جهان در سال ۲۰۳۹ چگونه خواهد بود

جهان در سال ۲۰۳۹ چگونه خواهد بود
  • ۱۳۹۳/۱۰/۱۷
  • مریم موید
  • 2

2039! آن‌قدرها هم دور نیست! اگر عمرمان تا آن زمان قد بدهد، شاید روزی را به چشم ببینیم که می‌شود از مغز نسخه پشتیبانی تهیه کرد!

ناتالیا نویسنده کتابی است که در آن به جهان در سال ۲۰۳۹ پرداخته است. این کتاب بر مبنای مصاحبه‌هایی است که او با متخصصان و آینده نگاران مشهور در تمامی زمینه‌ها به انجام رسانده است. از حیطه تحقیقات مغزی گرفته تا شهرسازی. می‌توانید نسخه رایگان این کتاب را ازاینجا دانلود کرده و یا به خلاصه‌ای از ۵ پیش‌بینی جهان در سال ۲۰۳۹ که در اینجا برایتان گردآورده‌ایم توجه کنید.
ناتالیا بر این باور است که افراد دودسته‌اند، یا در لحظه زندگی کرده و یا نگاهی به آینده دارند، تا بر مبنا فرصت‌ها و تهدیدهای پیش رو زندگی خود را بچینند. او خود را در دسته دوم قرار می‌دهد.

و اما جهان در سال ۲۰۳۹:

– شهرهای طبقاتی

در سال ۲۰۳۹ ماشین‌های کمتری در سطح شهرها به چشم خواهیم دید و در عوض شاهد تغییر در لایه‌های شهری خواهیم بود. دیگر خبری از بلوارهای عریض برای تردد خودروها نیست. ساختمان‌ها نزدیک‌تر به هم ساخته‌شده و سیستم حمل‌ونقل به سطوحی بالاتر فرستاده خواهد شد. شهرها به‌سوی شهرهای عمودی پیش می‌روند.
در این زمان شاهد نسخه‌هایی از شهرهای عمودی خواهیم بود که در آن‌ها، سیستم‌های خدمات‌رسانی عمومی در بالاترین سطوح قرار دارند. انگار که شهری بر روی دو پا بناشده باشد.

جهان در سال 2039 چگونه خواهد بود

احتمالاً طبقات پایین این شهر به افرادی با درآمد پایین‌تر اختصاص داده شود و مرفهان همچون همیشه بالانشین باشند. افراد ثروتمند ساکن در طبقات بالا می‌توانند باغ‌هایی بر بام‌های خود داشته و سیستم حمل‌ونقلی هم برای تردد در این ارتفاع در نظر گرفته خواهد شد.

– کارخانه‌های تولید خودرو، مسافت می‌فروشند نه خودرو!

شاید نسل جوان امروز در سراسر دنیا تجربه‌ای را که نسل پیشین درزمینهٔ مالکیت خودرو داشت نداشته باشد. آمار کشورهایی مانند آمریکا حاکی از آن است، که مدام افراد کمتری گواهینامه گرفته و ماشین شخصی خریداری می‌کنند؛ این‌ها می‌تواند نشانه‌های هدایت‌کننده‌ای باشد به‌سوی وضعیت حمل‌ونقل در آینده. ظاهراً جهان به سویی درحرکت است که افراد بیشتر به رسیدن به مقصد فکر می‌کنند نه به خود ‌وسیله، چه برسد به مالکیت وسیله! همین حالا هم شاهد آن هستیم که برخی کارخانه‌ها به‌جای کرایه دادن خودرو مدعی آن‌اند که ماشین را برای هرچند ساعتی که بخواهید به شما می‌فروشند. حقیقت هم همین است.
کم‌کم به‌سوی می‌رویم که مرز میان وسایل نقلیه عمومی و شخصی مدام کمرنگ‌تر و کمرنگ‌تر می‌شود.

– تهیه نسخه پشتیبانی از ذهن

اتحادیه اروپا بودجه‌ای یک میلیارد یورویی را به پروژه‌ای اختصاص داده است که در آن مدل کامپیوتری شبیه‌سازی‌شده‌ای از مغز انسان تهیه شود. ایالات‌متحده هم در پروژه‌ای دیگر به‌موازات این، در نظر دارد تمام‌مسیرهای نورونی مغز انسان را شناسایی کند. این قبیل اقدامات شبیه به تهیه یک نسخه پشتیبانی از ذهن شما است، به این معنی که اگر افراد بمیرند، نسخه مغزی آن‌ها همچنان به حیات خود ادامه می‌دهد. ظاهراً افسانه حیات ابدی روزی به واقعیت خواهد پیوست.

جهان در سال 2039 چگونه خواهد بود

– غلبه بر مرگ!

24 سال دیگر دوام بیاورید تا برای همیشه زنده بمانید!!
در سال ۲۰۳۹ معنا مرگ تغییر خواهد کرد. ایده منجمد کردن افراد عملی خواهد شد و چنانچه کسی روبه‌مرگ بود کافی است منجمدش کنید تا روزی که درمان دردش پیدا شود. افراد فوت‌شده به افراد زنده‌ای تبدیل خواهند شد که در انتظار درمان منجمد شده‌اند.

جهان در سال 2039 چگونه خواهد بود

– روبات‌های خانگی متعدد

تصور آینده بدون در نظر گرفتن روبات‌ها ممکن نیست. می‌توان آینده‌ای را تصور کرد که تمامی کارهای خانه بر عهده روبات‌ها است. روباتی زمین را جارو میزند، دیگری شست‌وشو را به عهده می‌گیرد و الی‌آخر. حتی برای زمانی که خسته از کار به خانه می‌رسید هم روباتی طراحی خواهد شد که یک چای گرم دستتان بدهد.

دیدگاه خود را وارد کنید
تعداد دیدگاه ها : 2 دیدگاه
  1. بسم الله الرحمن الرحیم
    أَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ

    سلام خیلی ممنون ولی عمر دست خداست و همه بالاخره از این دنیا به دنیای دیگه میریم
    انشاءالله سربلند باشید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *