ذره بین منتشر کنیم و اگه دوست داشتین اون مطلب به اسم شما باشه که در این حالت شما باید لینک ها،عکس ها و بخشی از اسناد احتمالی رو برای ما بفرستین تا در صورت صحت خبر ،اون سوژه ارسالی تو ذره بین قرار بگیره. خواهشی که از شما دارم اینه که به هیچ وجه مطالب ارسالی تون خصومت شخصی با شخص یا اشخاص نباشه و اگه خواستین افشاگری یا بر عکس تقدیری از به قول اصطلاح جدیدی که همه گیر هم شده از فعال وبی داشته باشین، کاملا مستدل باشه  و نه بر داشت شخصی شما .هر چند میشه خیلی از این ابهاماتی که در بعضی اتفاقات وبی وجود داره رو جمع کرد و قضاوت رو به مخاطب سپرد یعنی یه موضوع خاص رو که در بعضی وبلاگ ها به اون پرداخته شده رو یه جا جمع کرد و نظر کاربران رو در مورد اون موضوع گرفت.

منتظر سوژه های ناب شما جهت درج در ذره بین هستم…

دیدگاه خود را وارد کنید
تعداد دیدگاه ها : 25 دیدگاه
  1. با نظر شما موافقم امیدوارم این موضوع ترتیب اثر داشته باشه و همه فرصت رشد و بالندگی در این عرصه را داشته باشند. و این موضوع بشکل انحصاری باقی نماند.

  2. چقدر خودخواه.چقدر کم ظرف چقدر……….
    حالا مشتکر نیس بند کردید به وبلاگینا؟!!!آخه شمام شدید مجله؟؟!!

  3. یه نگاهی به لینکدونیه خودتون بندازین،خود شما هم از مای ال دی لینکر استفاده کردید که مبادا بازدیدکننده ها به طور مستقیم لینک سایت مورد نظرا ببین.
    اول به خودت نگاه کن اونم گویا!!!………

    1. سلام
      آقای شریف بحث سر لینک دادنه نه چطر لینک دادن.مهم اینه که مطالب مفید وبهای دیگه دیده بشه اینکه چطور بهشون لینک بدیم خیلی مهم نیست.

    2. چه فرقی میکنه؟!لطفا بحثا عوض نکنین.خودتون بحث لینک را شروع کردید و بایدم پاش وایسید!

    3. من باز هم تکرار می کنم من بحثم اینه که چرا یه وبلاگ از یه وبلاگ دیگه که به صورت تصادفی از دوستان نزدیکش هست! به صورت کاملا تابلو حمایت می کنه یعنی از ۱۰ لینکش تو لینکدونی ۱۱ تاش از وبلاگ همون دوستشه!!!
      حالا تو گویا از یه پلاگین خاصی استفاده شده که قبل از کلیک نمیشه لینک اصلی رو دید .خود این کار هم جای بحث داره اما منظور اصلی این مقاله نیست .همین لینک ها از وبلاگ های مختلفه و به صورت جانبدارانه فقط از یک یا دو وبلاگ به خصوص نیست و با بحث با فرق می کنه.
      نمی دونم تونستم منظورمو برسونم یا نه.

  4. من همیشه به این باور داشته‌ام که نقد باید سازنده باشد و نه تخریب‌کننده. وبلاگینا با آرش زاد، در یک، یک و نیم ساله اخیر، کار بسیار حرفه‌ای دارند انجام می‌دهند. مقاله شما گرچه مطرح‌کننده دردی است، ولی طوری مطرح‌شده که به جای تشویق و چاره‌اندیشی لاجرم باعث جبهه‌گیری می‌شود. استفاده از الفاظی مثل نژادپرستی به هیچ عنوان زیبنده و مقبول نیست.
    من جای شما بودم، از موضع بهتری به بیان مشکل و راه حل می‌پرداختم. حرف‌هایم را در این موارد خلاصه می‌کنم:
    ۱- از دید من گرچه لینکدونی‌ها باید احیا بشن. خیلی از وبلاگ‌نویس‌ها فکر می‌کنند چون در شبکه‌های اجتماعی فعال هستن و لایک و شیر می‌کنن و در فرفر و توییتر و فیس‌بوک هستن، دیگه نیازی نیست که برای وبلاگ لینکدونی داشته باشن. در صورتی که به اعتقاد من لینکدونی اهمیت زیادی داره.
    ۲- لینک دادن باید به صورت نیکویی انجام بشه. شما مستقیم از وبلاگینا انتقاد کردین ولی چقدر خوب بود به جای اون می‌یومدین و از علی نعمتی شهاب و وبلاگ گزاره‌ها که هر هفته بهترین مطالب را به صورت پاکیزه در قالب یک پست وبلاگ منتشر می‌کنه، نام می‌بردین. مثلا این آخرین پست ایشون هست: ۳- معنقدم که کاری که گزاره‌ها می‌کنه را ما می تونیم در ابعادی گسترده‌تر انجام بدیم. بعدا در موردش بیشتر صحبت می‌کنم. ۴- به سلیقه وبلاگ‌نویسها هم احترام باید گذاشت . مثلا من شخصا دوست دارم به همه پست‌های وبلاک کیبورد آزاد لینک بدم، چون زاویه دید جادی را دوست دارم. در این صورت آیا من یک نژادپرستم؟ ۵- در یک پزشک هر وقت مطلب قوی‌ای در وبلاگستان ببینم، لینک می‌دم. یعنی اگر ببینم وبلاگی تنها دو هفته است که باز شده، اما نویسنده حرف نو زاویه دید تازه و بکری داره، حتما سعی می‌کنم مطرحش کنم. اما این را هم توجه داشته باشین که من در لینکدونی خودم سخت‌گیر هستم، تا مطلبی را مفید نبینم و چیز جالبی توش نبینم، صرفا برای مطرح کردنش، لینکی بهش نمی‌دم.

    1. سلام آقای دکتر مجیدی
      اینکه وبلاگینا یکی از بهترین وبلاگ های با محوریت آی تی هستش و به صورت حرفه ای قلم می زنه شکی توش نیست اتفاقا تو همین مقاله بهش اشاره کردم و خودمم وبلاگینا رو دنبال می کنم اما…
      بحثی که من تو این مقاله بهش پرداختم این بود که حرفه ای بودن یک وبلاگ اینه که غیر از انتشار مطالب حرفه ای ،یه دید حرفه ای هم به کل بلاگستان داشته باشه.وبلاگ های زیادی هستند که آی تی نویسن. اینکه فقط وبلاگ دوستان دیده بشه یه کار حرفه ایه؟ اینکه با وجود تمام مشکلات و محدودیت ها وبلاگ های مختلف پست می زنن و بعضا به اعتقاد من از مطالب وبلاگینا هم با کیفیت تر هستند ،از طرف وبلاگ هایی مثل وبلاگینا که لینکدونی دارن ،دیده نمی شن حرفه ای بودنه؟
      شما گفتین الفاظی مثل نژاد پرستانه زیبنده نیست.درسته زیبنده نیست اما از ده لینک لینکدونی وبلاگینا هفتاش از یک پزشک شماست،این نزاد پرستی نیست؟
      اگه من از وبلاگینا که یک وبلاگ مطرح هست انتقاد کردم دلیلش این بود که بزرگان ما باید دید درستی به لینک دادن داشته باشن و خودشونو احیا کنن و مثل شما بهش اهمیت بدن.چون وبنویس های تازه کار از امثال وبلاگینا الگو می گیرن.
      درسته که مدیر یک وبلاگ می تونه از هر پست هر وبی که دوست داره لینک بده اما وقتی قراره تا بهترین لینک ها رو به بقیه دوستان معرفی کنه باید یه نگاه کلی به وبهای دیگه داشته باشه.شما همه لینک های جادی رو دوست دارین خیلی خوبه پس در این صورت اسم لینکدونی تون بذارین لینک های جادی نه خوشمزه های اینترنتی و امثالهم تا از نگاه من و امثال من نژاد پرستی تلقی نشه.در ضمن این نگاه شما به لینک دونیه نه وبلاگینا.
      چون این پست یه نگاه منتقدانه به لینکدونی بود نمی تونستم از گزاره ها و دوستان دیگه نام ببرم .هر چند من هم با شما در مورد حرکت مثبتی که این دوستان دارن موافقم و بعد ها بهش می پردازم.
      ممنون از اینکه این مقاله رو نقد کردین

  5. سلام. آقای امیرلو . وقتی می خواهید یک مطلب انتقادی بنویسید در مورد یک وب سایت، نظر من اینه که حتما همزمان با انتشار اون در گویا، نوشته را به اطلاع مدیر وب سایت نقد شده هم برسونید، تا اون شخص هم اگر دفاع، نظر یا جوابی داره، برای شما ارسال کنه تا در پی نوشت مطلب بیاد و همچنین مشارکت کنه تو نقدهایی که بازدیدکننده های ذره بین می نویسند.

    1. سلام آقای کشاورزی
      پیشنهاد خوبیه .البته اگه دوستان تو نقد ها شرکت کنند و اگه مقاله ای در موردشون نوشته شد یه جور جبهه گیری شخصی قلمداد نکنند.

    2. کاملا با شما موافقم آقای کشاورزی.یه ضرب المثل هس که میگه:یه طرفه سراغ قاضی بری،راضی برمیگردی

  6. با سلام. بنده از وقتی که با گویا آی تی آشنا شده ام خواننده ثابت شما هستم. همیشه گویا آی تی برایم ارزش خاصی داشته. با این وجود وقتی این مطلب را خواندم متوجه شدم بهتر است در نگاهم به شما تجدید نظر کنم! مطلب کاملا یک انتقام شخصی به نظر می رسید. در واقع بیشتر این بود: “چرا وبلاگینا به گویا آی تی لینک نمی دهد؟” . با احترام باید بگویم که این مطلب اصلا شایسته انتشار در گویا آی تی نبود و بسیار بچگانه نوشته شده بود. نظر شخصی بنده که خواننده ثابت هم وبلاگینا ، هم یک پزشک و هم گویا آی تی هستم این است که گویا آی تی در عین حال که مطالب بسیار مفیدی منتشر می کند ، اصلا قابل به مقایسه با وبلاگ بسیار حرفه ای و وزینی مثل وبلاگینا نیست! باید قبول داشته باشیم که سطح کیفیت وبلاگینا و یک پزشک بسیار بالاتر از گویا آی تی است. مجددا تاکید می کنم بنده به گویا آی تی بسیار علاقه دارم و خواننده ثابت آن هستم و اصلا قصد جسارت به این سایت و نویسندگان محترم آن را ندارم.
    به هر حال این مطلب بیشتر به یک کینه شخصی شباهت داشت و اصلا شایسته انتشار در سایت وزین گویا آی تی بنظر نمی رسید.

    1. سلام آقا احسان
      عاشق نظرات اینجوریم…
      “چرا وبلاگینا به گویا آی تی لینک نمی دهد؟” من کجای این مقاله همچین متنی نوشتم و یا منظورم این بوده .من گفتم :
      چرا وبلاگینا غیر از چند بلاگ به بقیه وبلاگ ها لینک نمی ده.تو تصویری که گذاشتم ببین چند تا از لینک ها از یک پزشکه .وبلاگینا نمی تونست چهار تا لینک دیگه از بقیه وبلاگ ها به جای یک پزشک تو لینکدونیش بذاره؟
      من هم با شما موافقم وبلاگینا مطالب کیفی فوق العاده ای داره .اما دوست عزیز من از مطالب منتشر شده وبلاگینا انتقاد کردم؟ بحث من در مورد لینکدونیش بود نه مطالبش.
      من از وبلاگینا کینه ندارم اتفاقا از طرفداراش هم هستم اما نقدی که کردم ربطی به علاقم نداره .
      شما اگه یه مطلب مفید تو وبلاگتون داشته باشین نباید از طرف وبلاگینا ها دیده بشه؟ بیشتر به این موضوع فکر کنید.

    2. سخن شما کاملا صحیحه.از لحاظ کیفیت مطالب،پادکست و همه ی موارد دیگر این وبلاگینا و 1 پزشک از گویا برترند.چه دلتون بخواد چه نخواد

  7. نقد صریح از بخشی از مشکلات وبلاگستان بود.
    البته در تمام موارد با شما هم عقیده نیستم . ..مطمئنا این موضوعات باید مطرح می شد که شما نقطه آغاز آن بودید.

  8. فکر نمیکنم اینها تبادل لینک باشه که تو سایت اینهاست. به نظر من نوعی تبلیغ متنی هست. حالا پول میگیرن یا نه نمیدنم ولی تابلو حالت تبلیغی داره نه تبادل !!!
    در ضمن قالب جدید و خیلی قشنگتون را هم تبریک میگم. میشه قالب قبلیتون را برای بچه های وردپرس برای دانلود بگذارید. ممنون میشم

  9. نقدتون کاملاً به جاست. هیچ کدوم از بلاگرها تلاشی برای پیدا کردن وبلاگ ها و استعدادهای جدید نمی کنن. فقط شعار ندیم که به وب فارسی کمک کنیم. البته شاید تعریف بعضی ها از “وب فارسی” یه گروه با اعضای خاص و مشخصه!
    جا داره که فعالیت سایت های دانلود در زمینه لینک دادن رو هم تحسین کنیم. چون بارها توجهشون به تک تک وبلاگها رو دیدم.

  10. خود شما آقای امیرلو مطلب پیشی ذره بین رو به خوبی ها و مزایا و تمجدید و تعریف 1پزشک اختصاص دادید و حالا تو این مطلب دیدگاهتون به وب فارسی 360 درجه چرخید و گفتید چرا وبلاگینا و پی سی دانلود و 1 پزشک با هم توی لینکدونی تبانی می کنن.واقعا که……

    1. سلام آقای یکی بوده نظری داده که همه جا با همین اسم نظر می دی!
      اولا من گفتم فقط وبلاگینا درست از ابزار لینکدونی استفاده نمی کنه و دوستان وبلاگینا مثل یک پزشک این طور نیستند و وبلاگیناست که بین خودیا به قول شما تبانی می کنه.
      ثانیا این مقاله من ،مقاله قبلی رو نقض نمی کنه.چون اصلا یک پزشک رو نقد نمی کنه که من دید گاهم عوض شده باشه

  11. با سلام
    به نظر بنده انتقاد هم درسته هم نادرست . اگر شما خودتون یک وبسایت داشتید که روزانه چندین ایمیل که در خواست تبادل لینک داشت در صورتی زیبایی سایتتون و سئو براتون مهم باشه سعی می کنید با دقت بیشتری در خواست ها رو بررسی کنید و سایتی رو انتخاب کنید که از لحاظ رنک و بازدید هم سو با شما باشه .
    همچنین خودتون رو چرا مثال نمی زنید . من خودم یکی از کسانی بودم که در راه اندازی گویا ای تی همکاری با حسین از اولین ها بودم.
    و حالا که رنکینگ گویا ای تی به 5 رسیده آیا شما لینکی از دوستان و سایت هایی قبلا با سایت تبادل لینک داشتن دیگه وجود نداره .
    آیا لینک دونی خود گویا ای تی واقعا شامل همه مطالب خوب و سایت هایی که مطالب خوب انتشار می کنه هست ؟
    در آخر کلام :
    من به سایت هایی مثل وبلاگینا ، پی سی دانلود و … حق میدم اونطوری که به نظرشون درسته عمل کنن .
    چه خوبه ابتدا گویا آی تی زیر ذره بین قرار می بردید

    1. سلام مسعود جان
      ما تازه قالب رو عوض كرديم و به زودي بخش دوستان هم بر ميگرده
      و اين يه امر طبيعيه
      چون ميخواييم بخش دوستانمون متفاوت باشه واسه همين يه خورده داره طول ميكشه
      و فكر نميكردم اينقد زود قضاوت كني

  12. سلام
    من هم مطلب و هم کامنتها را خواندم و به عنوان کسی که خودم یک وبلاگ دارم معتقدم متاسفانه سطح وبلاگ نویسی در کشور نازل هست. این سطح نازل همه نوع عواقبی داره!
    اول به خودم این نقد را وارد می کنم و بعد به بقیه
    انصافاً وبلاگستان فارسی را با وبلاگستان کشورهای درست و حسابی مقایسه می توانید کنید؟
    بدون شک خیر!
    اتفاقاً فضای دیکتاتوری رسانه ای در وبلاگستان فارسی بسیار بسیار قوی است
    بخشی از این فضا ناشی از نوع نگرشی ما ایرانیها به رقابت و رفاقت است و بخشی مهمتر نوعی شخصیت نهادینه شده در جامعه ایرانی است.
    قصد قضاوت یک سویه ندارم
    اما به شخصه به عنوان یک خواننده وقتی میخواهم در موضوعات مختلف مطلب پیدا کنم و بخوانم هرگز روی وبلاگستان فارسی حساب نمی کنم!
    وبلاگستان فارسی و از جمله پیشروهای آن که در اغلب جاها به طور مداوم سلام می کنند! خیلی راه مانده تا به مفهوم واقعی رسانه اهل تفکر بشه اسمشو گذاشت
    قصد جسارت نداشتم و ندارم اما چند نفر از وبلاگ نویسان ای تی ایران جز ترجمه کاری کردن؟
    چند تاشون هستند که سعی کرده باشن خودشون رو سرگرم ای تی نکنن و جامعه و مشکلاتش رو ببینن؟
    سانسور و خود سانسوری وجود داره اما به شخصه معتقدم جامعه ای که خروجی کل وبلاگستانش ۵ تا سایت باشه که افتخارشون داشتن مشترک فید و … هست نمی تونه رو به تعالی باشه
    چیزی که به عینه شاهدیم فقط کمیتها داره میره بالا
    کیفیت وبلاگستان فارسی جز شکیل شدن سایتها و امکاناتی مانند فن پیج فیسبوک و … تغییری نکرده چون ادمهاش همانها هستند با همان تفکرات

    شاید یکی از دلایلی که اینقدر وبلاگهای ای تی زیاد شدن نوع محدودیتهای جامعه ماست زیرا بلاگرها مجبورند رفتار geek ها را داشته باشند

    الان دکتر مجیدی چند تا مطلب تخصصی خودشو نوشته؟ تخصص پزشکی بدون شک با عامه مردم سر و کار داره و حساب دیفرانسیل نیست که جذابیت نداشته باشه

    چند درصد بلاگرها جرات دارند واقعاً به مشکلات جامعه بپردازند؟ فقط دو تا مصاحبه ؟ همین؟

    کاش مفهوم وبلاگ نویسی در کشور ما عوض بشه
    ولاگ نویسی هدف نهاییش آموزش دادن شیوه فکر کردن به خواننده هاش هست

    چند تا بلاگ داریم که شیوه فکر کردن یاد بدهند؟

    1. من کاملا با آقا حمید موافقم ولی باید درک کرد در این شرایطی که بر جامعه حاکم هست و محدودیت شدید اینترنت کار زیادی نمیشه از پیش برد ولی انصافاً وبلاگ ها و سایت هایی مثل یک پزشک و عصر نوشتن و وبلاگینا به جز ترجمه مطالب اختصاصی هم کار می کنند

    2. باور کنید برای من خیلی عجیبه!
      هفته قبل یک خبر دروغ پخش شد که تهران و کلاً ایران سر صلات ظهر عاشورا کلاً همه رفتن سایت مستهجن دیدن و رکورد بین ۱۸۲ کشور دنیا مال تهران بوده!!!!
      خوب حالا چی عجیبه؟
      اینکه کل جامعه وبلاگ نویس ایرانی سکوت کردن و فقط بنده در وب شهر یک مطلب در رد این مطلب نوشتم.
      گوگل کنید ببینید انگار کل وبلاگ نویسان ایرانی سکوت مطلق کردن!
      چرا؟
      اگه قراره فقط راجع به استیو جابز بنویسیم و به به چه چه کنیم برای فناریهایی که ما هیچ نقشی توشون نداشتیم بهتره کلاً وبلاگستان فارسی رو تخته کنیم بره پی کارش

  13. اینکه وبلاگینا با شعار “وبلاگ نویسی یعنی وبلاگینا” به همه توهین کرد . بر کسی پوشیده نیست.
    اینکه مطالبش بیسته خوبه و همه قبول داریم اما دلیلی بر توهین بر بقیه نیست که

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *